Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony: Resistance Serisinin Geleceği Belli Değil


   En son oyunu, geçtiğimiz ayın sonlarında PS Vita için çıkan Resistance serisinin geleceği ile ilgili Sony'den önemli açıklamalar geldi.
 
   Konu hakkında OPM'e konuşan Daniel Brooke, "Resistance üzerinde çalışmak çok heyecan verici. Ancak şu an için ileriye dönük herhangi bir planımız yok." diyerek şu an için çalışılan bir oyun olmadığını da açığa kavuşturmuş oldu. Tabii ki ileride neler olacağını kestirmek mümkün değil. Sanırız bunda Burning Skies'ın satışlarının da rolü büyük olacaktır. Bekleyip görelim.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak OPM Resistance Burning Skies Resistance Burning Skies Nihilistic Software Sony PlayStation Vita FPS
PSN'in Hack Davasında Gelişme Var Huzurlarınızda DoomField 3!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

stun

26.6.2012 01:54:51

0
BSC Misafiri 26.06.2012 00:24:07 çok farketti... :D

BSC Misafiri

26.6.2012 00:24:19

0
Tüm resistance oyunlarını bitirdim ama R3 gibi seriyi çıkmaza sürükleyen başka bir oyun görmedim !!! Neden mi ? birincisi ilk 2 oyunun getirdiği herşeyi bir kenara attı senaryo konusunda, pure chimera,onların gezegenden ilk başta neden ve kim tarafından atıldıkları,gray tech malzemesinin ne olduğu(allahtan burning skies bunu açıkladı.), clovensların tam olarak ne olduğunu açıklamadan bir sürü tonla soru işareti ile bitirdiler, reklam kampanyaları kötüydü ve yetersizdi,hele oyunda adam gibi boss olmaması, sonunun çok basit bitmesi ve creditste gelen olayların inanılmaz absürd olduğu ise ayrı bir saçmalıktı, kısacası Insomniac seriyi bitirmek için 'yoketme' kararını aldı ve güzelim seriyi bu hale getirdi, çok satmamasına şaşırmamalı, Nihilistic firmasına saçma diyenler ilk önce Resistance: Burning Skies'ı oynasın, hem Sony Bend ve Nihilistic firmaları sony'in en iyi alt firmalarındandır, zorlasak Resistance:BS, R3'ten daha iyi. umarım devam ederler bu seriye çünkü bitmesini asla istemiyorum, çok farklı bir atmosfer seçip hikayesi ile kısa sürede klişe olmaktan çıkan çok iyi bir seriydi. Insomniac sağolsun R&C serisinide batırdı, yakında onuda ps3'te göremeyeceğiz.

BSC Misafiri

26.6.2012 00:24:07

0
quote:

harbi ne kadar piyasadan anlamayan insan.. bilip bilmeden yazıyor... bir ps3 exc nasıl olurda pc ye çıkmasını beklersin anlamıyorum.. resistance 3 u orjınal olarak alanlardan biriyim.. oyun az sattı.. singleplayer guzeldi ama multıplayerı beğenmedim.. diğer exc lere göre zayıf ama genede single güzeldi..
ps3 exc değil playstation exc

The_Rahip

25.6.2012 23:16:28

0
Resistance serisinin devamı Ps3'de zor görülüyor çünkü satış rakamları cidden çok düşük. Sony'nin eğer oyun devam ederse sağlam bir reklam yolu izlemesi lazım.

Fearless_tr

25.6.2012 22:45:20

0
Yaw bence bu oyun FPS degilde TPS olmaliydi daha cok tutardi gibi geliyor

distortionist

25.6.2012 21:42:56

0
ben 3 ana oyunu da oynadım. birbirleriyle kıyaslarsak benim sıralamam şöyle; 2>1>3 yani 3 en iyi grafiklere falan sahipti tamam. başlangıcı da muhteşemdi ama devamı beni baymıştı açıkçası. 3 oyun içinde beni en çok etkileyen , baştan sonra kendine hayran bırakan ( muhteşem finalinden bahsetmiyorum bile) 2. oyundu. serinin bence sündüürlmesine hiç gerek yok. bir trilogy olarak gayet başarılıydı ve hikaye zaten sonlandı. daha fazla sündürmeye lüzum yok bence. yeni bir seriyi tercih ederim.

stun

25.6.2012 21:25:20

0
pc'ye cıkarsınlar şunu .ps3'te değeri bilinmedi. ************ harbi ne kadar piyasadan anlamayan insan.. bilip bilmeden yazıyor... bir ps3 exc nasıl olurda pc ye çıkmasını beklersin anlamıyorum.. resistance 3 u orjınal olarak alanlardan biriyim.. oyun az sattı.. singleplayer guzeldi ama multıplayerı beğenmedim.. diğer exc lere göre zayıf ama genede single güzeldi..

avatar78

25.6.2012 21:13:59

0
Geleceği olacaksa Nihilistic gibi dandik firmalara vermesin seriyi.

BSC Misafiri

25.6.2012 21:12:33

0
pc'ye cıkarsınlar şunu .ps3'te değeri bilinmedi.

omelette

25.6.2012 21:11:50

0
burning skies berbattı ya...

Wayward Son

25.6.2012 21:06:15

+1
Devamı kesinlikle gelsin. R3 özellikle senaryo modunda ilk iki oyunun üzerine çok daha fazla koymuştu. Kendini tekrar etmek gibi bir durum söz konusu değil. Atmosfer gayet karanlık, hele mağarada Chimera devriyesinden elimde mermi yokken saklana saklana kaçışımı asla unutamam. 10 numaraydı. Umarım devam ettirirler yeni nesilde.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Resistance: Burning Skies
+ TAKİBE
AL
6 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız