Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Saber Interactive'in Days Gone'a Multiplayer Modu Geliştirme Teklifini Reddetmiş

 
Dört kişilik co-op hayatta kalma shooter oyunu World War Z geliştiricisi Saber Interactive, Sony Interactive Entertainment'ın kapısına giderek Bend Studio'nun tek oyunculu açık dünya oyunu Days Gone'a çok oyunculu mod geliştirme teklifinde bulunmuş ancak Sony bu teklifi reddetmiş.
 
Saber Interactive ayrıca Days Gone duyurulduğunda World War Z ile benzer bir konsepte sahip olduğu ve Sony gibi büyük bir şirketle rekabete gireceği için başlangıçta biraz tedirgin olmuş.
 
Venturebeat'e konuşan Saber Interactive CEO'su Matt Karch:
 
"Bir yerde, Sony'ye gittim ve dedim ki 'Days Gone ile ne yaptığınızı görüyorum. Siz de World War Z ile bizim ne yaptığımıza bakın. Belki çok oyunculu mod konusunda size yardımcı olabiliriz' Ama açıkçası onlar oyunu çıkarmak için ne yapmaları gerektiğine çok fazla odaklanmışlardı."
 
"Days Gone duyurulduğunda biz halihazırda kendi oyunumuzu geliştiriyorduk. Sony'nin zombi sürülerini vurgulayan bir oyunun pazarlamasına dolarlar koyacağını bildiğimiz için elbette bir of çektik, yelkenlerimizden biraz rüzgarı aldı. Ancak o zamandan beri bu sürü unsurlarına daha az odaklandılar ve bence oyunlarının hikaye yönüne daha fazla odaklandılar."
 
"Umarım oyun başarılı olur. Bana eğlenceli görünüyor. Days Gone ile ilgili diğer bir şey ise, insanlar oyun hakkında konuşmaya devam ediyor, ancak Days Gone'ın yalnızca PlayStation'da olacağını unutamayalım. Biz Xbox, PlayStation ve PC'de olacağız ve çok oyunculu odaklıyız. Bence birbirimizi iyi tamamlıyoruz."
 
Days Gone PlayStation 4 için 26 Nisan 2019'da Türkçe altyazı seçeneğiyle çıkacak.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Push Square Days Gone PlayStation 4 Exclusive Bent Sony TPS
Aksiyon RPG Bloody Spell 16 Ocak'ta Erken Erişime Açılacak Bu Hafta Çıkacak Oyunlar (31 Aralık - 4 Ocak)
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

skullomania

1.2.2019 15:22:04

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri İlk nesil xbox konsolları çatır çatır çalışırken ilk nesil ps4 ler iflas etti. Xbox One x ile en güçlü ve en serin çalışan konsolu sony'nin ağzına vurdu, sony halen soğutma maliyetinden kısarken.
Haklısın. Yeni seri PS4 Pro larda fan sesini azaltmışlar fakat bu durum işlemci ve anakart a ciddi zararlar verebilmekte. Fanın devrinin düşük çalışması aşırı ısınmaya yol açar. Zaten sıvı soğutma stock konsollarda mevcut değil. Modifiyeli sistemlerde mevcut.

BSC Misafiri

5.1.2019 21:58:28

0
İlk nesil xbox konsolları çatır çatır çalışırken ilk nesil ps4 ler iflas etti. Xbox One x ile en güçlü ve en serin çalışan konsolu sony'nin ağzına vurdu, sony halen soğutma maliyetinden kısarken.

BSC Misafiri

5.1.2019 21:57:36

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Bloodborne Days Gone Death Stranding Detroit: Become Human Dreams (video game) Driveclub Final Fantasy VII Remake Ghost of Tsushima God of War (2018 video game) Gran Turismo Sport Granblue Fantasy Versus Gravity Rush 2 Horizon Zero Dawn Infamous First Light Infamous Second Son Killzone Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Knack (video game) Knack II The Last Guardian The Last of Us Part II The Last of Us Remastered MediEvil (2019 video game) The Order: 1886 Ratchet & Clank (2016 video game) Shadow of the Colossus (2018 video game) Spider-Man (2018 video game) Tearaway Unfolded Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Until Dawn Until Dawn: Rush of Blood Yakuza 6: The Song of Life Yakuza Kiwami 2 5-6 oyun mu, şu listede her zevkten insana hitap eden kalburüstü oyunlar var. İllaki 90 ve üstü puanlar mı almaları gerekiyor. Tearaway mesela, bu oyun bence bir çok oyundan daha iyi, kaliteli bir yapım. Bunun size göresi, bana göresi olmaz. Genel oyuncu beğenisine göre konuşulan, yapımı için ciddi emekler harcanan oyunlar bunlar. İçinde aksiyonu da var, yarış oyunu da var, macerası da, platformu da, var oğlu, var. Sony'yi oyuncular açısından kaliteli oyunlar yapan, beğenmiyorsanız da en azından yapmaya çalışan husus işte bu. MS gibi sırtını 2-3 seriye dayayıp, kısır döngü içinde insanları sömüren bir anlayışla hareket etmiyorlar. Neredeyse her firmanın yöneldiği online çöp oyunlar yerine, her zevkten insanı tatmin etmeye çalışan bir oyun kütüphanesi ile karşımıza çıkıyorlar. Bir şeyi eleştirirken, elinizi vicdanınıza koymanız, eşit şartlar altında firmaları karşılaştırmanız gerekiyor. Ben hala oyun piyasasının gidişine ve firmaların yaptığı işlere bakarak, biz oyuncuların hala single player oyunlar konusunda ısrarla yatırım yapan Nintendo, Sony gibi firmalara teşekkür etmemiz gerektiğini düğşünüyorum. Bu adamlar da olmasa, hangi platformda ne oynayacaksınız, geriye sadece PC'nin bağımsız yapımları kalıyor maalesef...
Dostum lütfen şu oyun listelerinizi atıp durmayın. Cidden insanların içi baydı. Zaten forumda birkaç kişi iki günde bir aynı şeyleri paylaşıp duruyor. Her ps haberinde aynı şeyler. Siz yapmayın bari. Hangi konsolda hangi oyun var insanlar biliyor. Cevap verdiğiniz kişide biliyor. Neden birşeyleri kanıtlamaya çabalıyorsunuz ? Eleman sizinle kafa buluyor. Tearaway hakkında söylediklerinize ise katılıyorum. İnsanların burun kıvırıp denemediği çok şükela bir yapım.

İdrak İstimlak

5.1.2019 10:44:37

0
Bloodborne Days Gone Death Stranding Detroit: Become Human Dreams (video game) Driveclub Final Fantasy VII Remake Ghost of Tsushima God of War (2018 video game) Gran Turismo Sport Granblue Fantasy Versus Gravity Rush 2 Horizon Zero Dawn Infamous First Light Infamous Second Son Killzone Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Knack (video game) Knack II The Last Guardian The Last of Us Part II The Last of Us Remastered MediEvil (2019 video game) The Order: 1886 Ratchet & Clank (2016 video game) Shadow of the Colossus (2018 video game) Spider-Man (2018 video game) Tearaway Unfolded Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Until Dawn Until Dawn: Rush of Blood Yakuza 6: The Song of Life Yakuza Kiwami 2 5-6 oyun mu, şu listede her zevkten insana hitap eden kalburüstü oyunlar var. İllaki 90 ve üstü puanlar mı almaları gerekiyor. Tearaway mesela, bu oyun bence bir çok oyundan daha iyi, kaliteli bir yapım. Bunun size göresi, bana göresi olmaz. Genel oyuncu beğenisine göre konuşulan, yapımı için ciddi emekler harcanan oyunlar bunlar. İçinde aksiyonu da var, yarış oyunu da var, macerası da, platformu da, var oğlu, var. Sony'yi oyuncular açısından kaliteli oyunlar yapan, beğenmiyorsanız da en azından yapmaya çalışan husus işte bu. MS gibi sırtını 2-3 seriye dayayıp, kısır döngü içinde insanları sömüren bir anlayışla hareket etmiyorlar. Neredeyse her firmanın yöneldiği online çöp oyunlar yerine, her zevkten insanı tatmin etmeye çalışan bir oyun kütüphanesi ile karşımıza çıkıyorlar. Bir şeyi eleştirirken, elinizi vicdanınıza koymanız, eşit şartlar altında firmaları karşılaştırmanız gerekiyor. Ben hala oyun piyasasının gidişine ve firmaların yaptığı işlere bakarak, biz oyuncuların hala single player oyunlar konusunda ısrarla yatırım yapan Nintendo, Sony gibi firmalara teşekkür etmemiz gerektiğini düğşünüyorum. Bu adamlar da olmasa, hangi platformda ne oynayacaksınız, geriye sadece PC'nin bağımsız yapımları kalıyor maalesef...

BSC Misafiri

4.1.2019 15:48:41

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sparda. Mutlak.Xboy Kendine BSC Misafiri olarak cevap mı yazıyon ya sen Evet Uncharted 4'de çöp zaten, Sana göre God of War da çöp KUDURRR
Hocam görünen köy klavuz istemez. UC4'ün sıkıcı olduğunu bir ben söylemiyorum.

İdrak İstimlak

4.1.2019 06:40:04

+1
Hocam çok doğru bir tespit, zaten sık sık kendisi de dile getiriyor, BSC den takip ediyorum diye. Bir üye neden BSC den haberleri okur ki, zaten foruma yansıyor bunlar ama forumdan bildiğim kadarı ile BSC Misafiri olarak yorum yapılamıyor, bunun için BSC den okumak lazım haberleri.

SOLID SNAKE

4.1.2019 01:24:02

+2
Mutlak.Xboy Kendine BSC Misafiri olarak cevap mı yazıyon ya sen Evet Uncharted 4'de çöp zaten, Sana göre God of War da çöp KUDURRR

BSC Misafiri

3.1.2019 16:17:20

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Bu Metacritic skoru ne oluyor çok belirleyici bir şey mi? Bu mesele oldukça saçma ama yine de araştırmaya devam ettim. Uncharted 4'ü ele alalım mesela 30'dan fazla inceleme sitesi 100 tam puan vermişler oyuna, inceleyen bazı sitelerin isminde Playstation ismi var. Şimdi ben bu puanlara bakarak oyun alırsam resmen yanıltıcı olur. Forza Horizon 4'ü ele alalım mesela. 15'den fazla inceleme sitesi 100 tam puan vermişler oyuna. Bazı sitelerin isimlerinde Xbox ismi var tabi. Yanıltıcı resmen bu nedir ya?! Resmen saçmalık bir oyuna 100 vermek demek o oyunun her şeyiyle mükemmel olması demektir. Şu puanlara bakarak oyun moyun alınmaz bunların 40-50 puan verdikleri oyunlara da bakmak lazım, bu saçma sapan puanlama sistemine bakarak oyun almak kadar saçma bir şey yok, bununla da övünmek kadar saçma sapan bir durum yoktur. Ben bu sektörün inceleme sitelerinin verdikleri puanları kaale almıyorum çünkü hiçkimse bana 80 ile 95 puan arasındaki farkı anlatamaz. Bir oyuna 100 tam puan vermek saçmalıktır, ben şahsen kaale almam o puanı veren siteye de uğramam zaten. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-4-a-thiefs-end/critic-reviews https://www.metacritic.com/game/xbox-one/forza-horizon-4/critic-reviews
Hocam Uncharted 4 o puanları haketmiyor. Teknik anlamda çok güzel, üstünde çalışılmış ama gel gör sıkıcı ve bir o kadar uzun bir oyun.

Guest-AEF248198

3.1.2019 14:48:42

0
Bu Metacritic skoru ne oluyor çok belirleyici bir şey mi? Bu mesele oldukça saçma ama yine de araştırmaya devam ettim. Uncharted 4'ü ele alalım mesela 30'dan fazla inceleme sitesi 100 tam puan vermişler oyuna, inceleyen bazı sitelerin isminde Playstation ismi var. Şimdi ben bu puanlara bakarak oyun alırsam resmen yanıltıcı olur. Forza Horizon 4'ü ele alalım mesela. 15'den fazla inceleme sitesi 100 tam puan vermişler oyuna. Bazı sitelerin isimlerinde Xbox ismi var tabi. Yanıltıcı resmen bu nedir ya?! Resmen saçmalık bir oyuna 100 vermek demek o oyunun her şeyiyle mükemmel olması demektir. Şu puanlara bakarak oyun moyun alınmaz bunların 40-50 puan verdikleri oyunlara da bakmak lazım, bu saçma sapan puanlama sistemine bakarak oyun almak kadar saçma bir şey yok, bununla da övünmek kadar saçma sapan bir durum yoktur. Ben bu sektörün inceleme sitelerinin verdikleri puanları kaale almıyorum çünkü hiçkimse bana 80 ile 95 puan arasındaki farkı anlatamaz. Bir oyuna 100 tam puan vermek saçmalıktır, ben şahsen kaale almam o puanı veren siteye de uğramam zaten. https://www.metacritic.com/game/playstation-4/uncharted-4-a-thiefs-end/critic-reviews https://www.metacritic.com/game/xbox-one/forza-horizon-4/critic-reviews

BSC Misafiri

3.1.2019 04:20:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sparda. Sen onu bunu bırakta Çöp Dediğin God of War'ın puanları ve Yılın oyunu seçilmesinden sonra halen ağlamaya devam ediyor musun onu söyle Hadi diyelim ps4 te 4-5 tane oyun var, "xbox da ne var 90 meta üstü?" diye sorarlar. Ve xboy "sadece forza 4" der başka diyemez :D Seni kıskançlıktan kudurtup ağlatmaya yeter bu liste: The Last of Us (Metacritic: 95) • God of War (Metacritic: 94) • Uncharted 4: A Thief's End (Metacritic:93) • Persona 5 (Metacritic: 93) • Bloodborne (Metacritic: 92) • Shadow of the Colossus (Metacritic: 91) • Horizon Zero Dawn (Metacritic:89) • Marvel's Spider-Man (Metacritic:87) Gelecek olan The Last of Us Part II, Death Stranding, Ghost of Tsushima ve Days Gone'da senin göz yaşlarının üzerine cila olur Senin ağlamalarınla neşeleniyoruz biz Hadi şimdi git youtube de God of War'ı Uncharted 4'ü izle sonra gel burada çöp çöp diye dolan bizde eğlenip gülelim
Hocam diğerlerini anlıyorum ama TLoU listeye almasanız artık kendisi Ps3 oyunu.

SOLID SNAKE

3.1.2019 01:53:05

+3
Sen onu bunu bırakta Çöp Dediğin God of War'ın puanları ve Yılın oyunu seçilmesinden sonra halen ağlamaya devam ediyor musun onu söyle Hadi diyelim ps4 te 4-5 tane oyun var, "xbox da ne var 90 meta üstü?" diye sorarlar. Ve xboy "sadece forza 4" der başka diyemez :D Seni kıskançlıktan kudurtup ağlatmaya yeter bu liste: The Last of Us (Metacritic: 95) • God of War (Metacritic: 94) • Uncharted 4: A Thief's End (Metacritic:93) • Persona 5 (Metacritic: 93) • Bloodborne (Metacritic: 92) • Shadow of the Colossus (Metacritic: 91) • Horizon Zero Dawn (Metacritic:89) • Marvel's Spider-Man (Metacritic:87) Gelecek olan The Last of Us Part II, Death Stranding, Ghost of Tsushima ve Days Gone'da senin göz yaşlarının üzerine cila olur Senin ağlamalarınla neşeleniyoruz biz Hadi şimdi git youtube de God of War'ı Uncharted 4'ü izle sonra gel burada çöp çöp diye dolan bizde eğlenip gülelim

BSC Misafiri

2.1.2019 14:53:35

+1
Şunu herkes bilsin ki, bir olmayan birşeyi olmuş gibi savunmak, birde olan birşeyi söylemek vardır.Xbox ı övenler asıl savunanlardır çünkü ortada birşey yok,Playstatıon u kimse savunmuyor sadece olanları söylüyor, buda asıl xbox ı savunanların inatla anlamamak istediği şeyler olduğu için, bunu asıl kendileri yaptığı için böyle sanıyorlar.Playstatıon dan hiç kimse tanıdığımız, annemiz, babamız değil, sadece oyuncular, Sony nin biz oyuncular için gayretlerini görüyor, Microsoft gibi kan emici firmaların neler yapabileceğini tahmin ediyor.

Manhunt Three

2.1.2019 13:48:11

0
quote:

Orjinalden alıntı: d3vstator Evet 5 tane oyun... Only on Playstation 4 Alienation (video game) Astro Bot Rescue Mission Basement Crawl Bloodborne Bound (video game) City Shrouded in Shadow Concrete Genie Crystar Cyber Danganronpa VR: The Class Trial Days Gone Death Stranding Déraciné Detroit: Become Human Disaster Report 4 Plus: Summer Memories DJMax Respect Drawn to Death Dreams (video game) Driveclub Earth Defense Force 5 Everybody's Golf (2017 video game) Farpoint (video game) Fat Princess Adventures Final Fantasy VII Remake Firewall: Zero Hour Fist of the North Star: Lost Paradise Ghost of Tsushima Girls und Panzer God of War (2018 video game) Gran Turismo Sport Granblue Fantasy Versus Gravity Rush 2 Hakoniwa Company Works Hardware: Rivals Hidden Agenda (2017 video game) Horizon Zero Dawn The Idolmaster Platinum Stars Infamous First Light Infamous Second Son The Inpatient Judgment (video game) Killzone Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Knack (video game) Knack II The Last Guardian The Last of Us Part II The Last of Us Remastered The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III Matterfall MediEvil (2019 video game) MLB The Show 17 MLB The Show 18 MLB The Show 19 Monster of the Deep: Final Fantasy XV The Order: 1886 The Playroom (2013 video game) Polybius (2017 video game) Ratchet &amp; Clank (2016 video game) RIGS: Mechanized Combat League Shadow of the Beast (2016 video game) Shadow of the Colossus (2018 video game) Spider-Man (2018 video game) Tearaway Unfolded Tetris Effect That's You! The Tomorrow Children Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Until Dawn Until Dawn: Rush of Blood Wayward Sky Wild (video game) Wipeout Omega Collection The Witch and the Hundred Knight 2 Without Memory Yakuza 6: The Song of Life Yakuza Kiwami 2 <a target="_blank" href="http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvQ2F0ZWdvcnk6UGxheVN0YXRpb25fNC1vbmx5X2dhbWVz">http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvQ2F0ZWdvcnk6UGxheVN0YXRpb25fNC1vbmx5X2dhbWVz</a>
Çıkmış en iyi oyunlar diyor adam... Önce anlayın sonra kopyala yapıştır yapın. Çıkmış en iyi oyunlarda 5 tane değil tamam ama çok fazla da değil olamazda zaten kaç tane 90 puan üstü oyun yapacak adamlar.

İdrak İstimlak

2.1.2019 08:47:32

+1
Evet 5 tane oyun... Only on Playstation 4 Alienation (video game) Astro Bot Rescue Mission Basement Crawl Bloodborne Bound (video game) City Shrouded in Shadow Concrete Genie Crystar Cyber Danganronpa VR: The Class Trial Days Gone Death Stranding Déraciné Detroit: Become Human Disaster Report 4 Plus: Summer Memories DJMax Respect Drawn to Death Dreams (video game) Driveclub Earth Defense Force 5 Everybody's Golf (2017 video game) Farpoint (video game) Fat Princess Adventures Final Fantasy VII Remake Firewall: Zero Hour Fist of the North Star: Lost Paradise Ghost of Tsushima Girls und Panzer God of War (2018 video game) Gran Turismo Sport Granblue Fantasy Versus Gravity Rush 2 Hakoniwa Company Works Hardware: Rivals Hidden Agenda (2017 video game) Horizon Zero Dawn The Idolmaster Platinum Stars Infamous First Light Infamous Second Son The Inpatient Judgment (video game) Killzone Shadow Fall Kingdom Hearts HD 2.8 Final Chapter Prologue Knack (video game) Knack II The Last Guardian The Last of Us Part II The Last of Us Remastered The Legend of Heroes: Trails of Cold Steel III Matterfall MediEvil (2019 video game) MLB The Show 17 MLB The Show 18 MLB The Show 19 Monster of the Deep: Final Fantasy XV The Order: 1886 The Playroom (2013 video game) Polybius (2017 video game) Ratchet & Clank (2016 video game) RIGS: Mechanized Combat League Shadow of the Beast (2016 video game) Shadow of the Colossus (2018 video game) Spider-Man (2018 video game) Tearaway Unfolded Tetris Effect That's You! The Tomorrow Children Uncharted 4: A Thief's End Uncharted: The Lost Legacy Until Dawn Until Dawn: Rush of Blood Wayward Sky Wild (video game) Wipeout Omega Collection The Witch and the Hundred Knight 2 Without Memory Yakuza 6: The Song of Life Yakuza Kiwami 2 http://www.wikizeroo.net/index.php?q=aHR0cHM6Ly9lbi53aWtpcGVkaWEub3JnL3dpa2kvQ2F0ZWdvcnk6UGxheVN0YXRpb25fNC1vbmx5X2dhbWVz

BSC Misafiri

2.1.2019 05:03:01

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Yorumu Bsc'den gördüm, okumadım ama resim dikkatimi çekti daha yakından baktım. The Order, Killzone patladı, Shadow of Colossus Playstation 2 oyunu, bir tanesi Uncharted'ın genişleme paketi, 4 oyunun daha çıkış tarihi bile belli deği, Persona 5 herkese hitap etmiyor zaten, Infaomus zaten çok aman aman ses getiren bir oyun olmadı. Geriye Spider Man, Gof of War, Bloodborne 2, Uncharted 4 kalıyor arkadaşımız tek resimde resmen beni doğrulamış oldu. Bu nesilde Playstation 4'de oynayabileceğim kaliteli 4 tane oyun var bir tanesi de The Last Guardian oyunu 5 tane oyun etti. 5 tane oyun için 1800 tl para veremem maalesef.
Ps4pro yoksa teknik açıdan The Last Guardian tavsiye etmem. Base konsolda 23-25 fps civarı oyun. Hatta zaman zaman ağır sahnelerde çok düşüyor.

Guest-AEF248198

2.1.2019 01:11:22

0
Yorumu Bsc'den gördüm, okumadım ama resim dikkatimi çekti daha yakından baktım. The Order, Killzone patladı, Shadow of Colossus Playstation 2 oyunu, bir tanesi Uncharted'ın genişleme paketi, 4 oyunun daha çıkış tarihi bile belli deği, Persona 5 herkese hitap etmiyor zaten, Infaomus zaten çok aman aman ses getiren bir oyun olmadı. Geriye Spider Man, Gof of War, Bloodborne, Uncharted 4 kalıyor arkadaşımız tek resimde resmen beni doğrulamış oldu. Bu nesilde Playstation 4'de oynayabileceğim kaliteli 4 tane oyun var bir tanesi de The Last Guardian oyunu 5 tane oyun etti. 5 tane oyun için 1800 tl para veremem maalesef.

BSC Misafiri

1.1.2019 21:01:14

+2
O değilde adamlar Sony Ceo'sundan daha hararetli savunuyor la konsolu :) Hani ben de severim ve 2018'i bana çok güzel yaşattı sağ olsun ps4 lakin severim yani, o kadar :)

BSC Misafiri

1.1.2019 21:01:07

0
quote:

Orjinalden alıntı: Sparda. Sony'nin birinci parti stüdyolarının temeli 10 yılı aşkın, Yani Microsoft'un daha 2018 de aklına gelen şeyi Sony 2000 li yıllardan önce etmiş oturtmuş ve şuan en kaliteli en yüksek puanlı senaryolu yapımları Sony Stüdyoları çıkartıyor. Ki bu işler sadece bütçe ile olmuyor, yayıncı işe karışırsa yapımcı çok iyi beceremezse ne kadar bütçe olursa olsun olmaz. Sony Stüdyolarının kalitesi bu yılların tecrübesine dayanıyor ve Sony'nin stüdyolara köstek yerine Destek olması ile oluyor. Naughty Dog, Santa Monica Studios, Guerilla Games, Sucker Punch ve Endüstri efsanesi Hideo Kojima da şuan Death Stranding ile PlayStation a oyun ediyor ve Death Stranding Markası da Sony'nin markası şuan. Sana şu resmi gene koyayım da boş iddialarda bulunma, Hatırla yerini haddini bil xçöp fanboyu olarak. He bu arada senin çöp çöp dediğin God of War'ın Game Of the Year olduğunda ve inceleme puanları açıklandığındaki ağlamalarını unutmadık
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Oyunlar ex. ama sony stüdyoları ? Attığın fotoğrafta bulunan oyun yapımcılarının yarısının sahibi sony değil. :)

SOLID SNAKE

1.1.2019 19:22:48

+4
Sony'nin birinci parti stüdyolarının temeli 10 yılı aşkın, Yani Microsoft'un daha 2018 de aklına gelen şeyi Sony 2000 li yıllardan önce etmiş oturtmuş ve şuan en kaliteli en yüksek puanlı senaryolu yapımları Sony Stüdyoları çıkartıyor. Ki bu işler sadece bütçe ile olmuyor, yayıncı işe karışırsa yapımcı çok iyi beceremezse ne kadar bütçe olursa olsun olmaz. Sony Stüdyolarının kalitesi bu yılların tecrübesine dayanıyor ve Sony'nin stüdyolara köstek yerine Destek olması ile oluyor. Naughty Dog, Santa Monica Studios, Guerilla Games, Sucker Punch ve Endüstri efsanesi Hideo Kojima da şuan Death Stranding ile PlayStation a oyun ediyor ve Death Stranding Markası da Sony'nin markası şuan. Sana şu resmi gene koyayım da boş iddialarda bulunma, Hatırla yerini haddini bil xçöp fanboyu olarak. He bu arada senin çöp çöp dediğin God of War'ın Game Of the Year olduğunda ve inceleme puanları açıklandığındaki ağlamalarını unutmadık
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

Deswaaa

1.1.2019 19:16:26

0
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Hocam haklısın şimdi Sony memnun olmasa dediğin gibi kapatılır çoğusu ama Sony'i bekleyen asıl sıkıntı Microsoft bu senelerde ağırlığını hissettirmeye başlarsa rekabet ortamı oluşursa bütün bu exc oyunlar Sony'e yeetecek mi? Yoksa 80 milyon satmış bir konsol var en kötü oyunu 2-3 satar ama ben Sony'de bir rahatlık seziyorum exc konusunda oldukça ağırdan davrandığını düşünüyorum. Microsoft Xbox One X'le baya kıpırdamaya başladı. Ayrıca Sony şu aralar bence Playstaon 5'in çıkış oyunlarına yoğunlaştığını düşünüyorum. Microsoft bütün bu güzel servislerinin yanına birde devasa bütçeli yapımlar çıkartırsa Sony için ciddi sıkıntılar başlayacaktır.
Rekabetin olmadığı yerde biz oyuncular yolunmaya mahkumuz bunu anlamadığınız sürece de grup yapıcaklar

Metal-Gear

1.1.2019 18:05:07

0
Haklısın, tabi mutlaka Sony'nin de rekabet ortamında durumumuz ne olur diye seneler öncesinden başladığı yıllık değerlendirme toplantıları oluyordur. Şu anki yol haritasının kendilerini kurtaracağına karar vermişlerdir. PS5 ile alakalı planlarını da bilmiyoruz tam olarak, acaba ne planladılar? Zaten her oyun multiplatform olduğundan exclusivelerimize Multiplayer modu getirelim gibi bir çözüm Sony'i zaten kurtarmaz eğer ki batacaksa, şu an bu konu üzerinden gidiyorsak eğer 10 tane Exc oyuna Multiplayer gelip gelmemesi ne batırır ne çıkarır diye düşünüyorum, Sony'nin yeni nesildeki akıbeti başka bir konu başlığı yani. Tercih edilesi tipte bir konsol geliştirecekler en önemli çözüm bu, esnek davranacaklar her konuda yoksa kullanıcı gıcık kapar. PS şu ana kadar en çok Xbox 360 karşısında sıkıntıya düşmüştü ki onu da nesil sonunda çok iyi toparlamıştı. Exclusive bu adamları kurtarıyor, ha kurtarmazsa da açıkçası umurumda olmaz. Microsoft'a rekabet yaradı, güzel hizmetler verdiğini inkar edemem. Aylık oyunları bile Sony'nin verdiklerine 5 basar genelde. Eğer Microsoft daha tercih edilesi bir sistem ile gelirse gider ana platformu mu Xbox yaparım keyfime bakarım, Sony batmış, çıkmış çokta bağlamaz açıkçası. Önceki nesilde de uzun süre ana sistem olarak X360 kullanıyordum, özellikle nesil başlarında her oyunun grafiklerinden tut performansına kadar Xbox 360 liderdi, seve seve kullandım Xbox 360'ı. Sonra PS3 son yıllarda iyi atak yapmaya başlayınca PS3'ten daha fazla keyif almaya başladım, çok güzel işler çıktı ortaya oyun olarak, o gün bu gündür PS platformu hala zirve. Yarın Microsoft zirveye oturursa gene Xbox'cı olacağız, daha fazla keyif verecek işler çıkaracakları için. PlayStation dediğin zaman ise 3A oyun endüstrisi var olduğu müddetçe her zaman pazarda hakimiyet kurduğu çok geniş bir kemik kitle olacaktır aynı zamanda. Biliyorsun piyasada bir Xbox bir de PlayStation tekel zaten oyun endüstrisi için. İkisi de batmazlar bunların. İkisi de zaten batmasınlar, biri batarsa öteki bizi güzel öper. Şu anda bile bol bol öpülüyoruz TR kullanıcıları olarak her iki taraftanda.

kataaay

1.1.2019 17:51:15

+2
Her şey iyi güzel hoş ama şu Xbox One X ile Xbox markası hareketlendi efsanesinin bir temeli yok. Yahu böyle satış rakamlarında gözle görülür bir artış olsa sence Microsoft açıklama yapmaz mı ? Bak bir düşün sadece, yapardı. Ama daha ortada açıklanmış doğru düzgün bir satış verisi bile yok. Demek ki ortada pozitif bir tablo yok. Tutmadı One X olayı. Xbox'ı kurtaracak olan donanım vs. değil. Kendi içinde kaliteli özel oyunlar ile yapılacak pr çalışması ve gamepass vs. gibi sistemlerin geliştirilmesi. Ki Microsoft bunun farkında olmalı ki gelecek nesil için bir sürü özel oyun geliştirebilecek firma satın aldı. Bir de bu nesilin başında ve ortalarında geliştirdiği antipatiyi kırması gerek. Bunun için de rakibine oranla kullanıcılara daha yararlı uygulamalar ile gelmeli Microsoft.
quote:

Orjinalden alıntı: Mutlak.Sıfır Hocam haklısın şimdi Sony memnun olmasa dediğin gibi kapatılır çoğusu ama Sony'i bekleyen asıl sıkıntı Microsoft bu senelerde ağırlığını hissettirmeye başlarsa rekabet ortamı oluşursa bütün bu exc oyunlar Sony'e yeetecek mi? Yoksa 80 milyon satmış bir konsol var en kötü oyunu 2-3 satar ama ben Sony'de bir rahatlık seziyorum exc konusunda oldukça ağırdan davrandığını düşünüyorum. Microsoft Xbox One X'le baya kıpırdamaya başladı. Ayrıca Sony şu aralar bence Playstaon 5'in çıkış oyunlarına yoğunlaştığını düşünüyorum. Microsoft bütün bu güzel servislerinin yanına birde devasa bütçeli yapımlar çıkartırsa Sony için ciddi sıkıntılar başlayacaktır.

Guest-AEF248198

1.1.2019 16:11:26

0
Hocam haklısın şimdi Sony memnun olmasa dediğin gibi kapatılır çoğusu ama Sony'i bekleyen asıl sıkıntı Microsoft bu senelerde ağırlığını hissettirmeye başlarsa rekabet ortamı oluşursa bütün bu exc oyunlar Sony'e yeetecek mi? Yoksa 80 milyon satmış bir konsol var en kötü oyunu 2-3 satar ama ben Sony'de bir rahatlık seziyorum exc konusunda oldukça ağırdan davrandığını düşünüyorum. Microsoft Xbox One X'le baya kıpırdamaya başladı. Ayrıca Sony şu aralar bence Playstaon 5'in çıkış oyunlarına yoğunlaştığını düşünüyorum. Microsoft bütün bu güzel servislerinin yanına birde devasa bütçeli yapımlar çıkartırsa Sony için ciddi sıkıntılar başlayacaktır.

Persona_Non_Grata

1.1.2019 15:45:35

+5
herif şimdi de muhasebeciliğe soyundu koskoca Sony bunları tartmadan, düşünmeden oyun çıkarıyor demek ki la , hemen bu mutlak zero yu işe alsınlar. Alan memnun satan memnun, senin zoruna giden ne? ha ben biliyorum senin kuyruk acını, o ezik Xbox ını duvardan duvara çarpıp bi köşeye attı tabi Playstation, kaldıramıyorsun bu durumu bak şunları önerebilirim sana; 1- Kızılay maden suyu 2- Beypazarı maden suyu 3- Uludağ maden suyu

TheNewAtilla

1.1.2019 15:37:02

+1
Sonynin krallık bir tarafı yok. World war z çok daha eğlenceli bir içerik vaad ediyor. Days gone, süper bir hikaye sunmadığı sürece sönük bir oyun olacaktır. World war z'ye mutlaka bakın. Türü sevenlere harika bir aksiyon sunacak gibi duruyor

Metal-Gear

1.1.2019 15:08:15

+1
Hocam bence yanlış düşündüğün nokta, konsolun satış rakamlarına ters düşen oyun satış rakamları ile gelirlerin yetersiz olduğunu düşünüyor olman. Detroit bile aylar önceki verilere göre 2 milyonu devirmişti. Konsol satışının yanında az görünüyor, bütçeyi kurtarıp kâr getirecek rakamlar bunlar ama. Days Gone erken tasarım aşamasında iken bir içerik planlaması ve bir bütçe planlaması yapılır. Sonradan size multiplayer yapalım diyen bir firma geldiği zaman bütün planlaman alt üst olur. Bedavaya yapmazlar onlarda para isteyecekler, süre uzayacak çatın altındaki ana firmaya daha fazla para ödeyeceksin. Satış rakamı ise sonradan yapılan bu değişikliği kurtaracak seviyede artacak mı bu oyuna multi eklendi diye acaba? Bunu oturup tartışmadan ne evet derler ne de hayır derler. Online içerik kısmını multi ile değil, sonradan online eklenebilir içerikler ile doldurma planlarını çoktan yaptılar zaten. Belli bir beklentileri var oyundan, Last of Us gibi kaliteli bir oyunun satışlarını multiplayer olması ne kadar etkiledi acaba. Oyun hep hikaye modu ile anılır, multiye ayırılan vakit ve harcanan ek bütçeye değip değmediğini önceki tecrübelerinden zaten gördüler biliyorlar. Reddettiyse bir bildiği vardır haliyle, zevkine de kimse içerik ekleyip çıkarmaz, parasını düşünecek. Eğer kar elde etmeseler anlaşmalar bir bir bozulur, firmalar bir bir kapanırdı zaten. Konsola oranla düşük olan satış rakamları az değil, onları demek ki güzel kurtarıyor. Zaten konsolda çok satıyor, plus mlus online içeriklerde var. İyi yürüyorlar belli ki. Dasy Gone'a yol haritası hazırken işleri riske atacak bir multi içeriği yapmanın bir manası olmadığını görmüşlerdir. Kimi oyunlarında zaten önceden planlanmış bir online modu oluyor. Sen aynı anda hem kaliteli bir hikaye hem kaliteli multi yapılır diyorsun. Yapılır ama bir şeyden kısacaksın ya da hiçbir şeyden kısmayıp fazla harcamaya gideceksin. Days gone'a multi getirsen, belki oyunun kalitesinden ödün vermeyeceksin ama oyunun süresinden, hikaye anlatımının derinleşeceği süreyi yüzeysel bırakarak belki taviz vermek zorunda kalacaksın. Spider Man'in yapımcıları böyle bir şey demişlerdi geçenlerde, daha derin bir hikaye anlatımı için oyuna daha fazla bölüm planladık ama gecikmemek için bunları oyuna ekleyemeden yüzeysel bıraktık bazı şeyleri demişlerdi. Demek ki bazı şeyler yıllar öncesinden planlanıyor ki böyle konuşuyorlar. Bu planı bozacak bir mod eklemeyi sen oyun yapımcısı olsan sende istemezsin. Sonradan çıkıp hikayemiz süperdi ama yetiştirmek için bölüm sildik demek insanı bozar çünkü. Sonuçta PS Exc oyunlarının en kötüsü bile maddi anlamda onları kurtarıyor. 100 milyon konsolda 10 milyon oyun satması, bu satışın kâr'a dönüşmediği anlamını taşımıyor yani. Öyle olsa şu an Sony batmıştı, bu kadar direnmesi mümkün bile değildi. Para ve satış rakamı açısından bir sorunları yok yani, onların endişelenmediği bir konuya takılıyorsun bence. Buradaki mevzu neyi nasıl planlayıp, bu plana uygun olmayan teklifleri geri çevirmeleri, hepsi bu yani.

kataaay

1.1.2019 14:37:16

+1
Bomboş çok oyunculu içerik üretileceğine hikaye içeriğinin genişletilmesi ve üzerine düşülmesi çok daha önemli. Biz Sony'i bu yüzden seviyoruz zaten. Farkı tam olarak bu diğer firmalardan.

Guest-AEF248198

1.1.2019 14:23:57

0
Tartışma insana bir şeyler katmalı, ben bursda bir şey yazıyorum okumuyor ki pat diye alıntı yapıp kafasındkai neyse yazıyor. Ben bunları nasıl ciddiye alayım? Ben bir konuda eksik veya yanlış düşünüyorsam düzgünce muhabbet ederiz "aa bak bu konuda gerçekten haklısın ben yanşış düşünüyormuşum" diyeyim. Böyle bir tartışma ortamı yok, kendi fikirlerini dayatmaya çalışıyorlar sonra da ben karşı fikir belirtince yorumlarımı dahi pkumaya anlamaya çalışmadan laf atıp duruyorla. Sonra da biz trol oluyoruz, fanboy oluyoruz. Biz trol veya fanboysak bunlar ne, Sony'e aşklarını ilan edecekler neredeyse. Yav adam Sony'deki adamların ellerini öpmeye gidelim falan yazmış. Ben kara mizah evrenine falan mı düştüm? Bana fanboy diyorlar bu ne peki? Gerçekten birisi ironi falan desin.

BSC Misafiri

1.1.2019 13:44:05

+1
Şu oyuna hayatta kalma modu iyi giderdi, Arkadaşlarla eğlenirdik online olarak..Battle royale'da iş yapardı... Ben olsam katardım online modlar...Hem oyunu alacak kitlede artardı..

Manhunt Three

1.1.2019 13:43:41

0
Konsollarda Sony'nin bu nesilde açık ara Microsoft'tan daha iyi olduğu bir gerçek. Ancak sizinde Microsoft'a sanki iki kuruşluk hiç bir başarısı olmayan bir şirket gibi Sony ile karşılaştırma gibi saçma sapan yorumlar yapmanız gibi bir gerçekte var.

Lord Melkor

1.1.2019 12:47:18

+4
Senin mesajlarına odaklanamıyorum çünkü odak problemin var. Konu dağıtıyorsun. Sony türkiye felan yazmışsın. Hala da kafan basmıyor olaya. Zaten zibilyon tane online oyun var ve servis sattığı için sony hepsinden para kazanıyor. Neden böyle bir rekabete girsin aptal mı

İdrak İstimlak

1.1.2019 12:46:29

+9
Yahu sana ne satış rakamlarından, MS Forza Horizon'ları, Forza Motorsport'ları PC'ye de çıkarttı, GoW'dan, Uncharted'tan, Spiderman'den daha fazla mı sattı? Gears of War multiplatform oldu da, PS4 exc'lerini satış rakamı olarak parçaladı da, biz mi duymadık? Savunuyorsun saçma, sapan bir şeyi en azından karşına rakamlarla konulan gerçekleri kabul et, etmiyorsan forumu bulandırma. Ayrıca adamlar sadece 2-3 türe değil, neredeyse her türden yapımlarla konsollarına bir dünya oyun çıkarttı. Bunun içinde senin gibi ergen zihniyetli oyuncu da, yaşı büyük insan da var, 5-6 yaşında çocukta. Adamlar her yaştan, her zevke hitap eden oyunlar yapıyor. Konsolu bu oyunlar için alan insanlar, her platforma çıkan oyunları da oynayabiliyorlar. Sonuç olarak her oyuna erişim şansına sahip oluyor bu insanlar...

Thejoker58906

1.1.2019 12:36:13

+5
takılmayın bu arkadaşa adam oyunun satış rakamları diyor hala inanıyorum ben elbet bir gün bu trol arkadaşımızda Sony'nin oyunlarını milyonlarca satsın 30-40 milyon satışını görelim diye yapmadığını oyunları yapıp insanlara oha olum bu oyun çok güzel duruyor lan ama sadece ps4 e özel ps4 almak gerek dedirtmek için yapıp o insanların dikkatini çeken oyun sayesinde ps4 satışlarında artış sağlamak ve o oyunu oynayan insanın devam oyunu için ps5 almasını sağlamak istediğini anlayacak

Guest-AEF248198

1.1.2019 12:26:08

0
Senin okuma yazman yok herhalde, yazman var ama okuman yok sanırım. Bana sığ diyorsun yazdığım şeyleri anlamak gibi bir şey yapmıyorsun. Ben diyorum ki single player iyi güzeldir oyun dünyasında mihenk taşlarıdır ama Killzone, The Order, Knack kalite olarak patlayan yapımlar ama The Lasr Guardian kaliteli exc yapım kaç milyon sattı? Kardeş Gow yapmaya devam et ama yanına da günümüzde para basan multiplayer oyunlarını da yapmaya devam et diyorum algılayamıyor musun? Okuyıp anlamak için çaba sarfetseydin neden bahsettiğimi anlardın ve byle karşındali insana sığ diyerek seviyeni ve çapını belli etmişsin. Bana sığ diyorsun senin yprumuna bakalım " Playstation 4'de Gow var o zaman Playstation 5 almalıyım" bunun kadar tek düze yorum görmedim. Blok mümkünse bir daha alıntı yapma böyle saçma sapan bir şekilde konuşan insana tahammül edemiyorum, klavyenin başına geçtiğin zaman insanlara bir şeyler katacak yorumlar yazmaya çalış, seni ciddiye ve kaale alabilsinler.

Lord Melkor

1.1.2019 11:28:58

+4
Olaya olabilecek en sığ şekilde bakıyorsun. Kafanda multiplayer=para olarak kurgulamışsın. God of War 3. oyuna yetecek kadar bile bütçe çıkarmıştır ki konumuz bu değil. Örnek veriyorum. Sığlığını alabilmek için. Sen ps3 e Last of Us çıkarırsan bunu oynayan bir insan düşünme şansı olmadan ps4 almak zorunda. Oyun mükemmel ve devamını görmek ister. Sen ps4 e God of War çıkarırsan bunu oynayan adam düşünmeden ps5 alıcak. Yani koskoca şirketin senin tavsiyene ve sığ görüşüne ihtiyacı yok. Onlarca multiplayer oyun çıkıyor çıktığı gibi patlayan ama ben ağır patlayan çok da sony oyunu hatırlamıyorum. En büyüğü orderdır.

Guest-AEF248198

1.1.2019 11:16:33

0
God of War maliyetini çıkarır üatüne kar koyar ama gelecek oyun için yine bir bütçe ayrılmak zorunda bu sefer koyduğu kardan da bir maliyet çıkacak. Yani senin kafanda kurguladığın gibi olmuyor, şimdi Playstation 5 geliştiriliyor o çıkacak ona oyun yapmak için atıyotum God of War'a 80 milyon harcadın yeni oyununa daha fazla bütçe ayırman lazım maliyetlet artıyor. Bu firmaların Amd'yle çalışmalarının nedeni de Amd ucuz ama güçlü donanım üretmesinden ötürüdür. Konsoldan kazandığı paranın hepsi Sony'e gitmiyor. Oyun-yazılım kısmı ne kadar çok satarsa Sony'e konsoldan kazandığından daha fazla para bırakır. Burada tuhaf tipler var iyi bir hikayeye sahip bir oyunda gayet çok iyi bir multiplayer olabilir bunu gayet iyi yapabilirsin. Sony bence çok zayıf bu konuda zaten bunun farkında oldukları için odaklarını başka yönlere çevirdiler, eğer iyi bir şablon bulurlarsa siz bakmayın burada hikaye deyip ölüp bitenlere Sony direkt oradan yürür bunlarda "yaaa Sony sen böyle değildin ne oldu sana" diye diye gezerler. Çünkü bunların o çok sevdikler single oyunların saman alevi gibi sönen satışlarını pek idrak edemiyorlar. Gerçekler bunlar ama bazıları bunu kabul edemiyor. Ek olarak Sony bir şirkettir nereden çokmkar kırarsa o tarafa yönelir bazıları daha büyümemiş sanırım olaya çok duygusal bakıyırlae. O sevip sarmaladığı "Sonyciğinin" bizim ülkedeki politikalarına bir baksın. Oyun fiyatlarına bir baksın gerçi bakmazlar çünkü baya bildiğin firmaya aşık olduğunu düşündüğüm tipler var. Ee ne demişler aşık olduğunun kusurlarını göremezmişsin.

BSC Misafiri

31.12.2018 22:36:51

+1
Eyy Saberinteractive seni ne ilgilendirir adamların oyunu :).

GT_55

31.12.2018 22:04:36

+3
Troll adasından gelmiş olabilir mi?

İdrak İstimlak

31.12.2018 20:32:26

+5
Yahu nesil bitti, millet hala MS'un neden bu nesli geride bitirdiğini anlayamadı. Kardeşim defalarca anlattık, Sony nesil başında da, önceki nesilde de, ondan önceki nesilde de, her zaman exclusive oyun olarak iyiydi. Bu nesil sağolsun MS bir değişiklik yapayım, zayıf konsolla nesle başlayayım dedi, millette doğal olarak buradan yürüdü, exclusive oyun üstünlüğü hala bitmedi... Exclusive, kaliteli oyun bu işin çokomelidir, ne kadar çokomel, o kadar para. Hatta anlamayan kardeşlerimize konuyu bir de grafikle anlatalım, iyice anlasınlar...
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
MS anladı bu exclusive oyunların önemini, nesil sonunda önümüzdeki nesil için şimdiden yatırım yaptı, fanatik taraftarları hala anlamıyor. Aslında oyuncu kitlesi olarak Sony'ye teşekkür etmemiz lazım. Yukarıda bir kaç mesajda yazılmış, cidden bedava multiplayer oyundan ayda 300-500 milyon dolar kazanan firmalar varken, Sony gibi bir firmanın yaptığı single oyun güzellemeleri için Sony'ye teşekkür etmek bir yana, gidip ellerini öpmemiz lazım bu adamların. Şu devirde büyük firmaların neredeyse hiç birisi single player oyunlara pas vermiyorken, Sony'nin bu oyunların arkasında kapı gibi durması, ısrarla single player exclusive oyunlar yapması, ciddi manada takdire şayan bir durumdur. Hala şurada firmaların kazandığı paraların avukatı olan insanları görmek komedidir. Evet oyunculuk kavramı evriliyor ama oyuncunun lehine yapılan hamleleri de alkışlamak lazımken, forum köşelerinden küfür etmek şaka gibi...

Persona_Non_Grata

31.12.2018 20:01:23

+10
Crackdown 3 sandılar galiba çöp diyorlar Sony Playstation oyunlarında çöp nadir bulunur, çöp seviyorsanız yallah microzortun konsoluna.

Manhunt Three

31.12.2018 19:53:54

0
quote:

Orjinalden alıntı: Balta Harry Kardeş her mesajında birine etiket olmak zorunda hissediyorsan sana diyeyim, öyle bir zorunluluğun yok [:'(]
Öğrendiğim iyi oldu sağol.

Guest-E87629FD5

31.12.2018 19:16:34

0
Kardeş her mesajında birine etiket olmak zorunda hissediyorsan sana diyeyim, öyle bir zorunluluğun yok [:'(]

Manhunt Three

31.12.2018 18:53:47

0
Hikayeli oyunlar asla bitmemeli. Hepsinin tadı ve keyfi farklı. Ancak bu online oyunlara bu kadar saçma yaklaşımınız da hiç doğru değil. Tamam online çok oyun var doğru ama kaç tane gerçekten de kaliteli online oyun var ? Mesela GoW'da online olması kötü mü olurdu ? Hikayeyi isteyenler oynardı online kısmını oynamazdı. TLOU'da aynı şekilde. Hem inanılmaz bir senaryo modu hemde fena olmayan bir multiplayer deneyimi vardı. Oyun dünyasında bile kutuplara ayrıldınız farkında değilsiniz.

Deswaaa

31.12.2018 16:42:01

+2
quote:

Orjinalden alıntı: deckartes olm şu oyuna çöp möp demeyin lan ps4 alma sebebimdir bu oyun :'(
Sen yorumlara bakarsan ohoho biz ölelim zaten çıkınca al keyfine bak salla milleti

elftorno

31.12.2018 16:40:36

+8
Ergen olduğun için Sony'i kötülerken aslında Kendi kendine cevap vermişsin neden Sony'nin Kral olduğunu. Artık günümüzde herkes sadece para kazanmak için saçma salak multiplayer oyunlar yaparken SONY ESKİ OYUNCULARI DÜŞÜNÜP KRAL GİBİ EFSANE SENARYOLU OYUNLAR YAPIYOR. [:'(]

Manhunt Three

31.12.2018 16:38:15

0
quote:

Orjinalden alıntı: Metal-Gear Başka bir ekibi multiplayer için işe dahil edip, bütün düzeni ve odaklanmaları ikiye bölmenin Hikaye moduna olumsuz bir etki yapacağını ön görebilmişler. Başka bir ekip geliştirse bile ana stüdyodan çıkacak her şey. Bütün tasarım baştan ayağa ana oyunun tasarımcılarından gideceği için ekip ikiye bölünecekti her türlü. Niye 100 puanlık bir ana oyun yapacak kabiliyet varken ekibi ikiye bölüpte bebekler headshot çekip birbirine küfür etsin diye 90 puana düşsün ki adamlar. <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt=""> <img src="http://img.donanimhaber.com/image/s3.gif" align="middle" border="0" alt="">
Bebekler mi online oyun oynuyor ? Şu saçma zihniyetiniz bitmedi gitti. Resmen oyun dünyasının yobazlarısınız.

powersmachine54

31.12.2018 16:16:21

+6
İşte bu yüzden Sony'i seviyorum.Piyasa da zaten çok fazla multiplayer oyunları var.Ve biz Playstationı seviyorsak buda kaliteli hikayeli exclusive oyunları sayesindedir.

rcpyksl

31.12.2018 16:14:32

0
Niye şaşırdınız ya rakip firma geliyor sizin oyuna bişeyler ekleyelim mi diyor tabiki yok diyecekler :D

-Hattori-

31.12.2018 15:34:38

+1
olm şu oyuna çöp möp demeyin lan ps4 alma sebebimdir bu oyun :'(

mahsur kalan adam

31.12.2018 15:16:25

+2
Piyasa zibil gibi online oyun dolu gidin onları oynayın

Metal-Gear

31.12.2018 14:07:18

+8
Başka bir ekibi multiplayer için işe dahil edip, bütün düzeni ve odaklanmaları ikiye bölmenin Hikaye moduna olumsuz bir etki yapacağını ön görebilmişler. Başka bir ekip geliştirse bile ana stüdyodan çıkacak her şey. Bütün tasarım baştan ayağa ana oyunun tasarımcılarından gideceği için ekip ikiye bölünecekti her türlü. Niye 100 puanlık bir ana oyun yapacak kabiliyet varken ekibi ikiye bölüpte bebekler headshot çekip birbirine küfür etsin diye 90 puana düşsün ki adamlar.

Bugra4129

31.12.2018 13:52:36

+5
Sony ye karşı bir sempatim var.O da bu yüzden.

BekirTemel

31.12.2018 13:38:39

+2
hikayeye saygı duyuyor sony.

Thejoker58906

31.12.2018 13:01:39

+7
işte bu yüzden Playstation her zaman Kraldır

Redunay

31.12.2018 12:37:46

+4
5 sene önce kabul ederdi, o dönem modaydı her oyuna multi ekleniyordu, god of war a bile eklemişlerdi. Şimdi gerek duyulmuyor çünkü satışlara yarar sağlamadığını gördüler.

Lord Melkor

31.12.2018 12:22:52

+2
God of war gibi oyunlar her türlü maliyetinin üstünde kar ediyor zaten. Sadece astronomik ve sürekli karlar elde edilmiyor. Cod gibi gta gibi. Dediğim gibi Cod Gta vs aslında sony nin de kar ettiği oyunlar kendi platformunda olduğu için. O yüzden platform satması yeter

Guest-AEF248198

31.12.2018 12:19:33

0
Oyun maliyetleri baya fazlalaştı bugün God of War'ın maliyeti çok fazla, Gow 3'ün o dönemki maliyeti 44 milyon dolarda şimdiki çıkan Gow'u sen düşün artık. Sony pamuk ipliğinde geziyor resmen o yüzden işin reklam kısmını sağlam tutuuorlar. Playstation 4 duyurulduğunda Microsoft'u o gün çok iyi ekarte edip reklamını iyi yaptılar ama bir daha öyle bir ortam bulabilirler mi çok zor.

Lord Melkor

31.12.2018 12:05:36

+5
Sony nin oyundan para kazanmasına gerek yok. Oyunlarının platforma kitle çekmesi yeterli ki zaten hep bunu hedefliyor. Asıl para plus store ve cihazdan geliyor. Güzel hikayeli oyunlar çıkarıp kitleyi konsoluna çektikten sonra her türlü parayı kırarsın

BSC Misafiri

31.12.2018 12:00:04

0
Sony kralmis ne krali.Days gone un cop oldugunu biliyor adamlar.Multi eklense kim oynayacak.Bu yuzden multi eklenmemistir.Bugun fortnite gibi sadece multiplay olup aylik neredeyse milyar dolar kar elde eden bir guc varken multiplaye a dan z ye tum firmalar onem verecek bu pastadan para alak icin can atiyor hepsi.Zamaninda last of us a god of wara bile multi koymus adamlar bunlar.Bos bos konusuyorsunuz.Geleneksel oyunculugun sonu geldi ister kabul edin ister etmeyin gercek bu.Ayda ya da 2 ayda 1 milyar dolar kar eden bir oyun varken isler kokunden degisir.Sony online damari guclu bir oyun elbette gun gelecek yapacak ama days gone copune ekstra maliyet yuku bindirmezler.

veterangamer

31.12.2018 10:15:35

+2
Sony nin ne işi olacak yahu çöp multiplayer modları ile falan, zaten world war z gibi 3. kalite oyun days gone ın rakibi değil boş muhabbet...

overactive

31.12.2018 10:05:05

0
bu oyun umduğunu veremeyecek gibi bir his var içimde, hadi hayırlısı

BSC Misafiri

31.12.2018 09:03:40

0
quote:

Orjinalden alıntı: Bay Robot Sony eskiden oyun konusunda iyiydi. Ama iyi yönetemedi. Örneğin planetside 2’yi daybreak games’a sattı. Oyun 2012’de çıktı ve hala yüzlerce kişi oynuyor para yatırıyor. Sony online entertainment’de kalsaydı bu oyun daha iyi yenilikler gelebilir ve sony’de kazanç sağlayabilirdi bence...
Sony hala oyun konusunda iyi ama ps çatısı altında çalışan stüdyoların bu nesil birbirini andıran yahut piyasada çok popüler bazı temaları baz alan işler yaptığı doğru. Nd bazen diğer stüdyolara yardımcı olurken kantarın topuzunu kaçırıyor God of war deneyimlerken fazlasıyla ND el atmış izlenimi hissediyorsunuz.

BSC Misafiri

31.12.2018 09:03:26

+7
Tek diyeceğim: Helal Olsun..

die.Rache

31.12.2018 07:44:12

+6
Microsoft olsa kabul eder sonra da oyunu komple iptal ederdi.

Persona_Non_Grata

31.12.2018 07:10:03

+12
İste bu yüzden Sony kraldır.

İdrak İstimlak

31.12.2018 06:29:59

+8
Multiplayer oyunların virus gibi hayatımızı sardığı son 10 yılda Sony güzel işler yaptı, tebrik etmek lazım bu adamları. Son nesile bakın, multiplayer özelliklere yoğunlaşmış, yetmemiş PC ye de çıkartılmış oyunlar, bir Sony exc. oyunu kadar satamamis. Örnek MS un Forza larinin hepsini toplayın, bir Uncharted 4 kadar satamamis. Konsol ve oyun satış rakamları Sony nin ne kadar doğru bir yolda olduğunun kanıtı...

alike03

31.12.2018 05:59:32

+2
quote:

Orjinalden alıntı: alsndnz gencler last of us 1 de bile multi modu var bos yapmayin allahinizi severseniz hikayeyi etkilemeyen multi yapmak gayet munkun oyuna bir + dir bu single oyununuzu konsoldan silip multiyi zorlatmiyorlar size oynayan oynuyor.
Ne demek etkilemiyor tabiki de etkiliyor! Multiplayer yapmak demek o moda zaman bütce ayirmak demek ve bu da hikaye kismina kesinlikle bir darbe vuruyor. Bazi firmalar bu yüzden multiplayer kismini baska firmalara veriyorlar ama bu da kötü uyumsuz oyun modlarina sebep oluyor. Eger canim Multiplayer oyun oynamak isterse bunu iyi yapan bunun icin gelistirilmis bir oyun acarim. Bu oyunlari ben hikayesi icin oynuyorum. Bunu iyi yapsinlar bana yeterli. Spider-Man, God of War bunun icin cok iyi örnekler.

alsndnz

31.12.2018 04:21:47

+4
gencler last of us 1 de bile multi modu var bos yapmayin allahinizi severseniz hikayeyi etkilemeyen multi yapmak gayet munkun oyuna bir + dir bu single oyununuzu konsoldan silip multiyi zorlatmiyorlar size oynayan oynuyor.

smartboy38

31.12.2018 03:48:57

+4
Multi yani çoklu oyun modu yalnızca spor yarış tarzı oyunlar için olabilir,burda Sony doğru yapmış.Oyun,geçmişteki klasik manasını aşarak ilerde film dizi sektörünü bile geçebilir ve bunun yaşı da yok.Artık bir oyun oynarken oyun seni içine çekebiliyorsa,bir hikayenin akışına kendini sonunu hep merak ederek kaptırıyorsan,kendini senaryosu sağlam bir filmin içindeki baş özne gibi hissediyorsan o oyun artık olmuş demektir ve çok kaliteli bir film veya dizi izlemekten hiçbir farkı kalmadığı gibi,bizzat sen yönlerdiğin için film veya diziden daha heyecanlı,daha keyif verici bir hal alır.Bravo Sony'e

osimdioyuncu

31.12.2018 02:57:01

+6
işte sony'i bu yüzden seviyorum <3 saçma sapan multi oyunlar yerine kaliteli hikayeli oyunlar yapıyorlar her zaman bin adım öndedir sony benim için bu gidişle devam ederse :)

KAKÁ

31.12.2018 02:46:05

+6
Playstationu sırf bu yüzden seviyorum.

Guest-AEF248198

31.12.2018 02:12:00

+1
Multiplayer olmadığı zaman oyun piyasaya çıkınca satılıyor sonra sönüp gidiyor. Tekrar tekrar oynayasın olmadığı için de insanlar sıfır almaktansa ikinci el alıp oynayop geçiyorlar vu da satışları etkiliyor. Ayrıca böyle yapımların maliyetleri yüksek oluyor ve her sene daha fazla ödenek gerektiriyor saman alevi gibi satışlardan dolayı da daha az kar getiriyor. Şimdi bazıları diyor ki "sana ne sen oyna geç" iyi de uzun vadede özellikle Ps 5'de 4k gibi teknolojiler geldiği zaman bu maliyetler daha çok artacak ve Sony'nin multi oyunlar konusunda zayıf bir firma olduğunu düşünüyorum bu durumu değiştirmezse kendilerine baya olumsuz yansıyacaktır.

aykut291

31.12.2018 01:35:58

+5
Doğru karar bıktım Online oyunlardan adam akıllı senaryolu Oyun istiyorum daha fazla yeter günde 12 saat çalışan bir insanım. Oyun oynamayı bırak yeri geldimi Oyun oynamaya bile vaktim olmuyor artık o yüzden kısa ama sağlam Oyunların çıkmasını istiyorum kendi adıma.

Guest-E87629FD5

31.12.2018 01:27:00

+7
Kardeşim şaka yapmıyorsun değil mi? Ciddiysen 10 yıl geriden geliyorsun. Derin dondurucuda mıydın veya yeni mi tahliye oldun? Şaşırdık kaldık

rambocuk

31.12.2018 01:00:44

+1
quote:

Orjinalden alıntı: Bay Robot Sony eskiden oyun konusunda iyiydi. Ama iyi yönetemedi. Örneğin planetside 2’yi daybreak games’a sattı. Oyun 2012’de çıktı ve hala yüzlerce kişi oynuyor para yatırıyor. Sony online entertainment’de kalsaydı bu oyun daha iyi yenilikler gelebilir ve sony’de kazanç sağlayabilirdi bence...
Ps3 çıkışında yapılmış bir yorum gibi, ps3 ün son dönemi ve ps4 ile sony oyun konusunda uzak ara zirvede

BSC Misafiri

31.12.2018 01:00:21

0
Bu oyun sönük olacak gibi ne bileyim izlerken ghost of tushima ya da tlou 2 nin yarısı kadar heyecanlanmadım

Bay Robot

31.12.2018 00:10:48

+1
Sony eskiden oyun konusunda iyiydi. Ama iyi yönetemedi. Örneğin planetside 2’yi daybreak games’a sattı. Oyun 2012’de çıktı ve hala yüzlerce kişi oynuyor para yatırıyor. Sony online entertainment’de kalsaydı bu oyun daha iyi yenilikler gelebilir ve sony’de kazanç sağlayabilirdi bence...

BSC Misafiri

31.12.2018 00:07:16

+10
Kral ya
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Days Gone
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız