Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill'in Yaratıcısı Sony'den Ayrılarak Yeni Oyun Stüdyosu Kurdu

 
Silent Hill, Siren ve Gravity Rush serisinin yaratıcısı Keiichiro Toyama, Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılarak yeni bağımsız oyun stüdyosu Bokeh Game Studio'yu kurdu.

Kazunobu Sato ve Junya Okura da Sony Interactive Entertainment Japan Studio'dan ayrılarak Keiichiro Toyama'ya katıldı. Keiichiro Toyama icra kurulu başkanı (CEO), Kazunobu Sato operasyon direktörü (COO) ve Junya Okura baş teknoloji yöneticisi (CTO) görevini üstlenecek.

Kazunobu Sato daha önce Siren serisinin baş karakter tasarımcısı, Puppeteer baş oyun tasarımcısı ve The Last Guardian yapımcısı olarak görev aldı. Junya Okura ise Siren ve Gravity Rush serilerinin baş oyun tasarımcısıydı.
 
Keiichiro Toyama, stüdyonun ilk oyunu üzerinde çalışmaya başladıklarını açıkladı. Orijinal bir aksiyon macera oyunu olacak ve birkaç platforma çıkış yapacak. Oyunun ölçeği Keiichiro Toyama'nın önceki çalışmalarına benzer seviyede olacak ve geliştirme sürecinin iki ya da üç yıl sürmesi bekleniyor.
 
Keiichiro Toyama, Bokeh Game Studio'nun Sony Interactive Entertainment Japan Studio'nun Siren ve Gravity Rush gibi serileri üzerinde tek başına çalışama hakkı bulunmadığını ifade etti fakat Sony Interactive Entertainment ile iyi ilişkileri sürdürmeyi umduklarını belirterek iki tarafın da isteğiyle ileride bu serilerden yeniden oyunlar gelme ihtimali olduğunu işaret etti.
 
Bokeh Game Studio'nun Twitter ve Facebook hesaplarına buradan ve buradan ulaşabilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu
The Game Awards 2020 Oyuncunun Sesi Ödülü için Oylama Başladı Crimson Desert Oynanış Fragmanı The Game Awards 2020 Etkinliğinde Yayınlanacak
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

3.12.2020 20:13:28

0
inşallah silent hills işi yalan olmaz.

BSC Misafiri

3.12.2020 16:40:42

0
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri Arkadaşlar silent hill serisinin Sony ya da studyoları ile bir ilgisi yok.Marka hakkı da team silent ekibinin diğer yarısı da Konami ye ait.Hatta adını hatırlayamadığım game awards sunucusu abi geçen gün Konamiyi retweetleyip iki tane korku ile bakan devasa göz emojisi koydu.
Dostum bunu hepimiz biliyoruz ancak aylardır Sony ile dedikudusu cikiyor. Buna göre yazılıp çiziliyor. Hak işi yeterince parayı verdin mi çözülen bir olay. Keiichiro Toyama silent ekibinden bir kişiydi ve ilk oyunun yönetmeniydi' şimdi komple ayrıldı ve Sony Japonya korku oyunu konusunda Siren"dan gelen bie deneyime sahipti.

BSC Misafiri

3.12.2020 16:15:49

0
Arkadaşlar silent hill serisinin Sony ya da studyoları ile bir ilgisi yok.Marka hakkı da team silent ekibinin diğer yarısı da Konami ye ait.Hatta adını hatırlayamadığım game awards sunucusu abi geçen gün Konamiyi retweetleyip iki tane korku ile bakan devasa göz emojisi koydu.

BSC Misafiri

3.12.2020 14:51:11

0
Sony japonya kanadı son yıllarda baya kan kaybetti. Kimseyi bünyesinde tutamaz oldular. Bu haber ile japon stüdyoları Silent Hill oyunu üstünde çalışıyor dedikodusu yalan oldu. Until Dawn yapımcısı Supermassive games Silent Hill oyununa yardım ediyor deniyordu bakalım o ne kadar doğru.

Turk.Navy

3.12.2020 12:03:27

0
Biz Silent Hill Remake beklerken adam stüdyodan ayrılmış acaba Remake karşı mı çıktı 🤔 Ayın 11’inde göreceğiz dedikodu boş mu dolu mu
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız