Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skybound, The Callisto Protocol ile Ortaklığını Duyurdu

 
The Walking Dead'in yaratıcısı Robert Kirkman'ın şirketi Skybound, The Callisto Protocol'ün yayıncısı Krafton ve geliştiricisi Striking Distance Studios ile stratejik ortaklık duyurdu.
 
Skybound, oyunun global pazara sunulmasına yardımcı olacak ve dağıtım kapasitelerini artıracak.

Skybound ayrıca The Callisto Protocol'ü multimedya bir seriye çevirmeyi planlıyor.
 
Robert Kirkman "Skybound aracılığıyla The Walking Dead çizgi romanı; diziler, kitaplar, oyunlar, eşyalar ve daha fazlası ile genişledi. Skybound'un çoklu platform uzmanlığı ile benzer olanakları The Callisto Protocol'de keşfetmek için sabırsızlanıyoruz." diye belirtti.
 
The Callisto Protocol, Dead Space yaratıcısı Glen Schofield'ın liderliğinde geliştirilen hikaye odaklı tek oyunculu hayatta kalma korku oyunu. 2320 yılında Jüpiter'in uydusu Callisto'da geçecek oyunda oyuncular maksimum güvenlikli Black Iron hapishanesinden kaçmaya ve hapishanenin korkunç sırlarını ortaya çıkarmaya çalışacak.
 
2022'de konsollar için çıkması planlanıyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu The Callisto Protocol Krafton Striking Distance Studios Dead Space Glen Schofield hayatta kalma korku oyunu
Anno 1800 Üçüncü Sezon İçerikleri Tanıtıldı Uzay İstasyonu Simülasyon Oyunu Base One Duyuruldu

Megathrone26

10.2.2021 10:44:01

0
Dead Space yapımcısı yapıyor dediklerinde çok sevinmiştim. Çünkü PS3 XBOX 360 döneminde en sevdiğim seri Dead Space serisiydi. Lakin önce PUBG evreninde geçiyor demeleri sonra da "Skybound ayrıca The Callisto Protocol'ü multimedya bir seriye çevirmeyi planlıyor." denmesi açıkçası gittikçe bu oyundan olan umudumu yitirmeme neden oluyor. Baştaki heyecanımın yerini şimdi endişe kapladı. Yazık
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
The Callisto Protocol
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız