Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

"Sıradaki Half Life'ın Korkutmaya İhtiyacı Var"

 
 
 
 
 
     Valve patronu Gabe Newell'ın saygın oyun dergisi EDGE'in son sayısına verdiği demece bakılırsa sırada ki Half Life oyunu, oyuncuları korkutmayı hedefleyecek.
 
     Tabii bu "korku" faktörü, aklımıza ilk gelen ürkütücü öğeler ile yapılmayacak. Valve ekibi bunu oyuncunun elinden kabiliyetlerini alarak yapmayı planlıyor.  EDGE dergisi tarafından kendisine yönetilen " Half Life serisine parça parça bakıldığında daha da yetişkin bir hal aldığı görünüyor, bu kasten mi yapıldı?" sorusuna karşılık Newell;
 
 "Özellikle bunun üzerinde düşünmedik ama; her bölümün kendine ait saygınlığı ve vuruculuğu olması gerektiği, basit bir şekilde geçmişi tekrar etmemesine inandığımız ve o zamanlarda, şimdi de etkinliğini gösterecek bir düşünce fikri oyunu bu noktaya getirdi.
 
Sanırım gerçektende olması gerektiği gibi oyuncuları korkutmanın dışına çıktık. Bu üzerinde düşünülmesi gereken bir konu. Duygusallığa katacağımız etkenlerle içeriği genişleterek bunu başarabiliriz."
 
 
Newell bu röportajı yaparken Half Life Episode 3 adını ağzına bile almadı. Serinin sıkı hayranlarının en derin  korkularının neler olabileceğini tahmin eden Newell'a "ne tür korku etkenleri bulunabilir ?" sorusu geldiğinde patron bu soruya şu şekilde cevap veriyor;
 
"Çocuklarının ölümleri. Kabiliyetlerinin solup gitmesi."
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Half Life 2 : Episode 3 valve pc ps3 xbox360 wii korku
Red Steel 2'den 1080p Görüntüler PSN İçin Final Fantasy IX, Ufukta Gözüktü
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

aydogdu1453

27.3.2010 21:58:20

0
O zaman g-man boş durmayacak anlamına geliyor.Tabii combinelarda daha hızlı daha öfkeli düşmanlar akıl almaz teknolojiler.Adam akıllı senaryosu olsun gerisi hikaye insanları korkutalım diye işin içine etmesinler sonra.dx 11 ile millet hl:ep3'te inanılmaz efekler bekliyor valve iyi çalış haaaa Zaten çocukların ölmesi diye birşey oolamaz çünkü tüm insan ırkı kısırlaştırılıyordu combinelar tarafından.

nty35

26.3.2010 23:49:05

0
ulen bi kerede adam gibi bi cevap ver şu sorulara Gabe... Ne demek şimdi kabiliyetelerin solup gitmesi... Gordon sakat mı kalcak ??? :D

kesapli28

26.3.2010 22:55:07

0
ulan gordon veya alyx ölürse seni levye ile kovalarım gabe newell haberin olsun...
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Half Life 3
+ TAKİBE
AL
92 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız