Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shuhei Yoshida'dan PS Vita İtirafı


      Vita çıkmadan hemen önce Sony Worldwide Studios patronu Shuhei Yoshida'nın söyledikleri hala kulaklarımızda. Geçmişte "Vita, PSP gibi dışlanmayacak" diyen Yoshida, Vita adına bir itirafta bulundu. İtirafın odak noktası, Sony'nin E3 sunumu oldu.
 
      Develop'a konuşan Yoshida, "Evet şu an ortalıkta fazla konuşulan PS Vita oyunu yok. Geçmişe dönecek olursak eğer, PS Vita'ya ve oyunlarına daha çok zaman harcamalıydık, projeler hakkında daha çok sunumlar yapmalıydık." açıklamalarını yaptı.
 
     Sony'nin E3 sunumuna da değinen Shuhei Yoshida, "Bizle beraber E3'e PS Vita'dan oynanabilir olarak 25 adet oyun taşıdık. Bunlardan bazıları üst düzey yapım ve beni de heyecanlandırıyor. Fakat bunları tanıtmak için daha fazla süre ayırmamız gerekirdi. Gerçi bu seneki E3 sunumumuzu bilerek kısa tuttuk çünkü geçmişte uzun sunumlarla adımız çıkmıştı." sözlerini ekledi.
 
     Son olarak Sony'nin yetkili ismi, "Kısa ama öz tanıtım açısından bir şeyler başarabildiğimizi düşünüyorum. Fakat Vita adına daha fazla şeyler bekleyen insanları tatmin edemediğimizi itiraf etmem gerek." sözleriyle birlikte özür şeklinde bir itirafta bulundu.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sony Vita Vita Playstation Vita Next Gen Portable PSP 2 Sony PSN
Journey Collectors Edition'ın Detayları Belli Oldu Rome: Total War'ın İkinci Oyunu mu Geliyor?
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Onurergen

23.6.2012 19:13:10

0
PsVita gayet güzel bir cihaz fakat beni ve çevremdeki gamerları tatmin etmedi, ben 30 yaş üstü bir gamer'ım çevrem de öyle. Yeni iPad için Retina ekran uyumlu 2048x1536 , Asphalt 7 - Dead Space - Infinity Blade II - Modern Combat 3: Fallen Nation - N.O.V.A. : Near Orbit Vanguard Alliance . Bu oyunları AppStore dan güncel fiyatları ile 35-45 Dolar arasında satın alabilir ve uzun süre oynayabilirsiniz. Grafik olarak harika, iyi bir kulaklık ile sesler de keza öyle. Oynanabilirlik derseniz, ben 2010 mart ayından beri iPad sahibi olarak alıştım diyebilirim. Bu oyunların online modları da gayet iyi.

onrsvnc

23.6.2012 00:01:58

-1
ps vita şuanda bulunan en iyi en yetenekli oyun konsolu olabilir fakat rakibi diyebiliceğimiz akıllı telefonlarda her gün bedava oyun çıkıyor grafiklerin aşşağı kalır yanı yok dokunmatik ekran da birsürü yeni oyun türüne kapı aralıyo ee 25 tane oyunla sen kiminle rekabet edebilirsin ki zaten

BSC Misafiri

22.6.2012 22:14:05

-4
işte vitanın ezikliği

anyyyy

22.6.2012 21:59:22

0
quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy Vita ilk parti oyunlarıyla ayakta, yarım yıl olmadan unutulup gider
Vahiy indi de böyle söylüyorsun değil mi ?

blank42

22.6.2012 21:47:39

0
E tabi ki tatmin olmadık. Özel Call of Duty Oyunu => Tek Resim Assains Creed => gameplay olmayan hiç bir şey belli olmayan bir trailer Başka ne vardı ki ? Ps3le beraber çıkaran royale diye bir oyun

avatar78

22.6.2012 21:00:07

0
Yoshida açıklamada bulunursa doğru konuşuyor.

SouthPark_Konsol delisi

22.6.2012 20:20:09

0
quote:

Orijinalden alıntı: wictoRy Vita ilk parti oyunlarıyla ayakta, yarım yıl olmadan unutulup gider
nereden biliyorsun kahin misin sen

wictoRy

22.6.2012 19:54:00

-4
Vita ilk parti oyunlarıyla ayakta, yarım yıl olmadan unutulup gider
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Playstation Vita
+ TAKİBE
AL
60 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız