Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Snacko Oyunu Switch Desteği Alıyor

 
 
Yayıncı Armor Games Studios ve geliştirici Bluecurse Studios, Snacko'nun 2022'de Switch versiyonunun piyasaya çıkacağını duyurdu. Artık oyun önceden çıkış yaptığı PC ( Steam ) sürümüyle birlikte Switch desteğini de alacak.
 
Hakkında 
 
Sabah 9 akşam 5 çalışılan bir ofis işinden daha tatmin edici bir şey bulma umuduyla çocukluk arkadaşı ile yola çıkan eski bir büyük şehir kedisi olan Momo olarak lanetli bir adayı keşfet ve yeniden canlandır. Harap köyü yeni arkadaşlarla ve ailenle dolu, gelişen yeni bir yuvaya dönüştürmek için adanın bekçisinin yardımıyla çiftçilik yapacak, balık tutacak ve istediğin gibi inşa edeceksin.
 
Mobilyalardan evlere ve çiftçilik malzemelerine kadar her şeyi inşa etmek için malzemeler topla ve emeğinin meyvelerini (ve sebzelerini!) kendin ve arkadaşların için lezzetli yemeklere dönüştür. Zaman içinde dünyanın her yerinden benzer kafa yapısına sahip kişilerin buraya gelip kendi işletmelerini açmaya karar vermesiyle birlikte minik topluluğunun gelişmeye başladığını göreceksin. 
 
Yayınlanan fragman
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu pc switch
Watch Dogs: Legion Ek Paketi Bloodline 6 Temmuz'da Çıkış Yapacak Avatar: Frontiers of Pandora Oyunu 2022'de Çıkış Yapacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız