Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony'nin Japonya Stüdyosundan PS4'e Yeni Bir Oyun


     PS Vita için Soul Sacrifice ve PS3'de Rain gibi yapımlar yanı sıra Destiny of Spirits ve Freedom Wars gibi diğer PS Vita oyunlarını geliştiren veya geliştirilmesine katkıda bulunan Sony'nin Japonya stüdyoları şimdi yeni bir proje üzerinde çalışıyor.

     Demon's Souls'un da geliştirilmesine katkıda bulunan bu stüdyo şu an Playstation 4 için yeni bir oyun hazırlıyormuş. Bu oyunun ne veya nasıl birşey olduğu ile ilgili herhangi bir açıklama yok. Acaba From Software ve Sony Japonya stüdyolarının işbirliği sayesinde Demon's Souls 2 ile karşılaşabilir miyiz?
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Siliconera sony playstation 4 ps4 playstation next gen
"Xbox One'ın Live Servisi Daha Güvenli Olacak" Castlevania: Mirror of Fate'in PC Sürümü Göründü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.10.2013 16:52:34

0
HAYIR dark souls ve demon souls ayni sey degil. Muhtemelen bir demons soul simdi olmasa bile ileri de gelir. Gecenler de sony indei yapimlardan bahsetti AAA exc oyunlarindan degil. Exc oyunlar iyi kar getiriyor.

n0.pRobLem

10.10.2013 16:36:20

0
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri Soul Sacrifice PS3 oyunuymuş, sayenizde bir yaşıma daha girdim. Alanınızda bu kadar bilgisiz olmanız şaşılacak şey doğrusu.
Haber düzeltilmiştir, teşekkürler.

BSC Misafiri

10.10.2013 16:34:50

0
Soul Sacrifice PS3 oyunuymuş, sayenizde bir yaşıma daha girdim. Alanınızda bu kadar bilgisiz olmanız şaşılacak şey doğrusu.

Dürüstİnsan

10.10.2013 14:04:10

0
From software Dark souls serisine devam ediyor zaten. Dark souls Deamons souls'un isim değişmiş hali değil mi ? Multiplatform olarak devam ederken neden PS4'e oyun yapsınlar ki ? Bence diğer oyunculara kötü olur. Geçenlerde Sony özel oyunların getirisinin fazla olmadığını açıklamıştı.

resh_aykut

10.10.2013 10:58:45

0
Umarım Deamons souls 2 veya Soul sacrifice dır .
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız