Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill'in Açılış Kısmını Birinci Şahıs Perspektifinden Oynayın

 
Oyun tasarımcısı ve Silent Hill hayranı Zero Trace Operative, son beş ayını Silent Hill serisinin 1999'de PlayStation 1 için çıkan ilk oyunun açılış kısmını birinci şahıs perspektifinden oynanabilen bir konsept demo oluşturmak için harcadı. Konsept demo şu anda oynanabilir durumda ve yaklaşık dört dakika sürüyor.
 
Zero Trace Operative, demodaki modellerin direkt olarak orijinal oyundan alınmadığını fakat orijinal oyundaki ile birebir aynı olması için saatlerce araştırma yaparak ve oyunu oynayarak kendisinin hazırladığını söylüyor. Projeyi devam ettirmeyi planlamıyor. 
 
Silent Hill Remake demoyu itch.io üzerinden indirebilirsiniz. Projenin devam ettirilmesi planlanmıyor.

Tamamını aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer
IEM Beijing 2019 Şampiyonu Astralis Oldu! Halo Dizisinin Çekimleri Başlamak Üzere
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Eeltorm

11.11.2019 13:52:59

0
Silent Hill hakları Konami'ye ait. Kojima istese de yapamaz SH oyunu yada remaster, remakelerini. Şu beyninizi kullanın ya az düşünün.

by-devilboy

11.11.2019 11:27:20

0
quote:

Orjinalden alıntı: Adventure. Konami nasıl olurda SH gibi efsane bir seriyi bu kadar geri plana atar anlamış değilim. SH ve SH 2'nin remake versiyonlarını bile yapsa ortalık yıkılır. Re seriside çöküş süreci yaşadı ama Capcom önce Re 7 sonrasında Re 2 Remake ile seriyi eski günlerine geri döndürdü.
Katılıyorum ah o remake bir gelse yer yerinden oynar, umarım yakın bir zamanda görürüz

BSC Misafiri

11.11.2019 11:03:28

0
beğendim. Filmini anımsattı..en son bi reis vardi 1v1 atan onu da göreydim iyiydi :D

BSC Misafiri

11.11.2019 11:01:24

0
Şuandaki konami ceo su mobilden gelme.Zaten kojima döneminde gelmiş mgs 5 yapımında iken katı kurallarla kojima nın bile firmadan ayrılmasını sağlamıştır.Şuanda pes üzerinde yoğunlaşıyorlar bundan sonra pes ten başka bi oyunda beklemeyin işte mobilede pes getirdiler ceo mutlu sizlerde boşa umutlanmayın.

The_Rahip

11.11.2019 08:09:44

+2
Konami nasıl olurda SH gibi efsane bir seriyi bu kadar geri plana atar anlamış değilim. SH ve SH 2'nin remake versiyonlarını bile yapsa ortalık yıkılır. Re seriside çöküş süreci yaşadı ama Capcom önce Re 7 sonrasında Re 2 Remake ile seriyi eski günlerine geri döndürdü.

by-devilboy

11.11.2019 02:31:13

+1
Eyy Konami duy sesimi, istersen seriyi uzun bir süre daha devam ettirme ama en azından serinin ilk üç hatta dört oyununu remake yap, lütfen yap.

Venomstr

10.11.2019 21:15:04

+1
Harika olmuş.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız