Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Soul Hackers 2 için Yeni Detaylar Paylaşıldı

 
 
ATLUS, Soul Hackers 2 için “Summoners Guide” adlı bilgi videoları serisinin altıncı ve son içeriğini yayınladı. Oyunda yer alacak yeni içerikler de ortaya çıktı. Bu içerikler arasında, Güvenli Safe House and Meals, Second Playthrough ve daha fazlası yer alıyor.
 
Safe House and Meals (Güvenli Ev ve yiyecek), Ringo ve ekibinin bulunduğu bir oda. Orijinal olarak Arrow tarafından kullanılan güvenli bir alan olarak da karşımıza çıkıyor. Burada dinlenip iyileşebilir veya yemek yiyip ekibinizle etkileşime geçebilirsiniz. Bazı indirilebilir içerikleri de buradan elde edebilirsiniz. 
 
Second Playthrough (İkinci oynanış), oyunu bitirdikten sonra bir sonraki oyuna geçebilir ve burada farklı yönleri seçebilirsiniz. İkinci oyun ve sonrasında farklı olaylarla karşı karşıya kalabilir ve daha güçlü düşmanlarla mücadeleye girebilirsiniz.
 
Shop (mağaza) Karaku kasabasında her gün farklı fiyatlarla ürünler sunan bir mağaza. Buradan çeşitli öğeler alabilirsiniz. Ara sıra burayı ziyaret ederek yeni ürünler elde edebilirsiniz.
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
SAFE HOUSE AND MEALS 
 
 
 
Mağaza 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Soul Hackers 2
Yeni Netflix Tekken: Bloodline Animasyon Dizisi 18 Ağustos'ta Başlıyor Grounded Oyunu için Bir Animasyon Dizisi Planlanıyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız