Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony NBA Maçında God of War için Yeni Bir Fragman Yayınladı

 
   Sony Interactive Entertainment, geçtiğimiz günlerde Oracle Arena'da oynanan Golden State Warriors maçı esnasında God of War için hazırladığı yeni fragmanını paylaştı.

   Basketbol kortuna yansıtılan bu fragman NBA maçında God of War'un reklamını yapmak üzere hazırlanmış.
 
   God of War 20 Nisan'da PlayStation 4 için çıkacak.

   Videoyu aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
God of War God of War 4 Sony Santa Monica PlayStation 4 Kratos Sony
Haftanın Espor Gündemi: 13 Hello Neighbor ve Diğer Beş TinyBuild Oyunu Switch'e Geliyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

mehmetalpertr

14.2.2018 16:06:32

0
uff nolmuş böle.. yorumları budamışlar !!! ??

Uncy

14.2.2018 07:46:08

+1
Salonda ki kişilerin alışklayıp alkışlamaması oyunun kalitesini belirlemez olayı kasmayın legend çıkınca konuşacak zaten

Metal-Gear

14.2.2018 04:17:58

+2
Eski gow oyunları hikaye odaklı değildi ama pişman bir baba ve intikam hikayesi vardı arka plandan gelen. Şimdi TLOU'dan esinlenerek yapmış oldukları bu hareket iyi bir hikaye ve beraberinde iyi bir sunum gerektiriyor. Eğer hikayeyi düzgün sunmayı başarırlarsa bu açıdan da çok tutar bu oyun. Bu konuda da iyi iş çıkarabileceklerine dair olumlu bir görüşe sahibim çünkü oyundan çift zıplamaydı, aşırı güçlü yenilmez ana karakterdi gibi çok temel God of War elementlerini çıkardılar. Böyle bir şeyi çıkarmak, yazdıkları hikayeyi sunabilmek için çok gerekli. Ne açıdan gerekli alakası nedir dersen açıklayayım: Örneğin The Last of Us'ta Joel'un çok güçlü yenilmez bir adam olduğunu düşünün, o zaman Ellie'yi koruyup gözetmek için katlandığı dertler tasalar var olabilir miydi? Ya da Joel'un Nathan Drake gibi bir tırmanma yeteneğine sahip olduğunu düşünün. Hiç bir yere Ellie'nin yardımı olmadan tırmanabilirdi o zaman. Böyle bir karakter tasarlamış olsalardı TLOU'nun sonlarına doğru oyuna duygu yükleyen Zürafa sahnesi olmazdı örneğin. Bu sahnede yüksek bir yere çıkmak için önce Ellie'yi kaldırıyoruz, o yukarı tırmanıp Joel için merdiven atıyor aşağıya, bizden önde gittiği için zürafa'yı görüp heyecan yapıyor, biz "ne oluyor lan orada" diyip zombiler mi geldi acaba diye strese giriyoruz ilk oynarken. Sonra arkasından bir çıkıyoruz ki kız zürafa görmüş ona heyecan yapmış meğer, gidip etkileşime giriyoruz ve sinematik duygusal bir sahne çıkıyor ortaya, tansiyonu da düşürüyor gülümseterek. Bunlar hikayeyi sunan etkili jestlerdir işte, yazdığın hikayeyi güzel anlatan sahneler yapmadığın sürece hikayen yavan kalacaktır o yüzden çok önemli bir mevzu. Yani kup kuru bitik bir dünyada, doğada hayvan bile görmemiş bir kız çocuğu var, ve bu çocuğun bu derece soyutlanmış bir şekilde hayat sürüyor oluşunu en iyi nasıl anlatabilirsin oyuncuya? Zürafa sahnesi bu sorunun tam manasıyla cevabıydı işte. Aşırı yetenekli bir ana karakter ile bu sahneyi böyle etkileyici şekilde sunmak mümkün olmazdı. Çünkü her zaman en önde ve vura kıra gidebileceğimiz için etkili bir şekilde sunamazlardı bu sahneyi. İşte God of War'dan eski tip aşırıya kaçan özellikleri kaldırmış olmaları, hikayeyi sunmak için gereken sinematik oyun tarzını benimsedikleri izlenimini rahatça veriyor bana. Yetenekleri sınırlı bir insan tasarlarsan, daha fazla dramatik sahneye yer verebilirsin. Aşırı yetenekli bir adam dramatik bir olay yaşamaz çünkü. En fazla gider kendi çoluğunu çocuğunu doğratırsın eski oyunlarda yaptıkları gibi. İşte bundan ötürü artık Kratos biraz daha zayıf ve duygulu, oynanış biraz daha farklı. Ser verip sır vermiyor olmaları da yaptıkları işe ne kadar güvendiklerini ve sürprizlerle dolu bir sunum yapacakları kanaatini veriyor. Her şeyi oynarken görelim istiyorlar. Bu adamlar altından kalktı bence bu işin. [:'(]

Haldir of Lorien

14.2.2018 00:09:42

+1
quote:

Orijinalden alıntı: BSC Misafiri God of war bu değil. Diablo gibi bir oynanış sunmuşlar. İnşallah böyle sahneler çok olmaz oyunda. Gerçek god of war hayranları anlar beni. Bu fragmanı beğenen fanboydur net. Sunum ise tek kelimeyle efsane. Not: God of war’u ps2de ps3de pspde bitirdim. Yani fanıyımdır.
bende katılıyorum uğruna ps4 aldım bekletiyorum ama bu last of us oyun sektörünü mahvetti cidden her oyun ona benziyor gibi hissediyorum artık inşallah yanılırım ama

mehmetalpertr

13.2.2018 21:00:41

+1
Oyun çok güzel görünüyor. Sanırım Spoiler vermemek için çok fazla şey göstermemeye çalışıyorlar. Haklılar da.. Merakla bekliyorum.

BSC Misafiri

13.2.2018 18:53:53

+2
çok iyi. gow ve rdr 2 bu sene yeter bize aga!

BSC Misafiri

13.2.2018 18:53:52

+2
Grafik konusunda herhangi bir sony oyunundan hicbir suphem olmaz zira suan shadow of the colossus remake i oynamaktayim bu oyun bile temelinde bir ps2 oyunu olmasina ragmen grafikleriyle beni mest etmekte kaldiki gow next gen bir oyun ve videolarinada bakilirsa gene uncharted 4 gibi horizon zero dawn gibi grafik soleni yasatacak.

BSC Misafiri

13.2.2018 18:53:43

0
Arkadaşlar neyi uzatiyorsunuz oyun bu seven oynar sevmeyen oynamaz benim en sevdigim oyun god of war ama sevmeyene neden oynamiyosun demem b3nce mevzuyu fazla buyutmussunuz

powersmachine54

13.2.2018 13:24:56

+3
Bu arada kimse alkışlamıyor diyenler bunu bir izlesin,insanlar heyecanlı hype yaparak izliyorlar.İnsanlar sonunda alkışlıyorlar.Özellikle pinky demon ve esmerbüyücüye bu videoyu armağan ediyorum.

powersmachine54

13.2.2018 13:10:58

+3
Oyunun kamera açısı büyük ihtimalle izometrik değil,buda benim gibi izometrik kamera açısını sevmeyenler için iyi olmuş.Sadece oyunu zemine yansıtmışlar.Ve oyun izometrik kamera açısı gibi görünüyor,ama iyi ki de öyle değilmiş.Tekrar oyun hakkında heyecanlanmaya başladım.Ayrıca oynanış mekanikleri grafikleri Sony excluısive oyunlarında her zaman çok iyi olmuştur. Uncharted 4,Horizon zero dawn güçsüz dediğimiz PS4 konsolunda Naughty Dog,Guerilla Games harikalar yapmıştır.Santa Monica'da standart PS4'de grafikleri çok iyi olacaktır,tabi PRO sahipler daha temiz görüntü,Anti alasing olarak oynayacaklardır.Sonuç olarak biz PS4 sahipleri mükemmel grafik,güzel hikaye,zevkli oynanış mekanikleri ile bize Cory barlog harika deneyim yaratacak efsane GOW 4 geliyor.

:::LOSTPLANET:::

13.2.2018 08:51:19

+1
Çok başarılı bir reklam çalışması. Sanırım yer yer izometrik kamera ortaya çıkıyor. Ama mortal kombat ve street fighterda olduğu gibi tahmin edilebilir arka arkaya sıralanmış köprü yıkılma sahneleri olmasa daha iyi olur görüşündeyim.

BSC Misafiri

13.2.2018 08:49:54

+1
Izometrik kameraya laf atanlar diablo vari olmus diyenler hayatlarinda gow oynadilarmi acaba yaw gow bu zaten. Asil oncekinin neresi iyidi o tps kameranin bildigin assassins creed e donmustu efsane oyun siz bi zahmet gidin assassins creed falan oynamaya devam edin.

S-AINT

13.2.2018 05:06:26

0
Ben oyunu pek sevememiştim hiçbir oyununu bitirmedim bile fragmanda çok başarılı değil bence ama organizasyon fikir muhteşem daha etkileyici olamaz ve ses getiremezdi heralde. Şunuda söylemeden edemiycem ordaki taraftarlar sizin gibi ota bka laf atan fanboylukla suçlayan tipler değil çoğu GoW ne bilmiyodur bile kısacası konuyu daha fazla kirletmeyin diyicemde boşa.

powersmachine54

13.2.2018 01:03:47

0
Oyunun kamera açısı benim hoşuma gitmedi. İzometrik Kamera açısı oyunun kalitesini düşürmüş. Keşke tamamen TPS Kamera açısı olsaydı. E3 2016,PGW2017'de çok heyecanlanmıştım.

BSC Misafiri

12.2.2018 21:30:04

+2
Harika bir oyun dibim düştü. Bir God of War, Spider Man, bir de Crackdown'a bakıyorum adeta nesil farkı var. Hayırsız Xbox da video yayınlasın yorum yapalım hiç sesleri yok.

BSC Misafiri

12.2.2018 21:30:01

+1
God of war bu değil. Diablo gibi bir oynanış sunmuşlar. İnşallah böyle sahneler çok olmaz oyunda. Gerçek god of war hayranları anlar beni. Bu fragmanı beğenen fanboydur net. Sunum ise tek kelimeyle efsane. Not: God of war’u ps2de ps3de pspde bitirdim. Yani fanıyımdır.

Persona_Non_Grata

12.2.2018 21:09:55

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Deagleturk Grafik olarak fazla beklenti icinde olmayin bence, onun disinda her zamanki gibi harika bir oyun geliyor oynanis mekanikleri ve hikayesi yeter
Şakamısın sen? Grafik olarak en iyi oyunlar Ps4 tarafında çıkıyor, bkz Uncharted 4, Horizon Zero Dawn. Bunların grafiklerine yakın hiç bir oyun yok.

Metal-Gear

12.2.2018 20:18:22

+4
@Deagleturk, PS Exc oyunlarının grafiklerine karşı daima bilinçaltı bir hazımsızlık vardır. Bunun başka bir şeyin fanı olmayla da alakası yoktur üstelik, bazen ben bile yok lan bu kadar iyi olamaz bu grafikler diyorum PS exc oyunlarını oynarken. İnanması güç, ama kabul etmek lazım; gerçek.

İdrak İstimlak

12.2.2018 20:02:36

+6
Hangi konsolun alkışları aldığı, hangisinin deli gibi sattığını cümle alem biliyor, varsın Xbox fanatikleri kabul etmesin. Bu gözler forumda Xbox One X in çıkışının ilk yılında satışlarda PS4 un toplam satışlarını geçeceği iddiasını okumuş, bunlar bir şey mi?

HHarunTasar

12.2.2018 18:32:32

+1
Ben İnstagram'da izledim bu adamlarda zaten diyor çıldırdılar alkış manyağı yaptılar diye :) https://www.youtube.com/watch?v=p6315e2zDC8 ararsan bulursun çığlıkda atan var ayakta alkışlayanlar da hatta çıldıranlar bile.

usuallysony

12.2.2018 17:09:44

0
quote:

Orijinalden alıntı: HHarunTasar Efsane olmuş, Sunum çok iyi oyun baya güzel bunun seyirci tarafından çekilen görüntüsü de var millet ayakta alkışlıyor.
hayrına seyirci çekimi olanı paylaşın da bizde bakalım ben bulamadım

HHarunTasar

12.2.2018 16:22:58

0
Efsane olmuş, Sunum çok iyi oyun baya güzel bunun seyirci tarafından çekilen görüntüsü de var millet ayakta alkışlıyor.

BSC Misafiri

12.2.2018 16:17:22

+5
Bazi arkadaslari anlayamiyorum agir xbox fani herhalde kendileri kiskanclik krizine giriyorlar malum xbox tarafi bir tane boylesine efsane bir ip ye sahip degilken sony show yapiyor. Fragman gayet guzel grafikler sesler mekanikler her sekilde bekleneni veriyor oyun. Adamlar sadece spoiler vermemek adina fazla sey gostermekten kaciniyor gow yaw bu efsane olacak geme hele bir ciksin.

Fearless_tr

12.2.2018 12:37:58

0
Grafik olarak fazla beklenti icinde olmayin bence, onun disinda her zamanki gibi harika bir oyun geliyor oynanis mekanikleri ve hikayesi yeter

Project Scorpio

12.2.2018 12:25:54

0
İnceee

CheKD

12.2.2018 11:58:30

+6
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio

Seninde göz doktorua görünme zamanın gelmiş. Şu fragmanın neresi güzel?
Fragman da sunum da gayet güzel en azından oyun gösteriyorlar araba değil.

Project Scorpio

12.2.2018 11:54:12

+1
quote:

Orijinalden alıntı: CheKD

Yakın zamanda bir Kulak-Burun-Boğaz doktoruna görünmelisiniz.
Seninde göz doktorua görünme zamanın gelmiş. Şu fragmanın neresi güzel?

BSC Misafiri

12.2.2018 11:26:10

+3
Super olmus ozellikle izometrik kameraya gecince gameplay tarzi icim kipir kipir oldu iste gow bu dedim efektler falanda inanilmazdi millet nasil alkisliyor sony bu yila bu oyunlarla damga vuracak.

CheKD

12.2.2018 11:17:09

+17
quote:

Orijinalden alıntı: Project Scorpio Çok vasat bir fragman olmuş 1 kişi bile alkışlamamış zaten. Böyle overrated oyunlara prim vermemeyi zamanla herkes öğrenecek.
Yakın zamanda bir Kulak-Burun-Boğaz doktoruna görünmelisiniz.

A r c h A n g e L.

12.2.2018 10:57:26

+4
Efsane ötesi olmuş ve Bir Film tadında neredeyse başlangıç sahnesi. :) ve Alkış sesleri yükseldiğini herkes duydu bunun diğer bir görüntüsü de vardı ayakta alkışlayanlar bile vardı. Çok yaratıcı bir reklam olmuş birden oyun alanında gözükmesi zaten milleti daha da heyecanlandırmaya yetmiş de artmış bile. Twitter üzerinden bir çok kişi bile bu reklam için devasa sözcüğünü kullanmış bizler kim bilir oynadığımızda küçük dilimizi yutacağız. Oyunun çıkışına az bir süre kaldı daha da güzel reklamlar yolda olacaktır. :)

Project Scorpio

12.2.2018 09:58:53

+1
Çok vasat bir fragman olmuş 1 kişi bile alkışlamamış zaten. Böyle overrated oyunlara prim vermemeyi zamanla herkes öğrenecek.

usuallysony

12.2.2018 09:57:53

+2
Yeni binaya taşındık şebeke yokmuş artık Türk Telekom ne zaman gelir Allah bilir online oyun oynayamıyorum artık :-( bari bir an önce gow çıksada bununla zaman geçirsem

The_Rahip

12.2.2018 09:42:29

+3
İşte reklam budur. Bizde otobüs duraklarındaki billboard'larda falan ne zaman yayınlanacak diyelim :)
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
God of War
+ TAKİBE
AL
16 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız