Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Silent Hill 2 Remake mi Geliyor? Görüntüler Sızdırıldı!

 
 
İlk olarak Konami tarafından 2001 yılında PlayStation 2 konsolları için yayınlanan hayatta kalma korku oyunu Silent Hill 2'nin yeniden yapım (remake) sürümünden görüntülerin sızdırıldığı bildirildi. VGC tarafından doğrulanan ve Twitter kullanıcısı "the_marmolade" tarafından sızdırılan bu görüntülerin bir tanıtım demosundan alındığı öne sürülüyor.
 
Düşük kaliteli olarak sızdırılan bu görüntüleri aşağıda görebilirsiniz. Öte yandan VGC, geçtiğimiz Şubat ayında Konami'nin uzun süredir sessizliğe bürünen korku oyunu serisini yeniden canlandırmayı planladığını ve bu yeniden canlanmanın remake şeklinde olacağını bildirdi.
 
Yine bu yılın başlarında korku macera oyunu The Medium'un geliştiricisi Bloober Team'in Silent Hill 2'nin remake sürümü üzerinde uğraştığı belirtiliyor. Kaynaklar, oyunun ilk olarak PlayStation konsollarına özel olarak çıkış yapacağını öne sürüyor. PC sürümünün ise daha sonraki tarihlerde geleceği bildiriliyor. 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Videogameschronicle Silent Hill Book of Memories NGP PSP2 Konami Sony Silent Hill Korku Silent Hill 2 Silent Hill 3 HD Collection PS3 Konami
League of Legends 2022 Dünya Şampiyonası Sihirdar Kupası Tanıtıldı! Steam Haftalık En Çok Satanlar Listesine F1 Manager 2022 Dahil Oluyor
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

BSC Misafiri

6.9.2022 11:17:40

+1
1-Remake oyun yapmayı geçtim remastered oyun yapmak için bile koca koca firmalar o oyunları yeni sisteme uygun hale getirecek firmalar ile anlaşıyor en yakın örneği bethesdanın doom 64 ve quake 1 için nightdive studio ile anlaşması çünkü o portu yapabilmek için bilgi birikimi gerek sadece büyük para yetmez ki konumuz remastered değil bir oyunun tamamen yeniden yapımı.Daha geçenlerde Rocstarın remastered paketi nasıl patladı ellerine yüzlerine bulaştı? Resmen 3 tane 20 yıllık oyunu uyarlayamadılar yeni nesile:D 2-Ziromen adlı arkadaş yazmış ona katılıyorum neden sadece 2.oyundan başlıyorlar Silent hill 1 kötü bir oyun muydu? Hayran kitlesi filan mı yok? Hayır cevap basit Konami hala aşırı para göz bir firma serinin en popüler oyununu yeniden yapmaya çalışıyor ama hata ediyor Silent hill öyle ortasından dalınıp çıkarımlar yapılacak bir seri değil yani resident evil değil zombi virüsü değil konu.Eee seriyle yeni tanışacak arkadaşlar lore u nasıl anlayacak silent hill tarikatlarını,kasabanın geçmişini nasıl öğrenecek serinin ilk oyunu yok:D 3-Yukarıda dedim yine tekrar edeyim Bloober team vasat bir studio yani yapacak bir şey yok adamların kalibreleri belirli yaptıkları oyunlar yürüme simülasyonundan öteye geçemedi.Eskiden bunlara benzeyen avrupalı bir oyun studyosu daha vardı adı vatra games Konaminin "Silent hill serisini şahlandıracağız" dediği 2012 yılında onlar o dönemin ana Silent hill oyununu yapmıştı oyun o kadar kötü oldu ki kojimanın Silent hills projesine kadar Silent hill serisinin adını duymadık.Vatra games de kapandı gitti adını anılmadı oyun dünyasında. 4-Konaminin 2012 Silent hill yılından yukarıda bahsettim konuyu açayım 2012 yılında Silent hill HD collection, Silent hill Book of memories ve Silent hill downpour,Silent hillin 2.filmi,Kitabı,çizgi romanı aynı aylarda çıktı ve arkadaşlar inanır mısınız komedi gibi ama hepsi fiyaskoydu hepsi eşit derecede kötüydü ve Silent hill serisinin uzun sessizliği ilk o zaman başladı Konami Silent hill adından korkmaya başladı.Puanlarına yorumlarına gidip bakın bu sayılanların:D 5-Şimdi yine aynı söylentiler var 4 farklı oyun,yeni film,remastered eski oyun paketleri.Tokyo game show geliyor az kaldı kimsenin hevesini kırmak istemem ama ben bu hikayeyi 2012 yılında deneyim ettim yine o hype trenine binmem bekleyenlere hayırlı olsun ama emin olduğum tek şey o Silent hills iptal edilmemeliydi...

rambocuk

5.9.2022 15:41:15

0
hem medium hem önceki işleri sıkıntıdan öldüren oyunlardı ama bunu kendileri yapmayacak yapılmış oyunu iyi grafikli hale getirecekler o yüzden iyi olabilir

BSC Misafiri

5.9.2022 11:54:51

+1
quote:

Orjinalden alıntı: JackTim Oynamak isteyen varsa remastered falan beklemesin pc'de Enchanced Edition modu ile hala taş gibi oynanıyor.
Remastered değil Remake haberi bu. Zaten bu yüzden heyecanlandırıyor. Evet oyunun modlu hali var ama o tank kontroller ve kamera açıları vs malum. Bu efsane oyuna kaliteli bir remake gelmesini her SilentHill sever ister herhalde. Resident Evil 2 Remake etkisinin 10 katı etki yaratır o derecede bir Remake gelirse bu oyuna.

BSC Misafiri

5.9.2022 11:10:24

+2
Alone in the Dark, Silent Hill 2 Remake ve Resident Evil 4 Remake geliyor olması TPS Korku Shooter sevenler için çok güzel bir zaman olacak gibi.

Microphone Not Found

5.9.2022 10:14:40

0
Firmayı kötüleyen arkadaşları Layers of Fear'ın ilkini ve Observer oynamaya davet ediyorum. Yine de SH2'nin altından kalkamayacaklarını düşünüyorum tabi.

mehmetalpertr

5.9.2022 01:34:25

0
Bu adamların kapasitesi belli. The Medium'u oynayanlar bilir. Herhangi bir Remake yapabilirler. Ama SH2 remake i güzel yapabilirler mi ? Hiç sanmıyorum.

BSC Misafiri

4.9.2022 22:31:00

+1
yine mi omuz kamerası yeter artık kusucam

BSC Misafiri

4.9.2022 21:32:28

0
RE2 remake kalitesinde olursa var ya.. Aklımı kaybederim o derece :):):)

BSC Misafiri

4.9.2022 21:31:52

+1
Bloober team'in yeteneksiz olduğunu kabul etmiyorum ama bir remake'i de becerir herhalde. O kadarını da yapabilir

Ziromen

4.9.2022 21:19:09

0
İlk oyun dururken niye ikinci oyun

JackTim

4.9.2022 20:57:43

0
Oynamak isteyen varsa remastered falan beklemesin pc'de Enchanced Edition modu ile hala taş gibi oynanıyor.

Zebercet

4.9.2022 20:57:12

0
Sızdırma görüntü bile olsa teflon tavayla çekmezsin ya. 2022 yılındayız bu ne.

BSC Misafiri

4.9.2022 19:42:48

0
Boşuna yapmasınlar bu firmanın bütün oyunlarının kalitesi belli amatör eğlendirir.İyi remake iyi remastered yapmak da her firmanın haddi değil

aterikasedi

4.9.2022 19:09:39

0
Güzel olur valla gelsin.Remake yapılacaksa böyle oyunlar yapılmalı.
  • 1
  • 2
  • Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Silent Hill HD Collection
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız