Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper: Ghost Warrior Contracts PS4, Xbox One ve PC için Duyuruldu

 
CI Games, Sniper Ghost Warrior serisinin yeni oyunu Sniper: Ghost Warrior Contracts'ı duyurdu.

2019'da PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak.
 
Sniper Ghost Warrior 3'ün başarısız açık dünya girişiminden sonra Sniper: Ghost Warrior Contracts daha küçük ortamlara ve kontrat sistemine odaklanacak. Sibirya'da geçecek olan oyunun hikaye modunda görev tabanlı senaryolar bulunacak ve oyuncular ana görevin yanı sıra ikincil görev yaparak ekstra bonuslar da kazanabilecek. Oyuncular görevleri farklı şekillerde bitirmek için görevleri isterse tekrarlayabilecek.

Sniper: Ghost Warrior Contracts hikaye modu dışında multiplayer modlara da sahip olacak.
 
"Sniper Ghost Warrior 3'ün kapsamı açısından çok fazla iddialıydık ancak hatalarımızdan ders çıkardık." dedi CI Games patronu Marek Tyminski.
 
"Sniper: Ghost Warrior Contracts'ta ekibimizin güçlü olduğunu düşündüğü açık uçlu görev tasarımıyla gelişen oynanışa odaklanacağız ancak oyun açık dünya olmayacak. Daha taktiksel, daha yoğun bir deneyim yaşatacak ve hem tek oyunculu hem de çok oyunculu modlarda bolca tekrar oynanabilirlik sunacak." 
 
Sniper: Ghost Warrior Contracts için henüz bir tanıtım videosu veya ekran görüntüsü yayınlanmadı. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Eurogamer
DICE'ın 1990'larda Geliştirdiği Ancak Çıkarmadığı Project Hardcore 2019'da PS4 ve PS Vita'ya Geliyor DreamHack Masters Stockholm Grupları Belirlendi
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Redunay

17.8.2018 17:41:55

0
Herkes üçüncü oyunun devamını bekliyordu zaten. Daha ne zorluyorlar artık anlamadım.

BSC Misafiri

17.8.2018 16:00:56

0
Vizyinsuzlar

Bugra4129

17.8.2018 13:29:38

0
Bu adamların yaptığı oyunlar çalışmıyor :S

BSC Misafiri

17.8.2018 12:07:55

0
bence bu oyunu üçüncü oyunun DLC si (ek paket ) olarak geliştirip o şekilde satmayı pilanlıyorlardı sonra baktılar üçüncü oyun kötü bir çıkış yaptı istedikleri satış miktarı da olmayınca bu DLC yi biraz daha çeşitlendirip eklemeler yaparak oyun haline getirip pardon oyun haline getirmeye çalışıp bu şekilde satmaya karar verdiler

porsux

17.8.2018 10:25:24

0
Güzel bir haber. Ne olursa olsun, senaryo odaklı taktiksel nişancı oyunu kıtlığının son yıllarda yaşandığı gerçek. Oyunun açık dünya olmayacağı ise daha güzel bir haber. Bu serinin rol modeli Project I.G.I. ve Far Cry 1 oyunları olmalıdır. Hazır I.G.I. 3 geliştiriliyorken sağlam bir çıkışla yeni Sgw oyununun rekabet ortamını kızıştırıp türü yeniden canlandırmasını çok isterim.

ReflexAction

17.8.2018 01:37:03

0
hitman kafasında bir oyun olacak sanırım

Philipp_Plein

17.8.2018 00:03:19

+4
Ya bu addamlar hala ne yüzle bu çöp seriyi devam ettirebiliyor? Oyun berbat, puanlar berbat, satışlar berbat... Daha ne olması lazım? Yeni ip yapalım da demiyorlar böyle visyonsuzluk başka firma da görmedim. 3 oyun yaptılar hala oyun nasıl yapılır öğrenemediler.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız