Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill'den ilham Alan Mirror Forge'un Demo Sürümü Yayınlandı

 
 
MystiveDev, Silent Hill ve Parallel Dimensions'dan ilham alan yeni psikolojik korku hayatta kalma oyunu Mirror Forge'un demo sürümünü oyunculara sundu. Mirror Forge, 30 Eylül'de Steam üzerinden PC için çıkış yapacak.
 
Mirror Forge, birinci şahıs psikolojik hayatta kalma korku oyunu olarak karşımıza çıkacak. Bu oyunda oyuncular korku ve delilik içerisinde etrafta dolaşacak. Oyuncular, seçimlerinin önemli olduğu sürükleyici bir hikayede bulmacaları çözecek, atmosferik bir dünyayı keşfedecek, korkunç varlıklardan kurtulmaya çalışacak.
 
MystiveDev ayrıca çıkışı yaklaşan korku oyunu için yeni bir fragman yayınladı. Bu fragman, tam sürüm oyunda yer alacak yeni özellikleri oyunculara sunuyor. Oyuncular, boyutlar arasında geçiş yapmak için aynalardan geçebilecek, zamanda kapana kısılmış anıları ortaya çıkarmak için eski eserleri kullanacak, yarı açık ortamları ve daha fazlasını keşfedecek.
 
Steam sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Dsogaming korku gerilim aksiyon macera psikolojik Mirror Forge
Türk Yapımı Uzak Diyar Destanları 2: Kutsal Dönüş Oyunu Steam'de Yayınlandı Call of Duty: Mobile’ın Yeni Sezonu Muhteşem Baskın ile Snoop Dogg Mekâna Giriş Yapıyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

30.3.2022 20:05:44

0
quote:

Orjinalden alıntı: Osmancık07 Küçük yaşlarda ölümüne oynardım silent hill serilerini. Her bi serisini, yani 1,2,3,4 ve origin serilerini abartısız 4 - 5 kez bitirmişliğim var. Fakat yaş 33 oldu artık midem kaldırmıyor bu tür oyunları. O zamanlar nasıl oynamışım diye kendime hayret ediyorum.
Hepsini anladımda SH2 de ne mideni kaldırıyor hocam, çiçek gibi yapım.. Her oynadığımda ruhsal çöküş yaşatıyor bana :)

Osmancık07

28.3.2022 21:48:22

0
Küçük yaşlarda ölümüne oynardım silent hill serilerini. Her bi serisini, yani 1,2,3,4 ve origin serilerini abartısız 4 - 5 kez bitirmişliğim var. Fakat yaş 33 oldu artık midem kaldırmıyor bu tür oyunları. O zamanlar nasıl oynamışım diye kendime hayret ediyorum.

Zebercet

26.3.2022 17:56:22

0
Dalgasina actim fragmani da bayagi iyi duruyor. Puzzle ogeleri kusturacak seviyelerde olmaz umarim.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız