Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Smash + Grab'i İade Edip Paranızı Alabilirsiniz

 
 
   Sleeping Dogs ile tanıdığımız United Front Games, takip edenlerin bileceği üzere geçtiğimiz günlerde kapandığını duyurmuştu. Henüz Steam'de birkaç haftadır erken erişimde bulunan co-op multiplayer odaklı Smash + Grab adlı oyun da haliyle kapandı.
   
   United Front Games, Steam üzerinden yaptığı açıklamayla birlikte oyun ücretlerini iade edeceklerini duyurdu.
 
   Açıklamasında birkaç haftadır oyunu satın alıp oynanan kişilere teşekkür ettiğini belirten United Front Games, Smash + Grab'ı desteklemeyi ve geliştirmeyi bıraktıklarını söyledi. Steam ile iade sistemi için iletişime geçen United Front Games, oyunu kaç saat oynadığınız gözetmeksizin ücretleri iade edecek.
 
"A huge thank you to everyone who played and bought Smash + Grab over the last several weeks. We hope everyone had a great time playing.
As we will not be doing any further development or support, we have asked Valve to make refunds available to any owners who request them, regardless of how many hours played.
If you would like a refund, please use the usual Steam refund tools.
Thanks to everyone for the support!"
 
   Smash + Grab, 27 Eylül tarihinde Steam'de erken erişime açılmıştı. Stüdyonun kapanmasından beri oyun ulaşılabilir değil. 

Bu haberin bağlantısı
URL
Smash + Grab Steam iade geri ödeme
Doom'un 19GB Güncellemesi Oyuna Arcade Modunu, 2 Yeni Multiplayer Modunu ve Daha Fazlasını Ekliyor PSN, 26 Ekim'de Kısa Bir Süre Bakıma Girecek

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız