Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Solar Opposites’ın 2. Sezonundan İlk Video Paylaşıldı

 
Rick and Morty'nin yaratıcılarından ve Rick ve Morty'i seslendiren Justin Roiland'ın ve Mike McMahan'ın yaratıcılığını yaptığı animasyon komedi dizisi Solar Opposites'ın ikinci sezonundan bir video paylaşıldı.
 
Video, sadece seslendirme ve çizimlerden oluşuyor. Geliştirme sürecinin henüz başlarında oldukları için animasyonları eksik. Sadece ikinci sezon için bir ilk bakış video diyebiliriz. Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz, ayrıca ilk bakış videosu bittikten sonra videoya devam ederseniz, yaratıcı ekibin Comic-Con'da düzenlediği paneli de izleyebilirsiniz.
 
Solar Opposites, en son ikinci ve üçüncü sezon için onayını almıştı. Solar Opposites, isimleri Yumyulack, Jesse, Terry ve Korvo olan 4 uzaylının, Amerika'ya düşmesinden sonra olanları konu alıyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Comic Book Dizi Haberleri solar opposites rick and morty benzeri justin roiland animasyon fragman yayın tarihi 2. sezon video
The Walking Dead: World Beyond'tan Yeni Bir Fragman Paylaşıldı Lovecraft Country'den Yeni Bir Fragman Yayınlandı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Dizi Haberleri
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız