Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silver Chains 6 Ağustos'ta PC için, 2019'un Dördüncü Çeyreğinde Konsollar için Çıkacak

 
Yayıncı Headup Games ve geliştirici Cracked Heads Games, birinci şahıs korku oyunu Silver Chains'in 6 Ağustos'ta Steam ve GOG üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. PlayStation 4, Xbox One ve Switch için 2019'un dördüncü çeyreğinde çıkacak.

Oyunun tanıtım yazısı:
 

Fırtınalı bir gecede arabasını ağaca çarpan Peter, İngiltere’nin bir köşesinde terk edilmiş eski bir malikânede uyanır. Oraya nasıl ve neden gittiğini anlayamaz ancak bir süre sonra evin aslında göründüğü kadar terk edilmemiş olduğunu fark eder.
 
Evden çıkış yolu bulmaya çalışan Peter, bu mekânda gerçekleşmiş kara olayları açığa çıkarmak zorundadır. Çıkış yolunu bulmaya çalışırken Peter, daha önce burada bulunduğuna işaret eden ipuçları bulur. Ancak yapbozun parçalarını tam birleştirmeye başlamışken, kötücül bir şey onun izine takılır…
 
Özellikler:
 
Korku dolu bir atmosfer deneyimi: Gerçekçi fotoğraflar ve detaylı görseller bu terk edilmiş eski malikânenin içine adeta can veriyor. Karanlık geçitler, şiddetli bir fırtına, doğaüstü olaylar ve nefes kesici bir hikâye, tüyler ürperten sesler ve İngilizce dublaj ile birlikte sizi oyunun içine çekecek.

Bulmaca ve eylemsel unsurlarla donatılmış Hikâye Keşif Oyunu: Koca malikânenin gizemlerini ve onun sakinlerinin geçmişini öğren. Kilitli bölgeleri açmak için bulmacaları çöz ancak karanlıkta kol gezen tehlikelere dikkat et. Gücünün yetmeyeceği bu kötülükten canın pahasına kaç ve saklanacak bir yer bul. 

 
Yeni fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.  

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Silver Chains korku macera psikolojik korku oyun
Blazing Chrome 11 Temmuz'da Çıkacak Hitman 2 New York Banka DLC'si Yarın Çıkıyor

BSC Misafiri

25.6.2019 14:50:29

0
konsola çıkarmak için bayağı bir downgrade yapmak gerekecek.sonuçta malzeme belli.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silver Chains ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız