Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony Santa Monica Henüz Duyurulmamış Bir Proje için Baş Yazar Arıyor

 
God of War geliştiricisi Sony Santa Monica, serinin yeni oyunu üzerindeki çalışmalarını sürdürüyor fakat stüdyonun üzerinde çalıştığı tek oyun bu değil.

Sony Santa Monica, resmi twitter hesabından yaptığı açıklamada, henüz duyurulmamış bir proje için baş yazar aradıklarını belirtti. Aradıkları kişinin hikaye anlatımında usta olması ve anlatı ile oynanış evliliğini çok iyi anlaması gerekiyor. Güçlü hikayeler oluşturacak, merak uyandıran diyaloglar yazacak ve karakterlerin hikaye içerisindeki gelişimini ve değişimini çok iyi verebilecek bir yazar aranıyor.
 
Yaklaşık iki ay önce de yine de aynı proje için sanat yönetmeni pozisyonunda işe alım yapıyorlardı.
 
Proje ile ilgili şimdilik herhangi bir detay bulunmuyor.
 
Ragnarok kod adlı yeni God of War oyunu geçtiğimiz yıl PlayStation 5 için duyuruldu ve çıkış tarihi 2021 olarak işaret edildi ancak oyunun ertelenebileceğine yönelik söylentiler var.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Push Square
Dishonored, Skyrim, Fallout 4, Fallout 76 ve Prey'e Xbox Series FPS Boost Desteği Geliyor Xbox Game Pass Twitter Hesabı Yeni Bir Oyunun Sinyalini Veriyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

DrUckmann

13.3.2021 20:12:18

0
sizin soylediginizi remake olarak Bluepoint yapabilir belki biliyorsunuzki cok basarili remakelere imza attilar ve sirf boyle bir studyo oldular Sony bunyesinde. santa monica bence yeni bir marka yaratacak oyun dunyasina ...

DrUckmann

13.3.2021 20:09:54

0
Ahhh keşke gelse oyle kendini icine ceken bir ortama sahip oyun cok azdır sonuda zaten acıktı ama bence zayıf şansı ... santa bence yeni bir isim yaratacak ve ortalıgı yıkacak tabiiki.

lextor

13.3.2021 19:33:37

0
The order devam edebilir veya etmeyebilir sonlu bitmişti hatırlarsan. Tutmamış bir oyun için yapacaklarını sanmam. Yeni oyun gelecektir.

BSC Misafiri

13.3.2021 14:17:08

+1
Hikaye odaklı oyun yapmanın önemi ve ayrıcalığını gösterecekler gene. Santa Monica gibi başarılı bir ekipten gelecek her tek oyunculu, sinematik anlatımlı oyun ilgimizi çekiyor, pek çok yerde eski bir markanın yeni oyununu yaptıkları söyleniyordu.

Jutdxx

13.3.2021 10:26:13

+1
The order geliyor
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız