Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, PS4'ün Hâlâ Uzun Bir Ömrünün Olduğunu Söylüyor

 
Sony Interactive Entertainment tarafından belirtilene göre PlayStation 5'in çıkışı PlayStation 4 desteğinin sonlanacağı anlamına gelmiyor.
 
Şirketin pazarlama kısmından sorumlu Eric Lempel, Geoff Keighley ile gerçekleştirdiği röportajda, PlayStation 5'in çıkacak olmasına rağmen PlayStation 4'ün hâlâ uzun bir ömrünün olduğunu ve PlayStation 4'e gelecek daha çok şeyin olduğunu belirtti.

"PlayStation 4, yaptığımız her şeyin büyük bir parçası ve yaptığımız her şeyin büyük bir parçası olmaya devam edecek. PlayStation 4'e gelecek daha çok şey var."

"Bu neslin en büyük oyunlarından bazılarının son haftalarda çıkış yaptığını görüyoruz ve bu devam edecek. PlayStation 5 yeni nesil konsol fakat PlayStation 4 kullanıcılarına sunacak daha çok şeyimiz var. Konsolun hâlâ bir ton ömrü var."

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gamespot sony playstation 4 ps4 playstation next gen
Ghost of Tsushima'nın Yükleme Ekranları Çok Hızlı Olduğu için Uzatılmış Madden NFL 21 Washington Redskins'in İsmini ve Logosunu Değiştirecek
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Ucuzcufiko

19.7.2020 16:39:58

0
Doğru diyo 900p 30fps veriyolar zaten devam edebilirler

yaratıc1KLAVYE

19.7.2020 13:39:38

+1
Ortalık yine gereksiz bir şekilde karışmış. Şu firmalar için birbirini yiyen insanları görmek ne kadar üzücü.

BSC Misafiri

19.7.2020 11:57:25

+1
6 senedir bir tane bile god of war kalitesinde oyun yapamadılar, şimdi destek vereceklermiş sevsinler

BSC Misafiri

19.7.2020 11:16:03

+1
quote:

Orjinalden alıntı: wassuplaying Özel oyunlar gelmedikten sonra neyle destekleyecekler acaba?
Yavv nereden biliyorsunuz gelmeyeceğini, Bir sürü Stüdyo satın aldı..Mesela Hellblade2 gelecek, Bu ay 23'ünde sunum düzenleyecekler,Yeni nesil Oyunları gösterecekler.Onların birçoğu eski nesilede gelecek, Anca bilerek böyle saldırgan yorumlar yaparsınız..

wassuplaying

19.7.2020 04:05:23

+2
Özel oyunlar gelmedikten sonra neyle destekleyecekler acaba?

SOLID SNAKE

19.7.2020 03:48:42

+3
Xbox konsoluna özel oyun gelmediği ve grafiksel sıçramalar yaşayamadığı için xbox a destek verilecek lafını benimseyenler var... 2013 yılında çıkmış PS4 2021'e kadar dolu dolu kaliteli exclusive oyunlarla, konsol özel oyunlarla ve multi-platform oyunlarla geçirdi ve artık nesil bitti. Bir makinenin satması için o makineye özel bir şeyler olması gerek. PS4 oyunları, PS3 de olmadığı gibi, PS5 oyunları da PS4'de olmak zorunda değil arada grafiksel fark olsun veya olmasın. Çoğu multiplatform yapımcı zaten oyunlarını belli süre hem PS4 hem PS5 için çıkartacak. Microsoft zaten konsol satamıyor, SONY'den 2.5 kat fark yedi satışlarda. Yeni nesil xbox çok satmayacağı için Microsoft bari xbox one x kullanıcıları oyunu alsın diye destek veriyor Sony zaten, 2013 yılından beri Arı gibi çalışıp bir sürü Exclusive oyun çıkardı, Türkçe Dublaj ve Altyazı dahi ekledi. PS4 sahiplerini hem oyun kalitesi hemde grafik kalitesi olarak yarı yolda bırakmadı. Microsoft ise ağustos böceği gibi yattı aşağıya Kullanıcılarına XBOX ONE X diye çok güçlü bir konsol sattı ama ona da doğru düzgün bir oyun çıkartamadı bile. Kullanıcılarını yarı yolda bıraktı. Xbox One nesli, Microsoft'un kullanıcılarını yarı yolda bıraktığı, PS4'den 70 küsür milyon satış farkı yediği başarısızlıklarla dolu bir nesildir. Ve artık yeni nesilde de güven vermediği için kaybolmaya yüz tutacaktır. XBOX ONE X'de olduğu gibi kimse sadece güce aldanıp konsol almayacak. XBOX ONE X'de güçlüydü ama PS4'den 2.5 katı satış farkı yedi oturdu aşaıya...

İdrak İstimlak

19.7.2020 03:21:19

+3
Bu cevap verdiğiniz üyenin yaptığı yanlış ama sizin artık üretimi dahi nesil bitmeden sonlandirilan, stüdyoları bir bir kapatılıp, sonra akılları başlarına gelmişcesine saldırırcasina stüdyo arayan ama muz toplama oyunundan başka bir şey görmediğimiz konsolu savunmaniz doğru? Ben de aynı şeyi içmek istiyorum, kafamın gayet iyi olması lazım sizin gibi düşünebilmem için...

Tuomir

19.7.2020 02:53:20

+1
PS2 nesil sonunda GOW 2 geldi. PS3 nesil sonunda GOW Ascension geldi. PS4 nesil sonunda GOW gelecek mi acaba ?

Guest-AEF248198

19.7.2020 02:30:58

+3
Yine aynı tipler yine aynı muhabbet. Neymiş neslin gelişimine engelmiş gören de sanacak Ps3 Ps4 geçişi gibi bir nesil olacak. Senin göreceğin en büyük fark ray tracing olacak öyle oyunların geliştirilmesi de neslin çıkışından bir kaç sene sonra olur anca.

BSC Misafiri

19.7.2020 00:58:40

+1
quote:

Orjinalden alıntı: dark dragon Evet 2020 senesinde hala 6-7 yıllık cihazlara destek olacağız diye oyunların gelişimine köstek olacaklar bu kötü bir şey. Ben 7 yıldır bu cihazı kullanıyorum her türlü oyunu oynadım artık yenilenen teknolojide yeni oyunlar şaşırtan şeyler görmek istiyorum. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Şu anki cihazlarda bile oyunlar artık ite kaka çalışıyor 30 fps tutturacağız diye yapımcılar oyunları kırpıyor kırk takla atıyor. Artık kırsınlar zincirlerini bize yepyeni şeyler sunsunlar istiyorum. Ben bu eski cihazlara destek olacağız yalanını yemiyorum. Bir kez 4k bir film izleyince aç 720p film izle bir daha aynı şeye katlanabiliyor musun. 3 aya yeni konsollar çıkacak deli gibi görsellikle akıcı şekilde insanlar oyun oynamaya başlayacak ama destek oluyoruz dedikleri cihazlarda çamur gibi bir görüntüde oyunlar çalışacak. Yapımcılar bunun için oyuna harcayacakları vakitten kısıp nasıl bu oyunu eski cihazda çalıştırırız diye uğraşacaklar, belki akıllarındaki fikirleri eklemekten vazgeçecekler, crossgen oyunlar sırf cilalanmış eski nesil oyunlar olacak. Ben 2020 yılında o kadar para verip eski cihazların kısıtladığı oyunlar ile uğraşmak istemiyorum. Olay bu kadar basit.
Ama Horizon dışında özel diye gösterdikleri oyunlar bildiğin bu nesil oyunlar seviyesinde hep..Sana söyleyim Ps5'in ilk yılları bu nesil grafikli oyunları 4K 60 Fps çalıştırmakla geçecek, O yeni nesil Grafikleri 2 yıldan aşağı görmeyeceğiz..Ondan dolayı o geçiş döneminde gayette Ps4'e destek verebilirlerdi..Öyle şak diye yeni nesil oyunlar görmemiz zor..Yapımcılar adaptasyon sürecindeler daha, Oyun motorlarından tutta herşeyi yeni nesile göre ayarlıyorlar..

Metal-Gear

19.7.2020 00:50:26

+1
Hocam düşünce şeklini anlıyorum ama Sony burada PS4'e bir süre daha destek vermeliydi Exc oyunlar için. Neslin girişinde çıkacak olan oyunlarda çok büyük teknik farklar olmayacak zaten, PS5'in hakkını verecek olan oyunlar en iyi ihtimalle Unreal Engine 5 çıktıktan sonra gelmeye başlar ki yenilenmiş detaylara sahip oyunları geliştirmekte zaman alacak zaten. Yani şu an en azından 2 yıl daha PS4'e tam destek verselerdi yeni nesil oyunları baltalamazdı bu durum. Çok çok PS5 sürümünde RTX olurdu, FPS yüksek olurdu, PS4 sürümünde ise RTX olmazdı ve çözünürlük düşük olurdu falan filan. Sony bence yanlış bir karar aldı, pek çok oyuncu zaten aradan en az 1 yıl geçsin yeni konsollar rayına otursun sonra geçerim düşüncesinde. Çıkarsınlar oyunları her iki konsola, isteyen hemen PS5 alıp onda oynasın, istemeyen de PS4 ile oynamaya devam etsin bu esnekliği sağlasalardı kayıp değil kazanç olurdu.

abboww

18.7.2020 22:45:55

0
2 ay önce prolar falan 9 bine dayanmıştı vay be :)))

esmerbuyucu

18.7.2020 22:27:01

+1
Yaptıkları açıklamayla kendileriyle çelişmişler, kendileri değil üçüncü parti destekleyecek artık konsolu. Bunun savunulacak pek bir tarafı yok, yeni nesil konsolu satmak için yapılan bir çaba. Büyük ihtimalle ps4 pro'da son ps konsolum olacak gibi. Fanboylar da "miles morales"in sadece ps5'e çıktığı için yeni bir deneyim vaat edeceğini falan sanıyor, garip gerçekten. Olacak olan kısa yükleme ekranları...

gamerasi

18.7.2020 22:09:45

0
Bunlar hep ekonomi yüzünden. Ekonomi 4-5 sene önceki düzeyde olsa, bunlar konuşulur muydu?..

dark dragon

18.7.2020 22:09:41

+2
Evet 2020 senesinde hala 6-7 yıllık cihazlara destek olacağız diye oyunların gelişimine köstek olacaklar bu kötü bir şey. Ben 7 yıldır bu cihazı kullanıyorum her türlü oyunu oynadım artık yenilenen teknolojide yeni oyunlar şaşırtan şeyler görmek istiyorum. Bunu anlamak bu kadar zor mu? Şu anki cihazlarda bile oyunlar artık ite kaka çalışıyor 30 fps tutturacağız diye yapımcılar oyunları kırpıyor kırk takla atıyor. Artık kırsınlar zincirlerini bize yepyeni şeyler sunsunlar istiyorum. Ben bu eski cihazlara destek olacağız yalanını yemiyorum. Bir kez 4k bir film izleyince aç 720p film izle bir daha aynı şeye katlanabiliyor musun. 3 aya yeni konsollar çıkacak deli gibi görsellikle akıcı şekilde insanlar oyun oynamaya başlayacak ama destek oluyoruz dedikleri cihazlarda çamur gibi bir görüntüde oyunlar çalışacak. Yapımcılar bunun için oyuna harcayacakları vakitten kısıp nasıl bu oyunu eski cihazda çalıştırırız diye uğraşacaklar, belki akıllarındaki fikirleri eklemekten vazgeçecekler, crossgen oyunlar sırf cilalanmış eski nesil oyunlar olacak. Ben 2020 yılında o kadar para verip eski cihazların kısıtladığı oyunlar ile uğraşmak istemiyorum. Olay bu kadar basit.

Zooe

18.7.2020 21:54:25

+1
Ps4 Ps3 ten önce ölüyor

ReflexAction

18.7.2020 21:52:00

+2
Senin anlamadığın nokta şu bu yorum senin bakış açındır sen başarısız bulabilirsin xbox ı veya bende başarısız bulabilirim bak halen içeriğin kalitesini tartışıyoruz bu konsolun sen beğenmesende milyonlarca sahibi var destekleyeceklerini açıklamaları kötü bir şey mi ? gelip burada halen oyunlardan örnek veriyorsun oyunları zaten kötü desteklese ne olur demeye getiriyorsun bu şekilde mi avutuyorsunuz kendinizi sen eğer tarafsız olsan aynı hamleyi sony'de yapmalıydı derdin ama taraf olduğun için böyle basit bir meselede bile kendini konuya girip sony yi savunma ihtiyacı hissediyorsun normal bir davranış değil bu bunun farkına var artık.

oxenn

18.7.2020 21:44:09

+2
fan boyluğunuz batsın

dark dragon

18.7.2020 21:44:27

+3
Bu değişik kafa yapısına laf anlatmak zor gerçekten, konsolların ömrü 6-7 senedir bu zamanda güzel oyunlarla desteklersin, teknoloji ilerler yenisine geçersin ve böyle devam eder. Bütün konsol tarihinde böyle olmuştur, bunu anlamak için bir parça mantık lazım ama. Şimdi 6-7 sene boyunca bomboş geçirip daha sonra bakın destek veriyoruz diye milletin 4k ultra oynayacağı oyunlara kırpıp kuşa çevirip çıkarırsan o destek olmuyor. Zamanında adam gibi destek verecektin cihazına böyle rezil duruma düşmeyecekti. Size müstehak gerçi yapsın crackdown 4, state of decay 3 falan destek veriyor heyoooo diye gezersiniz.

BSC Misafiri

18.7.2020 20:46:03

+5
quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction Yahu siz gerçekten nasıl bir kafa yapısındasınız anlamış değilim ya bu kadarda marka köleliği olmaz artık biz burada oyunların kalitesini mi tartışıyoruz ? adamlar iyi veya kötü oyunlarını beğenirsin beğenmezsin 2 sene daha destekleyeceğiz diyorlar kullanıcılarını düşünüyorlar aynısını sony açıklasa vaaaooov işte sony şöyle böyle diye yere göğe sığdıramazsınız bırakın isteyen istediği grafikte oynasın bunu seçme hakkı olması ayrı şey dayatmak ayrı şey kimin nerede oynayacağına siz mi karar veriyorsunuz ? sony desteği kesti ne yapsak etsek de sony'yi savunsak nereden sıvasak diye şaşırmışsınız.
Bende buna şaşırıyorum neyini savunuyorlar bu olayın..Hemen koşup Ps5 alabilecekler demek ki..Bunlar nasıl bir kullanıcıdır böyle, Paraları çok değersiz demek ki..

Metal-Gear

18.7.2020 20:25:37

0
En azından horizon 2 ve spider man'i çıkarmaları lazımdı ps4'e.

rambocuk

18.7.2020 19:48:06

0
ps5 oyunlarını en azından çılgın ssd ye ihtiyaç duymayan oyunları rahatlıkla çıkarabilirsiniz çıkarın lütfen en azından 2 3 sene ps5 almak zorunda kalmayalım

ReflexAction

18.7.2020 19:35:52

+6
Yahu siz gerçekten nasıl bir kafa yapısındasınız anlamış değilim ya bu kadarda marka köleliği olmaz artık biz burada oyunların kalitesini mi tartışıyoruz ? adamlar iyi veya kötü oyunlarını beğenirsin beğenmezsin 2 sene daha destekleyeceğiz diyorlar kullanıcılarını düşünüyorlar aynısını sony açıklasa vaaaooov işte sony şöyle böyle diye yere göğe sığdıramazsınız bırakın isteyen istediği grafikte oynasın bunu seçme hakkı olması ayrı şey dayatmak ayrı şey kimin nerede oynayacağına siz mi karar veriyorsunuz ? sony desteği kesti ne yapsak etsek de sony'yi savunsak nereden sıvasak diye şaşırmışsınız.

Ziromen

18.7.2020 19:10:53

0
Ac rogue gibi özel oyunlar çıkabilir

İdrak İstimlak

18.7.2020 18:57:49

+5
Bir tarafta nesil bitmeden konsol üretimini durduran, konsolunu alan oyunculara en son muz oyunu yapan bir firma var, diğer tarafta neslin sonunda dehşetul vahşet 3A nin tillahı iki oyun çıkartan bir firma. Zaten 2020 içinde çıkartılan diğer oyunları sen saymışsın, bu kadar açık bir durum karşısında bambaşka şeyler savunmak nasıl bir durumdur bilemedim. Şu anda akıl tutulması yaşıyorum, pardon...

alpalp84

18.7.2020 18:46:26

+3
Ps3'te bile hala online oyunlar aktif oynanıyor. Tabi PS4'de uzunca süredir desteklenmeye devam edecek. Xboylar bu haberi bile kendilerine nasıl yorumluyor helal olsun.

dark dragon

18.7.2020 18:16:55

+4
Adamlar zaten 7 senedir konsola destek verdi bir sürü exc oyun çıkardı diyorum ama sen azılı Xbox müridi olduğun için anlamıyorsun. 7 senedir bloodborne, gow, persona 5, umcharted, Spiderman, Tlou 2 gibi bir sürü oyunla konsolu destekleyen firma varken, nesil bitmiş konsolun teknolojisi müzelik hale gelmişken exc oyun yapacağız diyen firma desteklemiş oluyor. Buna inanmak için koyu fanboy olmak gerekir. O çıkan oyunları yeni nesilde cam gibi oynamak varken x1’in takoz donanımı ile 900p 30 fps low’da oynamayı kim ister. Bu mu destek.

BSC Misafiri

18.7.2020 17:31:50

0
xbox da severim sonyde. microsoftun ücretsiz güncellemeyle önceki nesil enhancedlerı sonydeki ücretli remastredlara eşdeğer.örnek red dead redemption 4k enhanced oynamanın keyfi!! önümüzdeki nesil konsollar içinde geçerli olacak. Sonynin exclusivlerindeki kaliteyide başka bir platformda göremezsiniz.

BSC Misafiri

18.7.2020 17:24:04

+1
Yahu daha basit bir şekilde psn üzerinden oyun satamıyorsun açın müşteri şikayetlerini okuyun yok kredi kartı geçersiz yok kredi kartı kaydedilemedi vs siz önce TR de Sony Psn platformu ile alakalı bankalar tarafından koyulan engeli kaldırın Ps4'ün ömrüne sonra sıra gelir vesselam.

ReflexAction

18.7.2020 17:08:11

+1
Ben ne diyorum sen neye cevap veriyorsun adamlar exclusive oyunları çıkarmaya devam edeceklerini açıkladılar sony ne yaptı çekti fişini tsushimadan sonra exc oyun gelmeyecek tabi azılı bir sony müridi olduğun için cümleleri istediğin şekil anlayıp kendi dünyanda cevaplamaya çalışmışsın yine.

BlackTower_35

18.7.2020 17:02:09

+2
Ya burda gerçekleri yazıyoruz şikayet ediyorlar siliniyor postlar. :) Ozaman siz çalın siz oynayın.

dark dragon

18.7.2020 15:57:59

+7
Demek Xbox konsolun arkasında duruyor ama PlayStation durmuyor bu forumda daha ne komedi yorumlar göreceğiz. Adamlar konsolun son senesinde bile Last of Us 2, Ghost pf Thushima, Dreams, Final Fantasy 7 remake, nioh 2, persona 5 royal gibi 1. ve 2. parti oyunlarla desteklediler. Xbox nasıl destekleniş konsolunu crackdown, sea of thieves çıkararak mı!

SOLID SNAKE

18.7.2020 15:54:50

+6
Tamam.

BSC Misafiri

18.7.2020 15:16:37

0
quote:

Orjinalden alıntı: Naughty Dog
quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35 Ne ömründen bahsediyor bitirdiler konsolu işte. Çıkıp desene 2 sene daha destek vereceğiz diye ama yok. Bak xbox a 2 yıl daha tüm konsollarda destek full..
Peki Microsoft ne zaman bitirdi? en son ne zaman Microsoft oyunu çıktı? Sony PS4 nesli bitene kadar oyun çıkarmaya devam etti. 19 Haziran'da Last of Us Part II, 17 Temmuz'da da Ghost of Tsushima gibi 2 tane büyük oyun çıkardı. Peki Microsoft en son ne çıkardı??? Microsoft yıllar önce havlu attı bu nesil için, xbox kullanıcıları yarı yolda bıraktı, ne güzel bir exclusive oynayabildiler, ne bir şey... Güçlü makine diye sattı microsoft, aldılar ama gücünü bir göremediler, Ne God of War, ne Uncharted 4, ne The Last of Us Part II kalitesinde ve grafik kalitesinde oyun oynayamadılar... Bu karşılaştırması:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Buda tamamı:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
işte bu ilüzyonun ta kendisi.. ps4 exc oyunları tamamen aldatmacalardan ibaret. attığın resimlerdeki oyunların çoğu eh işte seviyesinde oyunlar (xboxtan bağımsız söylüyorum bunu) içlerinde god of war ve bloodborne ayrı bir yere koyarım. gerisi tamamen reklamlama sonucu şişirilmiş yapımlar. cv dolu gözüksün misali exc yaptık diyorlar. x boxta durum çokta farklı değil. mesela gears 5 yapıyorlar, eh işte seviyesinde bir oyun yapıyorlar. halo keza gene aynısı. ps4 xone neslinde ps konsolunun tek üstünlüğü gow ve bloodborne benim için. gerisi abartı kültürü, yapmış olmak için yapılan yeni nesil oyuncuya hitap etmiş oyunlar.

winuae

18.7.2020 14:56:20

+5
Ne desteği ? oyun çıkarıyor da bizim mi haberimiz yok 😆

Dr.Danger

18.7.2020 14:34:55

+4
Xbox destek veriyor diyenler güzel hayal aleminde ea games çıksa bf6 yı series x ve ps5 e getiricez dese microsoft xbox one a gelmezse diğerine de çıkarmayın mı diyecek :D Ha bu 2 yık destek saçmalığı özel oyun içinse ümitlenmeyin bence ms da özel oyun yok zaten :D

BSC Misafiri

18.7.2020 14:17:36

0
aynen aynen.. demon's souls remake'i getirmeyerek ne kadar uzun bir ömre sahip olduğunu kanıtladınız zaten.

BSC Misafiri

18.7.2020 14:05:05

+1
Valla gösterdileri oyunların %90'nı Ps4'ün rahat altından kalkacağı oyunlardı..Bir Tek Horizona diyemem, Yoksa Spiderman, Ratchet, GT7 falan rahat Ps4'ün kaldıracağı oyunlardı...Sony diyorki Yeni nesil grafik istiyorsanız Ps5'e çıkartmak zorundayız, Ulan gösterdiğiniz oyunlar sanki Bambaşka bir seviyede birde milleti kekliyorsunuz..Ps5'in ilk yılları hep Bu nesil grafikli oyunların 4K 60 Fps versiyonlarıyla geçecek..Xbox'da bu geçiş dönemini bildiğinden eski kullanıcılarını direk yolda bırakmıyor, 2 yıl daha destek veriyor... Sony'de 100 milyonu aşkın kullanıcısına geçiş döneminde destek vermiyor..İşin komik yanı Konsolun kendi sahibi yapmazken 3. Parti Firmalar destek verecek 1-2 yıl daha.. Şu Last of Us'ı alayım bitirim direk konsolu satcam One X alacam..Yeni nesil konsol direk alınmaz..Bi ülkedeki gidişatını incelemek lazım o zamana kadar One X ile idare ederim..

SOLID SNAKE

18.7.2020 14:01:12

+15
quote:

Orijinalden alıntı: BlackTower_35 Ne ömründen bahsediyor bitirdiler konsolu işte. Çıkıp desene 2 sene daha destek vereceğiz diye ama yok. Bak xbox a 2 yıl daha tüm konsollarda destek full..
Peki Microsoft ne zaman bitirdi? en son ne zaman Microsoft oyunu çıktı? Sony PS4 nesli bitene kadar oyun çıkarmaya devam etti. 19 Haziran'da Last of Us Part II, 17 Temmuz'da da Ghost of Tsushima gibi 2 tane büyük oyun çıkardı. Peki Microsoft en son ne çıkardı??? Microsoft yıllar önce havlu attı bu nesil için, xbox kullanıcıları yarı yolda bıraktı, ne güzel bir exclusive oynayabildiler, ne bir şey... Güçlü makine diye sattı microsoft, aldılar ama gücünü bir göremediler, Ne God of War, ne Uncharted 4, ne The Last of Us Part II kalitesinde ve grafik kalitesinde oyun oynayamadılar... Bu karşılaştırması:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın
Buda tamamı:
Resmin büyük halini görebilmek için tıklayın
Orijinal boyut için tıklayın

MaeglinElendil

18.7.2020 13:59:35

0
quote:

Orjinalden alıntı: ReflexAction sen exclusivelerini getirmedikten sonra xbox gibi konsolunun arkasında durmadıktan sonra her sene FIFA çıkar ancak.
Her yazılana saygım var ama bu mesajdaki Xbox benzetmeniz beni güldürdü açıkçası

:::LOSTPLANET:::

18.7.2020 13:46:09

+1
Eski bir Türk filmi "canim kardesim"de Metin Akpınar'ın bir sahnesi vardır.Mahallede ilk tüplü tv'nin sahibi ve oranin sayili varlıklılarındandır.Çocuklar toplanır camdan izlerler bedavaya.Bu durum aslında parodi değildi.80lerin sonlarında 90'ın ilk seneleri varos muhitlerde tv izlemeye gidilirmiş.Kücüklügümde ilk renkli tüplü tvlerden varmış bizde.Tabi bu filmdeki gibi olmuyormuş tabi de annem anlatır komsu kadın: "artik bizimle konusmazsınız" diyormuş.Niye? Cunkü tv var sizde :D Şimdi kulaga komik geliyor ama tv alabilen insanlara oyle bakıliyordu o dönemde.Aslinda aradan onca yil gecti durum hemen hemen yine aynı.Bugün tvyi belki herkes alabiliyor fakat konsol alabilene de böyle bakacagız gibi.Hal böyle olunca aynı o Türk filmindeki gibi Evin penceresinden tv izleyenlerin yerini bugün Twitchte oyun izleyenler aldı.Acı gerçek :D

BSC Misafiri

18.7.2020 13:36:41

0
Pro aldık elde patlayacak işte 5 çıktığı gibi. Sallıyorlar inanmayın, yeni hiç bir şey gelmeyecek :) Daha zor alırım konsolunuzu zaten.. Bir asgari ücrete bir oyun alma gibi bir planım yok 2023'te :)

BSC Misafiri

18.7.2020 13:36:13

0
Ps4 pro alalı 4 ay oldu 5 yılda asgari ücretle ancak biriktirdim 2 de çocuğum var çocuklarıma ilerde tarihî eser mı olacak ps4 pro bence desteklerini çekmemeleri gerekiyor ama işin ucunda para varsa her şeyi yaparlar...

Guest-AEF248198

18.7.2020 13:22:20

0
Özel oyun oynamak istiyorsanız pamuk eller cebe arkadaşlar bir Ps5 alacaksınız artık.

:::LOSTPLANET:::

18.7.2020 12:53:58

0
Hani burda bazı okuyucular diyorlar ya: "daha fazla para kazanmak varken neden o pcye de getirmesin, su platforma da cikarmasin" diye.Alın bakın işte adam kendi cihazinı gözden cıkaracak hem de kendi exclusive oyunları acisından.Hani getirseydi ps4'e pro'ya satmaz mı ornek veriyorum gt7 veya horizon 2 veya baska oyunlar? Demek ki onu da satsin şuna da cıkarsın dediğiniz seylerin de bir maliyeti ya da sizin düsündüğünüzün altında bir kar marjı var.

:::LOSTPLANET:::

18.7.2020 12:47:31

0
Hele türkiye icin (gibi diyemiyorum, artık "türkiye gibi" dediğimiz gelir ve yasam sartlarinın benzerligini tasiyan o ülkelerden de geriye gidiyoruz.O grupta türkiye kaldı) 10 yıl daha teknolojik omrü var tabi Sony fişi çekene dek.Ps3 arayan insanlar gördüm ben.Sifirinı da alacak parasi yok.Bu oyunları kıyısından kösesinden yakalamak istiyor ama durumu ya da o alete paha biçtiği değer o kadar.Ama saticıya gelirsen elindeki 10 senelik mal bile teknoloji harikası.Fiyatı düsmez, düserse kanser olur mazallah.

BlackTower_35

18.7.2020 12:00:56

+2
Ne ömründen bahsediyor bitirdiler konsolu işte. Çıkıp desene 2 sene daha destek vereceğiz diye ama yok. Bak xbox a 2 yıl daha tüm konsollarda destek full..

BSC Misafiri

18.7.2020 11:41:33

0
Ama yaptıkları bunun tersi kusura bakmasınlar kendileri bitirdiler ps4 ve proyu...

RealArek

18.7.2020 11:26:36

+1
Mesela Spider Man Miles Morales Ps 4 sürümü çıksa 1-2 yıl sonra bile olsa hane çıksa.

ReflexAction

18.7.2020 11:17:12

+4
sen exclusivelerini getirmedikten sonra xbox gibi konsolunun arkasında durmadıktan sonra her sene FIFA çıkar ancak.

YildirimBuyucusu

18.7.2020 10:49:53

+9
Valla normalde uzun olurdu da, sen gidip geliştiricilere bu saatten sonra sadece PS5 için oyun geliştirin dersen, Playstation 5 çıkmasıyla beraber Playstation 4 sahipleri ellerindekini ya satışa çıkartır, ya da rafa kaldırır.
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
PlayStation 4
+ TAKİBE
AL
143 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız