Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shigeru Miyamoto'ya "Fellowship" Ödülü


         
 
     19 Mart'ta düzenlenecek olan GAME British Academy Video Games Awards Nintendo'nun ve oyun dünyasının efsanesi Shigeru Miyamoto'yu "The Fellowship Award"a layık gördü.

     Legend of Zelda ve Super Mario oyunlarının yapımcısı olan Miyamoto donanımsal anlamda da bir çok çalışmaya imza attı. Miyamoto ayrıca oyunları ile bir çok yeniliği oyun dünyasına kazandırdı.
 
     Birçok otorite tarafından (hemen hemen hepsi) tüm zamanların en büyük oyun yapımcısı olarak görülen Miyamoto, oldukça alçak gönüllü davranıp ödül ile ilgili olarak Donkey Kong'tan New Super Mario Bros. Wii'ye kadar bütün projelerde bir grup yakın arkadaşı ile beraber çalıştıklarını söyledi.
 
     Hiç kuşku yok ki Nintendo eğer bugünkü durumunda ise bu neredeyse tamamen Shigeru Miyamoto'nun mükemmel başarısından kaynaklanıyor.
 
     Ayrıca Miyamoto'nun 2007 yılında Time Dergisi tarafından dünyayı etkileyen 100 kişi arasında seçildiğini de belirttelim.
 
kaynak    
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Nintendo Wii Wii Nintendo miyamoto GAME British Academy Video Games Awards The Fellowship Award
Hayran Yapımı Final Fantasy VII-2 Videosu PS3'de 70 MB RAM Artmış, Haberimiz Yok (!)

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Nintendo Wii
+ TAKİBE
AL
5 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız