Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sıra Tabanlı Taktiksel RPG King Arthur: Knight's Tale PS5, Xbox Series ve PC için Duyuruldu

 
The Incredible Adventures of Van Helsing serisinin geliştiricisi Neocore Games, yeni oyunu King Arthur: Knight's Tale'ı PC ve yeni nesil konsollar için duyurdu.

King Arthur: Knight's Tale, XCOM tarzı sıra tabanlı taktiksel oynanış ile klasik karakter merkezli RPG oynanışını birleştirecek bir yapım.
 
Sir Mordred, Kral Arthur'u ölümcül bir şekilde yaralanmıştır. Oyuncular Sir Mordred'in kontrolünü üstlenerek bir grup şövalyeyle birlikte Avalon'da Kral Arthur'u aramak ve yarım kalan işini tamamlamak için karanlık bir yolculuğa çıkacak. Beş farklı sınıftan 30'dan fazla kahraman arasından seçim yaparak ve yüzlerce yetenek ve öğeyi birleştirecek zorlu savaşlara karşı en etkili ekibi oluşturmaya çalışacaksınız.  
 
2021'in ilk çeyreğinde PC için çıkacak. PlayStation 5 ile Xbox Series'e daha sonraki bir tarihte gelecek. $39.99 fiyattan satışa sunulacak. 
 
Neocore Games oyunun geliştirme sürecini tamamlamak için Kickstarter kampanyası başlattı. $150,000 fon toplamayı hedefliyorlar.
 
Duyuru fragmanını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
King Arthur: Knight's Tale Neocore Games sıra tabanlı taktiksel
Tales of Vesperia: Definitive Edition, Katana Zero ve Daha Fazlası Xbox Game Pass'e Geliyor Metroidvania Oyunu Romancelvania: BATchelor's Curse PS5, PS4, Switch ve PC için Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Yanfo

14.10.2020 08:55:21

0
quote:

Orjinalden alıntı: metOO93 Sıra tabanlı mı ya yine. Yok mu real time rpg yapan ya cyberpunk DNA sonra aklıma gelen yok. Dragon Ar-Ge vardı ama ea nın elindeyken parayla skill print satarlar onlar da.
Haklı bir serzeniş!

metOO93

14.10.2020 02:08:36

0
Sıra tabanlı mı ya yine. Yok mu real time rpg yapan ya cyberpunk DNA sonra aklıma gelen yok. Dragon Ar-Ge vardı ama ea nın elindeyken parayla skill print satarlar onlar da.

Mion

13.10.2020 20:46:19

0
sıra tabanlı mı? çok komik!

BSC Misafiri

13.10.2020 20:22:45

0
Sıra Tabanlı oyunlar en güzel savaş oyunlarında oluyor. Mesela Gemi savaşları veya Büyük savaşlar, bölük savaşları. Port Royale4 mesela eğlenceli çünkü gemi tekte gitmeyebilir, Civ6 da, PC2 de. Birimler tek tek savaştı mı pek mantıklı gözükmüyor mesela adam ok atıyor canı gidiyor ok nereye vurduğu belli değil bir parçalanma ifadesi yok veya tekte ölmesi lazım aynı şekilde balta kılıç vuruyor ölmüyor parçalanmıyor. Ama mesela Civ6, Pc2 de vuruyorsun nereye vurduğu önemli değil minyatür olarak ifade ediliyor birimler ve tek birimi ifade etmediği için daha mantıklı geliyor, akla ve göze hitap ediyor.

BSC Misafiri

13.10.2020 19:27:04

0
Atmosfer sağlam
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
King Arthur: Knight's Tale
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız