Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sifu'nun Çıkış Tarihi Öne Çekildi

 
 
Geliştirici Sloclap, Sifu'nun 8 Şubat 2022'de çıkış yapacağını duyurdu. Başlangıçta 22 Şubat'ta çıkış yapması planlanan oyunun tarihi iki hafta kadar öne çekildi. Sifu, PlayStation 5, PlayStation 4 ve PC (Epic Games Store üzerinden) için piyasaya sürülecek.
 
Geliştirici ekip tarihi öne çekme konusunda şunları bildirdi: “Oyunumuzu tamamen hazır hale getirme konusunda iyi bir ilerleme kaydettik ve Sifu'yu beklenenden iki hafta önce piyasaya süreceğimiz için heyecanlıyız. Bunu kutlamak için sizlere iki yeni oynanış videosu hazırladık." 
 
Sifu, intikam yolunda ilerleyen, ailesinin katillerinin peşindeki genç bir Kung Fu öğrencisinin hikâyesini anlatıyor. Herkese karşı tek bu çocuğun hiç müttefiki yok ve sayısız düşmanı var. Başarılı olmak ve ailesinin mirasını korumak için eşsiz Kung Fu ustalığına ve gizemli bir kolyeye güvenmek zorunda. 
 
Epic Games Store sayfası
 
 
Yayınlanan videolar
 
 
 
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sifu Sloclap üçüncü şahıs aksiyon oyunu Kung Fu
Arena of Valor: Yeni Çağ Herkesi Ödüllü Turnuvaya Davet Ediyor Unbound: Worlds Apart PlayStation ve Xbox Konsollarına Şubat'ta Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sifu
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız