Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: The Agency 2011 Yılının 2. Yarısında Çıkacak


 
    Sony Online Entertainment'in Modern Dünya'da bir tetikçiyi canlandırdığımız The Agency adlı MMO oyunu 2011 yılının 2. yarısına kaldı. 2007 yılından beri geliştirilen oyunun konsolda MMO konusunda önemli bir adım olabilir.
 
    Eğer The Agency 2011 yılının ikinci yarısında çıkarsa bu oyun firmanın gelecek yıl Playstation 3 için çıkaracağı 2 MMO'dan birisi olacak. SOE tarafından hazırlanan DC Universe Online da 2011 yılının ilk yarısında piyasaya çıkacak.
 
    Konsollar MMO konusunda hala PC'nin yanına yaklaşamadığı bir dönemde The Agency ve DC Universe online konsolda da MMO keyfini sürmemizi sağlayabilir. Özellikle The Agency'den beklentilerimiz oldukça yüksek.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak vg247 fps pc ps3 sony online entertainment mmofps action
Tomb Raider'dan Mükemmel Dergi Taramaları Şarap Bardağı ile Zelda Müziği

Barxxx

7.12.2010 12:16:02

0
Uzun bir yapım sürecinden geçti iyi bir oyun olması şart diğer silahlı online oyunlardan biraz daha fazlasını vaad etmeli.Team fortes 2 gibi bir oyun olursa hayal kırıklığı yaşarım online fpslere bir yenilik getirmesi gerek
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Agency
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız