Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shovel Knight Nintendo Switch için Duyuruldu

 
   Başarılı 2D aksiyon-platform türündeki Shovel Knight tüm içerikleriyle birlikte Nintendo Switch platformuna geliyor. Geliştirici stüdyo Yacht Club Games sosyal medya ve resmi sitesi aracılığıyla duyurdu.
 
   Ayrıca Shovel Knight tüm platformlarda Shovel Knight: Treasure Trove olarak ismini yenileyecek. Ek olarak 2017 sonlarında yeni bir campaign ve 4 kişiye kadar destekli Battle mod (3DS ile Vita hariç) oyuna eklenecek.
 
   Shovel Knight: Treasure Trove:
 
"Yakında, Shovel Knight olarak bildiğiniz oyun Shovel Knight: Treasure Trove olacak. Bu gerçekleştiğinde ise her bir 'campaign'i PlayStation 4, Xbox One, PC/Mac/Linux ve Nintendo Switch üzerinde standalone olarak da satın alabileceksiniz. 
 
"Shovel Knight'a sahip olan kullanıcılar ise Shovel Knight: Treasure Trove'a otomatik olarak sahip olmuş olacak ve planlanan ücretsiz 'campaign' ve özelliklerin her birini güncelleme yoluyla almaya devam edecek."

Bu haberin bağlantısı
URL
Shovel Knight Platform Aksiyon Bağımsız NES
Horizon: Zero Dawn için Hikaye Fragmanı Paylaşıldı Rocket League Oyuncu Sayısı 25 Milyonu Geçti

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shovel Knight ÇOKLU PLATFORM
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız