Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soulcalibur VI DLC Karakteri 2B için 19 Dakikalık Oynanış Videosu

 
Dengeki Online YouTube kanalı, Soulcalibur VI'ya indirilebilir içerik karakteri olarak katılacak NieR: Automata'dan 2B'nin 19 dakikalik oynanış görüntüsünü paylaştı.

Oyunun Season Pass'ine dahil olan 2B karaker paketi oynanabilir karakterin yanı sira 2B için ek kostüm, 2B temalı ekstra parça ve çıkartmalar, ek silahlar, NieR: Automata temalı arka plan müziği ve NieR: Automata temalı dövüş alanı içerecek. Çıkış tarihi henüz duyurulmadı.

Soulcalibur VI PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Oynanış videosunu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
The Game Awards 2018 Adayları 13 Kasım'da Duyurulacak Age of Empires: Definitive Edition ve Rise of Nations Xbox One için Listelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

9.11.2018 17:40:49

0
Soul Calibur zamanında en iyi grafikli oyunlardan biriyken seviyesini baya düşürdü. Belkide eskiden beri gelip şu an en çirkin görünen kavga oyunlarından biridir. Çoğu kavga oyunu eskisi kadar ilgi çekip satmıyor belkide bu konuyla alakalı bir olaydır. Onlarda eskisi kadar özenerek geliştirilmiyorlar.

BSC Misafiri

9.11.2018 12:41:46

0
Grafikleri tekken ile yakın gözüküyor ve ana akımda dövüş oyunlarındaki en berbat grafikli oyunlar maalesef. Ayrıca arka plan'ın bulanık olması da berbat bir şey. Bilmiyorum odağı savaş sahnesinde tutmak için mi yaptılar ama ben arkayı aşağı yukarı öndeki gibi görmek istiyorum. Bu işi en iyi ed boon yapıyor. Bunu pek beğenmedim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız