Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Slightly Mad Studios, Fast & Furious Oyunu Yapıyor

 
     Project Cars 1 ve 2, Need for Speed: Shift gibi yapımlardan sonra Slightly Mad Studios'un bir sonraki projesi firmanın CEO'su Ian Bell'in açıklamasına göre yeni bir Fast & Furious oyunuymuş. Fakat bu açıklama tam olarak resmi bir şekilde yapılmadı sadece ima edildi.
 
     Ian Bell bir canlı yayında üzerinde çalıştıkları bir sonraki projeyle ilgili şöyle bir açıklamada bulundu: "Need for Speed'in yeni oyununun yapmaya çalıştığı şeyi bir düşünün, hani Hollywood filmlerinden birini kopyalamaya çalışıyorlar ya, işte bizim o Hollywood firmasıyla önümüzdeki 6 yıl boyunca anlaşmamız var."
 
     Elbette sözü geçen yapım Fast & Furious fakat resmi bir açıklamanın gelmesi için 2-3 hafta daha beklememiz gerekiyormuş.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Missing: The Complete Saga Kickstarter Kampanyasını Başarıyla Tamamladı Red Dead Redemption 2'nin Yeni Fragmanı Bugün Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

28.9.2017 07:53:43

0
bufirmanın bir oynu iptal edilmişti galiba hani bir zamanlar çalışkan ve gururlu bir genç oyun firması vardı... yalnız nfs oyun olarak fast and furioustan daha büük öncü bir oyn

David Attenborough

27.9.2017 21:29:39

+5
Aynı haberi daha kaç kere yapmayı düşünüyorsunuz? https://forum.donanimhaber.com/slightly-mad-studios-hizli-ve-ofkeli-oyunu-yapacak-gibi-gorunuyor--129019518 Bsc iyice bitmiş. Taraflı verilen haberler, gelmeyen video incelemeler, kimsenin izlemediği ne idüğü belirsiz videolar, üstüne bir de aynı haberleri yayınlayıp durmak.

BSC Misafiri

27.9.2017 20:35:31

+1
Bak çok şey istemiyoz. Yap bi tokyo drift.. Ana Hikaye 2 saat sürsün isterse.. Sen hikayenin 2. bölümüne gelmek için 10 yarış yaptır.. O bitsin 3. bölüm için +5 yarış vs vs..Şöyle serpiştirseniz şahane olur az örnek alın ESKİ NFS kariyer modlarını (MW, Carbon UG 1-2)
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız