Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sniper Elite V2'nin MP'si Konsollara Geliyor


     Geçtiğimiz mayıs ayında PC, PS3 ve Xbox 360 için çıkışını yapan Sniper Elite V2'nin PC'de bir farkı vardı, o da oyunun çoklu oyunculu kısmının PC platformuna özel olmasıydı. Ancak bu fark ortadan kalkıyor. Rebellion ve 505 Games, oyunun çoklu oyunculu kısmını bir indirilebilir içerikle konsollara getirileceğini duyurdu.
 
     Team Deathmatch, Deathmatch, Team Distance King ve Distance King modlarını içerisinde barındıracak olan indirilebilir içeriğin, bu senenin sonunda yayımlanacağı söylenirken, geliştirilmekte olan içerik için birkaç ekran görüntüsü de yayımlandı;

EKRAN GÖRÜNTÜLERİ Bu haber ile ilişkili
Bu haberin bağlantısı
URL
Sniper Elite V2 505 Games Rebellion FPS PS3 Xbox 360 multiplayer dlc
Level-5, Tokyo Game Show 2012 Listesini Gösterdi Freddie Wong'tan Son Zamanların En İyi Çalışması
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Project Scorpio

30.8.2012 23:19:21

0
quote:

Orijinalden alıntı: porsux Kimse laf etmesin süper oyundu. Nostalji yaşadım resmen. Grafikleri hataları önemli değil bana o ww2 hisssini yaşattı Sniper olma hissinide yaşattı varmı daha iyi Sniper oyunu ? varsa söyleyin bende oynayayım..
Daha iyi Sniper oyunu var mı bilmem ama bu oyunun yapay zeka özürlü olduğunu bilmeyen yok haliyle iyi bir oyun değil bu türde SGW gibi başka bir alternatifi olmadığı için iyi.

BSC Misafiri

30.8.2012 23:04:43

0
sniper ghost warrior varmı daha iyisi

RockSharp

30.8.2012 22:46:10

0
Oyun güzeldi ama beni pek sarmamıştı. Ha bu yorumdan oyunun kötü gibi bir anlam çıkartılmasın ama oyun sadece sniperlik üzerine kurulmuştu sanki diğer silahlar hiç zevk vermiyordu.

Opricnik

30.8.2012 22:41:18

0
http://www.youtube.com/watch?v=_4Hd6-zjvxg&feature=g-all-u sir daniel ve nariko all starsa duyuruldu ayrıca tgsde 4 karakter daha geliyor !

porsux

30.8.2012 22:22:03

0
Kimse laf etmesin süper oyundu. Nostalji yaşadım resmen. Grafikleri hataları önemli değil bana o ww2 hisssini yaşattı Sniper olma hissinide yaşattı varmı daha iyi Sniper oyunu ? varsa söyleyin bende oynayayım..
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sniper Elite V2 ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
27 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız