Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic the Hedgehog Gişede En İyi Açılış Yapan Video Oyun Filmi Olmayı Başardı

 
14 Şubat'ta vizyona giren Sonic the Hedgehog filmi gişede büyük bir başarı yakaladı.
 
The Hollywood Reporter'ın haberine göre, film ilk üç gününde Amerika Birleşik Devletleri'nde 57 milyon dolar kazandı. Amerika Birleşik Devletleri dışındaki ülkelerden de 43 milyon dolar kazandı ve böylelikle ilk üç gününde elde ettiği toplam gelir 100 milyon doları buldu.
 
Bu miktar, Sonic the Hedgehog'u gişede en iyi açılış yapan video oyun filmi yapıyor.

Bundan önce rekor Detective Pikachu'ya aitti. 2019'da vizyona giren Detective Pikachu Amerika Birleşik Devletleri'nde ilk üç gününde 54.3 milyon kazandı.
 
Sega'nın dünya çapında satış rekorları kıran video oyunu serisinin ana karakteri parlak mavi kirpiye odaklanan live-action macera komedi filmi Sonic the Hedgehog peşine düşen yetkililerden kurtulup, şeytani doktorun elinde bulunan yüzükleri geri almaya çalışan Sonic'in hikayesini konu ediyor.

Filmde Sonic'i Ben Schwartz seslendirirken Dr. Ivo "Eggman" Robotnik karakterini Jim Carrey canlandırıyor. Yönetmen koltuğunda ise Jeff Fowler oturuyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Polygon Film ve Dizi Haberleri
Zula Süper Lig 5. Sezon 5. Hafta Karşılaşmaları Oynandı NPD Group'un Raporuna Göre ABD'deki Mevcut Nesil Konsol Satışları Geçmişe Göre Daha Hızlı Düşüyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aykut291

17.2.2020 13:07:50

0
Çok çok eğlenceliydi.Bukadar beklemiyodum keyifle izledim resmen 2. Filiminede bekliyorum.

Cemlat

17.2.2020 01:28:08

+3
quote:

Orjinalden alıntı: Grafitty-G İşte pazarlama nedir reklam nasıl yapılır tam ders verilecek şekilde yaptılar o kötü sonic tasarımı ile.Kötü sonic tasarımı ile hem televizyon medyasını hemde sosyal medyanın ilgisini çektiler ve asıl sonic tasarımını tanıttıktan sonra filme gitmeyecek kişiler bile sadece merakından filme gittiler.Eminim ilk tanıtımda direk orjinal yani şuanki sonic olsaydı o rakam bunun çok altında olurdu.
Jim Carrey faktörünü unutma. Kralın uzun aradan sonra dönüş filmi bu.

Grafitty-G

17.2.2020 00:45:53

0
İşte pazarlama nedir reklam nasıl yapılır tam ders verilecek şekilde yaptılar o kötü sonic tasarımı ile.Kötü sonic tasarımı ile hem televizyon medyasını hemde sosyal medyanın ilgisini çektiler ve asıl sonic tasarımını tanıttıktan sonra filme gitmeyecek kişiler bile sadece merakından filme gittiler.Eminim ilk tanıtımda direk orjinal yani şuanki sonic olsaydı o rakam bunun çok altında olurdu.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
3 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız