Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony ve Nvidia Corona Virüsü Sebebiyle MWC 2020 Etkinliğine Katılmayacak

 
Nvidia ve Sony 24 - 27 Şubat tarihleri arasında Barcelona'da düzenlenecek en büyük mobil etkinliklerin başında gelen MWC (Mobil Dünya Kongresi) 2020 etkinliğine katılmayacaklarını duyurdu.
 
Sony konu ile ilgili olarak "Sony, 30 Ocak 2020'de Dünya Sağlık Örgütü tarafından global acil durum ilan edilen corona virüsü salgını sonrasında gelişen durumu yakından takip ediyor. Müşterilerimizin, ortaklarımızın, medyanın ve çalışanlarımızın güvenliği ve refahına büyük önem verdiğimiz için İspanya'nın Barcelona şehrinde düzenlenecek MWC 2020 etkinliğine katılmaktan vazgeçme kararı aldık." dedi.
 
Nvidia ise "Corona virüsü çevresinde halk sağlığı riskleri göz önüne alındığında meslektaşlarımızın, ortaklarımızın ve müşterilerimizin güvenliğini sağlamak en büyük endişemizdir." dedi. 
 
Nvidia ve Sony'nin yanı sıra Amazon, LG ve daha birçok firma etkinliğe katılmayacak.
 
Corona virüsü oyun ve teknoloji sektörüne etkisini göstermeye devam ediyor.
 
Taipei Game Show ve PGS: Berlin etkinlikleri de benzer sebepten ileri bir tarihe ertelendi.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak gamepressure
Cliff Bleszinski ve Fox, Fox Satın Alınmadan Önce Yeni Bir Alien Oyunu Hakkında Görüşüyormuş The Division 2 Xbox Store'da %85 İndirimde

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız