Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

SimCity Yapımcısı Sert Eleştirilere Hak Verdi


    Çıktığı hafta itibariyle oyunculardan sert eleştiriler alan SimCity'de sunucu problemleri yavaş yavaş bitmek üzere. Alınan bu eleştirilerin etkisi sürse de Maxis'in yöneticilerinden Lucy Bradshaw, eleştirilere hak verdi.
 
    CVG'ye röportaj veren Bradshaw, yaptığı açıklamalarda "İnceleme yazılarında SimCity'i eleştiren insanları anlıyoruz. Kimileri oyunun kendisini inceledi, kimileri de sunduğumuz sistemi. Her iki incelemelere de hak veriyoruz. Bazıları bunun adil olmadığını düşünebilir ama sunduğumuz online sistem oyunun kendisinde var. Bir oyuncu oynadığı oyunda ilk olarak rahat oynanışı arar. Biz bunu ilk seferde başaramadık. Ancak umarım kötü eleştiri yapanlar oyuna bundan sonra bir şans daha verirler." sözlerini söyledi.
 
    Online DRM konusundaki sorumluluğun kendisine ait olduğunu ekleyen Bradshaw, "5 Mart'taki oyun çıkışından sonra neredeyse 7 gün 24 saat Maxis stüdyolarında kaldım. Çünkü bu aksaklığın sorumlusu bendim. Oyunun yapım sürecindeki kararları da ben aldım." açıklamalarına yer verdi.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Electronic Arts Maxis SimCity SimCity V
Project Gotham Racing 5'ten Yeni Söylentiler Bir Başka Mega Man Oyunu Daha İptal Oldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Guest-DFD4D6B39

18.3.2013 18:25:25

0
Oyunu 2 gün önce aldım. Oyun içinde görsel çok fazla bug var, araçlar yolda dönerken diplere batıyor, bazı alanlar yanlış hesaplanınca yolun sağ şeridinde market ile karşılaştım. Bunlar düzeltilebilecek sorunlar ancak benim en çok canımı sıkan, şehir kurmak için verilen alanın inanılmaz derecede küçük olması.

BSC Misafiri

15.3.2013 13:03:50

0
Oyunu birkaç gün önce aldım için ilk satın alanların ki gibi sorunlarla karşılaşmadım...genelde ilk başlarda böyle sorunların çıkması normal ama insanlarında baskı yapması çok çok normal..sesini çıkarmadın mı salla gitsin derler

waltran

14.3.2013 20:36:36

0
ea üzerine sorumluluk almamak için adama çıkıp herşey benim suçum de demiş bende yedim ea. madem herşey adamın suçu bütün sorumluluk/yetki onda kapatsın bütün online sistemi 1 ay sonra herşeyiyle sapasağlam tekrar açsın.

Platinum V

14.3.2013 20:20:27

0
Oyun gerçekten güzel ama böyle aksiliklerle çıkması üzücü.

Walter Hartwell White

14.3.2013 20:10:53

0
Oyunu bugün aldım eksileri var ama ben beğendim oyunu.Oynanışı 4.oyuna göre kolaylaşmış güzel olmuş grafikler mükemmel.Oyunu geç aldığım için bağlantı problemleriyle karşılaşmadım.Oyunun bize sunduğu alan biraz dar geldi şu an 2.şehrimi planlamaya başladım bile.Oyunun dağıtımcısı ea olunca illaki parayla bir şeyler satacaktır eminim.Ben oyunu beğendim simülasyonlardan hoşlanan özellikle SimCity sevenler hiç düşünmeden alsınlar pişman olmazlar.

ozquresen

14.3.2013 19:18:39

0
Yavaş yavaş problemler düzeliyor, update ler her gün çıkıyor. Gelecekte çok iyi bir SimCity deneyimi bizi bekliyor bence.

TheMEA

14.3.2013 19:14:01

0
quote:

Orijinalden alıntı: CrazyToonz Oyuncular olarak bir tane daha altın bok yaptırın şunlar için.
Dağıtıcı firma EA'ya verebilirsin ama yapımcı firma Maxis.

WoLkN07

14.3.2013 18:38:57

-1
EA, Maxis'i baya korkutmuş

CrazyToonz

14.3.2013 18:30:50

0
Oyuncular olarak bir tane daha altın bok yaptırın şunlar için.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
SimCity
+ TAKİBE
AL
46 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız