Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony ve Deviation Games Yepyeni Bir Ortaklığa İmza Attı

 
 
Sony Interactive Entertainment ve Los Angeles merkezli stüdyo Deviation Games, “çığır açan AAA oyunları” geliştirmek için bir ortaklık duyurdu. Deviation Games, daha önce Treyarch'ta Call of Duty serisinde çalışmış olan Dave Anthony ve Jason Blundell tarafından kurulan bir video-oyun firmasıdır.
 
Deviation Games CEO'su Dave Anthony'nin PlayStation Blog'daki bir gönderisinde: ''Geçen yıl, yeni bir stüdyo inşa etmek ve yetenekli kişileri işe almak ile yola koyulduk. Uzun yolculukta bu zamana kadar geldik. Bugün, yepyeni bir orijinal IP geliştirmek için Sony Interactive Entertainment ile birlikte önemli bir anlaşmayı duyurmaktan heyecan duyuyoruz. 
 
Ortağım Jason Blundell ve ben on yıllar önce ilk tanıştığımızda, sık sık kendi stüdyomuza sahip olmayı, benzer düşünen geliştiricilerden oluşan kendi ekibimizle oyun yapmayı ve kalıcı dostlukların oluşturulduğu bir topluluk oluşturmayı hayal ediyorduk. O hayal bugün gerçek oldu. Bu inanılmaz fırsata sahip olduğumuz için kendimizi çok şanslı hissediyoruz'' açıklamasını yaptı.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu sony games deviation games ps5
Fall Guys Oyununa Sürpriz NieR: Automata Kostümü Tribes of Midgard Çıkış Tarihi Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

11.6.2021 20:25:29

0
Bu nesil iki firma habire anlaşma yapıyor ortada ne bir duyuru ne bir oyun var nerden vardınız bu kanıya efsane bekliyorsunuz bu nesil artık pc gibi oldu yükseltilmiş oyunlar daha yüksek kare hızları 4k upragade vs iki yıl böyle geçer

Firoles

11.6.2021 16:08:13

+1
Açık dünya bomba bir oyun daha gelsin ya! :)

BSC Misafiri

11.6.2021 13:57:14

+1
Oyun PlayStationa özel olacak. Twitter'da bazı pc fanboylar ağlamış bazıları da Sony ile çalışmayın falan demiş

-Dark Poison-

11.6.2021 13:41:34

0
Jason Blundel CoD oyunlarindaki zombi modlarinin arkasindaki(ki en iyi zombi modlarini yapan adamdir) kisidir.Sony yetenekli bir ekiple anlasmis.Ilerde bu ekipten surpriz hit bir oyun cikabilir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız