Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sons of the Forest'i Bekleyenlere Üzücü Haber: Yine Ertelendi!

 
 
Geliştirici Endnight Games, birinci şahıs hayatta kalma korku oyunu The Forest'ın devamı niteliğinde olan Sons of the Forest'ı daha önce duyurduğu Ekim 2022 çıkış tarihinden 23 Şubat 2023'e erteledi. Oyun, PC için Steam üzerinden 29,99 $ karşılığında satışa sunulacak.
 
Geliştirici, bir tweet'te erteleme hakkında şunlar söyledi: "Yeni oyunumuz Sons of the Forest'ın geniş kapsamlı olması nedeniyle kesin bir çıkış tarihi belirlemek zor oldu ve bugün son bir kez daha ertelemek durumunda kaldık. Oyunu son bir kez daha gözden geçirmek ve hataları ortadan kaldırmak istiyoruz. Bu yüzden oyunu 23 Şubat 2023'te 29,99 dolarlık bir fiyatla yayınlayacağız." 
 
Oyunda bir dizi orman yaratıkları yer alıyor. Çok kollu mutantlar, aç yamyamlar gibi birçok yaratık bulunuyor. Bunların yanı sıra hayatta kalma öğelerini bünyesinde barındırıyor. Sons Of the Forest, tam bir survival deneyimini sunmaya hazırlanıyor.  
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sons of the Forest Endnight Games The Forest açık dünya hayatta kalma korku oyunu
Diablo Immortal’ın Son Güncellemesinde Yeni Maceralar Oyuncuları Bekliyor Üçüncü Şahıs Hayatta Kalma Korku Oyunu Hollowbody PC için Duyuruldu

BSC Misafiri

2.9.2022 19:33:44

0
İstedikleri kadar ertelesinler sonuçta ertelerken İlk öncelikleri cepleri, ikinci öncelikleri ise bekleyenlerin hatalar dan daha çok arındırılmış bir oyun oynaması. Güzel güzel az buglı çıksında başka bir şey istemiyoruz artık erteleyecekleri kadar ertelediler zaten.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sons of the Forest
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız