Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony yeni State of Play etkinliğini duyurdu: 16 oyun hakkında yeni detaylar

 
 
Sony Interactive Entertainment, 24 Şubat TSİ 00:00'da yeni bir State of Play etkinliğine ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinliği YouTube ve Twitch üzerinden izleyebileceksiniz. 45 dakika sürecek olan etkinlik içerisinde üçüncü taraf oyunlar, beklenen oyunlar ve daha fazlası yer alacak.
 
Etkinlikte oyunlara yeni bakışlar atılacak 
 
 
 
Sony'nin ev sahipliği yapacağı yeni State of Play etkinliğinde üçüncü taraf ortaklardan bazı beklenen oyunlara yeni bakışlar atılacak. Bunun yanı sıra 2023'te piyasaya sürülecek beş PlayStation VR2 oyununa ilk bakış bulunacak. Etkinlikte 15 dakikadan fazla yeni oynanış görüntüleri sunulacak.
 
Suicide Squad: Kill the Justice League oyunu hakkında yeni detayların yer alacağı bu etkinlikte PlayStation 5, PlayStation 4 ve PlayStation VR2 oyunları bulunacak. 16 oyun hakkında yeni detaylar, en son bilgiler ve oynanış görüntüleri izleyenlere sunulacak. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu oyun geliştirme stüdyo firma sony
The Pokemon Company, 27 Şubat'ta 20 dakikalık bir etkinlik düzenleyecek Xbox Game Pass'e Şubat sonu Mart başı gelecek oyunlar açıklandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lextor

28.2.2023 19:34:42

0
[quote]Vr geleceğin aleti.[/quote] Malesef değil hocam. Microsoft ar üzerinde çalıştı yıllarca vay şöyle olacak vay böyle teknoloji oyun dünyası değişecek dedi ne oldu? Hololens fabrikalardan öteye gidemedi. Aynı şekilde vr da eğitim amaçlı evrim geçirecektir. Oyun sektörünün ihtiyacı bir teknoloji değil. Yaygınlaşması çok çok zor. [quote]Sony tutmadığı belli şeylerde direktmekte ısrarcı. Cep telefonunda ısrar etti etti patladı [/quote] Haklı yorum. Sonuç olarak vr sevdasından vazgeçilmesi lazım. Boşa kaynak tüketiyor.

Kartal Göz

23.2.2023 13:46:52

+1
Bana da bu VR işi çok gelip geçici ve kitlesi sınırlı kalacak bir zımbırtı gibi geliyor. Kişinin kontrolcüyle oynadığı oyunların verdiği zevki veremez. Ayrıca yorucu ve insanlar işten güçten yorgun dönüyor. VR bence geçici bir heves 3D'de olduğu gibi. Hatt bence 3D mevzusunun oluru VR'dan daha fazlaydı. VR anca metaverse gerçek anlamda hayatımıza girer de VR cihazlar hem daha fazla gelişir hem aşırı derecede ucuzlarsa anca iş yapar.

GT_55

23.2.2023 11:56:32

0
Vr geleceğin aleti. Nerdeyse 10 yıldır hayatımızda kaybolduğu falan yok, aksine gelişerek devam ediyor. Bugün vr2 donanımında olan cihaz 1000 dolar üstü satılıyor. Vr2 fiyat performans olarak çok iyi seviyede. İlerde pc'ye modlandığı zaman, daha da alınabilir olacak.

Numenorian Man

23.2.2023 11:08:05

+1
Sony tutmadığı belli şeylerde direktmekte ısrarcı. Cep telefonunda ısrar etti etti patladı

lextor

23.2.2023 10:58:41

0
State of vr. Adamlar ısrarla vr saçmalığının çok para getirecek bir şey olduğunu sanıyor. 3D gibi kaybolup gidecek kimse kusura bakmasın. Vr insanın fıtratına fazlasıyla ters. Yarım saat oynarsın eyvallah fazlası zarar. Sony artık yeni exc duyurmalı. Duyurmazsa kıyamet kopar ya ümmeti Muhammed. Bi eğlencemiz vardı o da ölecek herhalde.

BSC Misafiri

22.2.2023 16:59:44

0
Geçen ay Xbox a geçtim yani aklıma tüküreyim diyorum bu Plastiktation kahrını ne diye bu kadar çektim boş yere anlamış değilim kısaca bu saatten sonra ağzınla f35 savaş uçağı yakalasan umurumda değil plastiktation
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız