Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sonic Boom: Rise of Lyric için Büyük Bir Güncelleme Yayınlandı


         Sega'nın geliştirdiği yeni Sonic oyunu Sonic Boom bildiğiniz gibi oyunculardan çok da başarılı yorumlar almadı. Yapımcı ekip oyunun çıkışından bu yana Sonic Boom: Rise of Lyric'deki hataları düzeltmek için pek çok güncelleme yayınladı. Firma son olarak oyundaki hataları düzelten büyük bir güncelleme yayınladı.
 
        1137MB boyutundaki bu güncellemenin oyuna getirdiği yenilikler Sega tarafından açıklanmış değil ancak bu güncellemeyle birlikte daha önce sizlere aktardığımız oyunun büyük bir bölümünü geçip sona ulaşmanızı sağlayan hata ortadan kalkıyor. Güncelleme hakkında daha fazla bilgi gelirse sizlere aktaracağız.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak nintendo-insider.com Sega Nintendo Sonic Sonic Boom Nintendo 3DS Wii U Big Red Button Entertainment Sanzaru Games
DriveClub'ın Japonya Pistinden Bir Oynanış Videosu Paylaşıldı Harmonix'in Geliştirdiği Amplitude Ertelendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

op.55 no.1

20.1.2015 00:49:51

0
Vallahi ne yalan söyleyeyim daha önce classic Sonic'i sevmeyen Sonic fanıyla karşılaşmamıştım,ama zaman değişti tabii retro sevmiyor artık millet.Nietzsche'nin dediği gibi ''Yaşanması gereken yaşanacaktı''

op.55 no.1

19.1.2015 11:04:40

0
Benim Sonic'e bakışımla sizin bakışınız aynı değil benim bildiğim Sonic hikayeyle,kurguyla falan uğraşmaz çok hızlı ve amerikalıların dediği gibi smooth bir oynanış sunar.Mangasını okumadım animesini de izlemedim Sonic'in çünkü Sonic karakterine bir oyuncu(gamer) gözüyle bakıyorum,oyunlarda hikaye önemli midir,elbette ancak bir oyunda oynanabilirliğin üzerinde bir şey olmamalıdır bence çünkü adı üstünde oyun oynuyoruz anime,cartoon falan izlemiyoruz hikaye oyunun ancak çeşnisidir bana kalırsa.Seganın Sonic üstündeki politikası bence yanlış bahsettiğiniz hikaye unsurlarına bu kadar yükleneceklerine Sonic'in mükemmel 2d side-scrolling tarzını nasıl 3d platforma aktarırız diye düşünmeleri gerekiyordu.Bahsettiğim olaylara en güzel örnek bence Super Mario olur bakın hikayede en ufak bir değişiklik bile yok yıllardır ama oynanış hala harika ve ne çıkarsa oynuyorum Nintendo'dan çünkü adamlar ilk günkü gibi oynanış dinamikleriyle bağlıyorlar oyuna yoksa yemişim prensesi ya da galaksiyi Bowser'dan kurtarmayı.İş sonunda zevkler ve renkler olayına dönüyor tabii bana göre Sonic,Sonic gibi kalmalıydı oynanış dinamiklerine zarar verecek bir yola gidilmemeliydi.Son olarak Sonic 06 yı bitremedim,bitirmedim değil ciddi manada bitiremedim o zamanlar Xbox ım yoktu,arkadaşın Xbox ını almıştım bir süreliğine ve Sonic'in snowboard yaptığı bölüme gelince küfrederek kapattım oyunu,o oynanış saçma sapan kontrol,düşününce hala kötü oluyorum.

op.55 no.1

19.1.2015 04:38:37

0
@SonictheHedgehog-MZ @soniczeki Aynı oyundan mı bahsediyoruz bilmiyorum ama Sonic 06 ile ilgili tek bir iyi taraf bile hatırlayamıyorum ben.Glitchlerden bahsetmeye gerek yok onun haricinde oynanabilirlik berbattı karakteri yönlendirmeye çalışırsın istediğin yere gitmez vs vs hikayesi zaten saçma sapan bir şeydi bana göre bizim mavi kirpimiz güzel prensese aşık oluyor falan komikti yani onun dışında aklıma oyunla ilgili güzel bir şey gelmiyor.Kusura bakmayın ama o oyun ''iyiydi''hatta vasattı bile demek ağır fanboyluktur.Bunun bir üst aşaması Sega CD ile 32 X'i övmektir herhalde.Her neyse burada asıl dikkat edilmesi gereken konu Sonic'in nereden nereye getirildiği konusudur,Sonic bir zamanlar ''konsol aldıran''bir oyundu,insanlar o dönem konsol alırken Mario ve Zelda mı oynayacağım Sonic mi oyayacağım diye kararlarını verip ona göre konsol alırlardı,şimdi vasat bir Sonic oyunu çıkınca burda da gördüğümüz gibi millet alıp başının üstüne koyuyor.Sega kendini de seriyi de mahfetti bu kadar basit,90 larda ki Sega neydi şimdi ne bir kıyaslayın bakalım.Ayrıca oyun anlayışımı ve bilgimi eleştiren arkadaşa da bir iki şey söylemek isterim,büyük ihtimal yaşım senden kat kat genç ancak nes,snes,genesis yapımlarının çoğunu oynadım,Monkey İsland'dan Grim Fandango'ya kadar sayısız adventure oyunu bitirdim,güncel ve güncel olmayan bir çok bağımsız yapımı da oynamışlığım vardır,hatta belki aşina olmadığın Turbografx 16 en çok beğendiğim konsoldur,COD gençliğiyle karıştırma beni.Birini böyle yargılamak bu kadar kolay olmamalı ama nerde sizde o hassasiyet ve incelik.

Bowser Zeki

18.1.2015 12:33:21

0
Sonic 06 nın tek sorunu glitch ler. Yadaysa hikaye ve müzikleri harika. Ayrıca sonic in yapımcısı yarıda SEGA dan ayrıldığı için oyunu holiday sezonuna yetiştirmeye çalıştıkları için bu kadar kötü oldu. E3 2005 de tanıtıldığında gayet güzel görünüyordu. Sonic boom da daha önce hiç kullanılmamış CRY ENGINE ile yapıldığı için bence böyle. Tamam SEGA farklı şeyler arayışında bunu biliyorum bir kaç tane oyunu kötü diye hepsini kötülemek doğru değil. Sonic Lost World bence çok güzel. Sırf sonic yavaş koşuyor diye oyunu yerden yere niye vuruyor insanlar anlamıyorum -_- Sonic Boom un 3DS sürümüde var niye ona laf etmiyorlar o kadar? Oda beş para etmez zaten film oyunları gibi olmuş.

op.55 no.1

18.1.2015 01:05:48

0
Güldürme arkadaşım sanki Sega'nın yaptığı Sonic oyunları çok güzelmiş gibi Sonic 06 derim susarım bu konuda.Ayrıca dikkat ettiysen Sega hakkında bir şey söylemedim yukarıda ama sonuçta seriyi bitiren Sega'dır suç tamamen onlarda.

Bowser Zeki

17.1.2015 22:05:51

0
"Yan oyun" sega yapmadı bunu.

op.55 no.1

17.1.2015 21:39:13

0
Oyundaki bütün hataları çözseler bile o berbat oynanış mekaniklerini,saçma sapan hikayeyi ve ortalamanın altında sıkıcı bir oyun olması gerçeğini ne yapacaklar.Efsane seriyi kademe kademe mahfettiler,hayır yaptığınız saçmalıkar tutmuyor işte neden hala zorluyorsunuz,olmadı genesis dönemerindeki gibi 16 bitlik bir side-scrolling yapın o bunlardan onlarca kat sevilecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sonic Boom
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız