Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, The Last Guardian Hakkında Konuştu


     Haftalık çıkan Japon dergisi Famitsu, son sayısında "2014 Söylentileri Hakkındaki Gerçekler" adlı bir makale yayınladı. Bu makalede The Last Guardian hakkında ilginç bir demeç de vardı.
 
     Famitsu'nun editörü, Sony Computer Entertainment'a oyunun hiç çıkıp çıkmayacağını sordu. Cevap olarak oyunu duyurmak için en uygun zamanı kolladıklarını söyleyen Sony, "Eğer her şey planlandığı gibi giderse yeni bilgileri ve çıkış tarihini kısa bir sürede açıklayabiliriz." Dedi.
 
     Tabi ki The Last Guardian göz önüne alınırsa kısa bir süre aslında hiç de kısa olmayabilir.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak dualshocker.com action adventure scee ps3
Nihayet Outlast: Whistleblower'ın Çıkış Tarihi Açıklandı! Trials Frontier iOS için Çıkış Yaptı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

10.4.2014 17:48:08

0
gelir be oluuum

BSC Misafiri

10.4.2014 17:48:00

0
Bu sancili ve uzun suren calismanin artik ps3 icin cikacagini hic sanmam. Oyunun potansiyeli varsa zaten sifirdan ps4 icin gelistirmislerdir ki artik belli bir konsol satis sayisina ulastilar infamous bu kadar sattiysa su an ki piyasa da uzun zamandir beklenen bu oyun daha iyi is yapabilir. Yapimi bu E3'te duyar, göruruz artik diye dusunuyorum. Sonrasinda neden gelisimin bu kadar problemli oldugundan uzun uzadiya bahsedilir.

BSC Misafiri

10.4.2014 17:47:35

0
bu oyun şu saatten sonra istediğini yapsın kimsenin beklentilerini karşılayamaz bu kadar uzun süredir yapımı süren bir oyun için insanların beklentileri yükseldi fakat Duke Nukem in hazin sonu bu oyunu da bekliyor

Karpuzcu.

10.4.2014 17:37:11

0
Koca 1 nesil geçti daha gelecek.

David Attenborough

10.4.2014 17:01:45

-1
Bunu bekleyen mi kaldı?

MDugur

10.4.2014 16:38:05

0
Yıllardır bekleten bir oyun. Shadow of the Colossus tarzı sanatsal bir oyun olduğunu için heyecanlıydım. Çıkmayacağına kesin gözle bakarken şimdi de yakında haber alırsınız diyor. Oyun iyice yılan hikayesine döndü. Çıkacak mı çıkmayacak mı kesin karar versinler artık biz de ona göre bekleyelim.

betadragon

10.4.2014 16:20:00

0
quote:

Orijinalden alıntı: Kasatka Oyunun bunca zaman bir cikis tarihine sahip olmamasinin sebebi oyun iki platformada gelistirildigi icin. PS3 de isler yolunda gitmedi, yapimci koltugunda ki kisi mobil oyun yapicam diye tutturunca ayrildi ve sonrasinda gelisim sureci iyice uzadi taa ki cikisi ancak last of us yada god of war ascension ile cakisir duruma gelinceye dek.
Sony elbette buna izin vermedi ve bu bekleme suresinde oyun ps4 icinde gelistiriliyor.
Cikis tarihi aciklandigin da iki cihaz icin de aciklanacak.Ps3 ve PS4
Oyun ps 2 geliştiriliyordu kaldırmadı 3 geçtiler şimdide 4 e geliştiriliyor

Reul

10.4.2014 15:59:54

0
bu oyun zamanında çok heycanlandırmıştı yıllardır geliştiriliyor patlarsa kötü olucak

Kasatka

10.4.2014 15:19:26

0
Oyunun bunca zaman bir cikis tarihine sahip olmamasinin sebebi oyun iki platformada gelistirildigi icin. PS3 de isler yolunda gitmedi, yapimci koltugunda ki kisi mobil oyun yapicam diye tutturunca ayrildi ve sonrasinda gelisim sureci iyice uzadi taa ki cikisi ancak last of us yada god of war ascension ile cakisir duruma gelinceye dek. Sony elbette buna izin vermedi ve bu bekleme suresinde oyun ps4 icinde gelistiriliyor. Cikis tarihi aciklandigin da iki cihaz icin de aciklanacak.Ps3 ve PS4
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Last Guardian
+ TAKİBE
AL
19 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız