Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skyrim - Dragonborn'un PC ve PS3 Çıkışı 2013'te


    Microsoft ile olan anlaşma gereğinde DLC'leri ilk olarak Xbox 360 platformunda yayınlayan, sonrasında ise diğer platformlara yayan Bethesda, Skyrim'in yeni DLC'si Dragonborn adına açıklamalar yaptı. Görünene göre Dragonborn'un PC ve PS3 çıkışı 2013'e sarkacak.
 
    Yarın Xbox 360'a çıkması planlanan Dragonborn DLC'si adına yeni bilgiler Bethesda'nın resmi blog sayfasından geldi. 2013'ün başlarında bu iki platforma geleceği söylenen DLC'nin devamı için bir de, "İşimiz henüz bitmedi. Skyrim'le ilgili daha fazla içerik haberini 2013'te de duyacaksınız." ifadelerine yer verildi. 
 
    Bu arada yayınlanan blog yazısında PS3'e çıkmayan Heartfire ve Dawnguard içeriklerinin durumuyla ilgili bilgi yer almadı.

Bu haberin bağlantısı
URL
The Elder Scrolls V Skyrim Elder Scrolls 5 Skyrim Bethesda 2K Games RPG
2012 Playstation Ödülleri Sahiplerini Buldu Hitman Setleri Sahiplerini Buldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.12.2012 21:55:01

0
Bu salı (4 aralık) xbox ta PC ye 2013 te ocakın 2. haftasımı son haftasımı belli değil ben ümitliydim ya yılbaşında çıkarda oynarım diye bütün hayallarim planlarım yıkıldı haşırt! Tabi bu merak etmediğim 4 gözle beklediğim gerçiğini değiştirmez.

BSC Misafiri

3.12.2012 19:19:51

0
PS3'ü bilmem ama PC'ye Ocak ayının ikinci haftası çıkar. Skyrim'in DLC'leri kendi gibi güzel. Benim gibi Morrowind oynamamış olanlar için az da olsa o havayı verebilecek bir paket. Merakla bekliyorum...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Elder Scrolls V: Skyrim ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
156 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız