Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sony, Haven Studios'un Resmi Olarak Bünyesine Katıldığını Duyurdu

 
 
Sony, Jade Raymond'un kurucu ortağı olduğu Haven Studios'u satın alma işleminin tamamlandığını duyurdu. Sony, bu yılın Mart ayında stüdyoyu doğrudan satın alma planlarını açıklamıştı.
 
Kanada merkezli geliştirici Haven Studios içerisinde şu anda 106 çalışan bulunuyor. Raymond GamesIndustry'ye verdiği bir röportajda konu hakkında şunları söylüyor: "Başlangıçta yeni teknoloji yöntemleri üzerinde çalışan yaklaşık altı kişilik bir bulut ekibimiz vardı. Şimdi, uzun vadeli bulut teknolojisi konusuna odaklanmak için bu sayıyı 21'e çıkardık. Çünkü bulut teknolojisinin gerçekten oyunun kurallarını değiştireceğine inanıyoruz."
 
Raymond, Haven Studios'u kurmadan önce bulut akış hizmeti Google Stadia'da çalıştı. 
 
Raymond devam etti:"Piyasadaki mevcut oyun motorlarını düşündüğünüzde hepsi birkaç yıl önce inşa edildi. Bu durum işleri ve sektörü çok değiştirdi. Oyunlarda artık çok daha fazla veri yer alıyor. Şu anda ise PS5 konsollarına özel bir oyun yapıyoruz."
 
Geliştirilen bu oyunun canlı bir servis oyunu olacağı belirtiliyor.
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogamer oyun geliştirme stüdyo firma sony
Noob: The Factionless, PC ve Konsollar için Geliyor Söylenti: Red Dead Redemption 2'nin Yeni Nesil Konsol Sürümleri iptal Edildi

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sony
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız