Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Skate 3 EA Access'e Eklendi

 
   Geçtiğimiz ay Electronic Arts; Skate 3, Dead Space Ignition, Madden NFL 17 ve Zuma's Revenge'ın EA Access Vault'a ekleneceğini duyurmuştu. Bu oyunlardan Skate 3 dün gece EA Access'e eklendi. 
 
   Xbox 360 oyunu Skate 3 Xbox One geriye uyumluluk sistemine eklenmişti. Dead Space Ignition ve Zuma's Revenge oyunları da geriye uyumluluk kütüphanesinde bulunuyor ancak EA Access sistemine ne zaman geleceği açıklanmış değil.
 
   EA Access üyelik ayda sadece 12 TL'dir. yıllık ise 65 TL.
 
   Kaykay oyunu Skate 3, 2010 yılında PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapmıştı. Electronic Arts Topluluk Yöneticisi Daniel Lingen "#Skate4" şeklinde bir tweet ile serinin hayranlarını heyecanlandırmıştı ancak Electronic Arts finansal çeyrek konferansında EA CEO'su Andrew Wilson, "Şu anda Skate 4 yapılmıyor." açıklamasını yaptı.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Skate 3 ea games PS3 Xbox 360
Sony XDev Europe Duyurulmamış PS4 Oyunları Üzerinde Çalışıyor CD Projekt, Polonya'daki En Büyük Şirketlerden Biri Haline Geldi

mehmetoguzderin

14.2.2017 16:40:29

+1
EA Access'e abone olmam son 2 yıl içerisinde baya beni 9-10 oyunu almaktan kurtardı. Kesinlikle düşünenlere öneririm, yeni çıkan oyunlar şu anda direk gelmiyor ama 10 saat deneme veriyor, çok yoğun tek oyunda vakit harcamıyorsanız Vault'a düşene kadar yeterli bir süre. Zaten talep arttıkça vaulta düşme süreleri vs. doğal olarak iyileşecektir.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Skate 3
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız