Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sifu 22 Şubat 2022'de Çıkış Yapacak

 
 
Geliştirici Sloclap, Sifu'nun 22 Şubat 2022'de PlayStation 5, PlayStation 4 ve Epic Games Store üzerinden PC için çıkış yapacağını duyurdu. Ön siparişler şu anda mevcut.
 
Standart sürüm, özel bir avatar paketi ve özel bir Fotoğraf Modu sinematik paketini içerir. Oyuna 48 saat erken erişim sağlayan, bir dijital sanat kitabı ve bir dijital film müziği içeren Deluxe Sürüm ise 71 TL karşılığında satışa sunulacak.
 
Sifu, intikam yolunda ilerleyen, ailesinin katillerinin peşindeki genç bir Kung Fu öğrencisinin hikâyesini anlatıyor. Herkese karşı tek bu çocuğun hiç müttefiki yok ve sayısız düşmanı var. Başarılı olmak ve ailesinin mirasını korumak için eşsiz Kung Fu ustalığına ve gizemli bir kolyeye güvenmek zorunda.
 
Epic Games Store sayfası
 
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sifu Sloclap üçüncü şahıs aksiyon oyunu Kung Fu
FIFA Oyuncusu Isopowerr: "Ben de herkes gibi evinde oyun oynayan birisiydim" Lost Judgment - Genişletilmiş Hikaye Fragmanı

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sifu
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız