Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony PlayStation 5'te Hardcore Oyunculara, Özel Oyunlara ve Büyük Yayıncılara Odaklanmayı Planlıyor

 
Wall Street Journal'in yeni haberi Sony'nin bir sonraki PlayStation stratejileri hakkında yeni bilgiler içeriyor.

Sony CEO Kenichiro Yoshida'nin kısa bir süre önce gerçekleşen toplantıda yapmış olduğu açıklamaya göre, bir sonraki PlayStation konsolu "niş ürün" ve ürün hardcore oyun pazarı için hazırlanmış.

Sony temsilcisinin Wall Street Journal'e yapmış olduğu açıklamaya göre, Japon devi yeni nesilde küçük bağımsız geliştiricilere desteğini yine sunmaya devam edecek fakat asıl odağını büyük yayıncılara çevirecek.
 
Şirket büyük bütçeli oyunların insanlara konsol sattıran şey olduğuna inanıyor ve bu nedenle Sony'nin çabalarını yoğunlaştıracağı yer de büyük bütçeli oyunlar olacak–hem üçüncü parti stüdyolarla yapılacak özel anlaşmalar hem de birinci parti stüdyoların özel oyunlar ile.
 
Eğer kaçırdıysanız, bir sonraki PlayStation konsolu ile ilgili daha önceden paylaşılan resmi haberlere aşağıdan göz atabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Push Square sony playstation 5 ps5 playstation next gen
Crash Team Racing Nitro-Fueled için İlk Büyük Güncelleme 3 Temmuz'da Yayınlanacak Dragon Ball Xenoverse 2 DLC'si ‘Ultra Pack 1’ 11 Temmuz'da Çıkacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

lohan777

2.4.2020 11:37:42

0
özel oyun eyvallah ta sony özel fiyat yok yani avrupaya satarsında bize gelişi 600 700 tl olacak benim için artık konsol dünyasının albenisi yok mecburen pcye yönelecez mecburen korsana kalacaz öyle fiyatlara baktığımda god 2 spiderman 2 last of us 3 çıksın anlamı kalmıyor zenginler konuşmasın onlara sakız parası herşey :) bide özel oyunların 4k 60 fpsde veremeyecek vermesi için baya grafik kısman gerek ki kısmassınız gerçek 4k ama fpsi düşük olacak o yüzden almak isteyenler proyu beklesin ex oyunların birikmesi ucuzlamasını beklesin

Philipp_Plein

10.3.2020 23:43:44

0
Serin hikaye. Sony bu saatten sonra PC ye bol bol oyun çıkartır ps now ile game pass’a rakip olmaya çalışır.

Persona_6

10.3.2020 22:21:47

+1
Özel oyun abi başka bişey istemiyorum. Güç müç palavra, bana God of War 2 yi, Spider Man 2 yi ver Sony
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 5
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız