Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: The Devil's Daughter GOG'da Satışa Sunuldu

 
   Dedektiflik oyunu Sherlock Holmes: The Devil's Daughter GOG üzerinde satışa sunuldu. 

   Oyunun fiyatı %70 indirimli olarak 14.99 dolar. İndirim 8 Şubat tarihine kadar geçerli, Türkçe altyazı ve arayüz seçeneği GOG versiyonunda da mevcut. 
 
   Ayrıca Sherlock Holmes: The Devil's Daughter Steam'de Denuvo anti-tamper teknolojisi tarafından korunuyor. GOG versiyonu ise DRM-free yani kopya koruması bulunmuyor.
 
   Sherlock Holmes: The Devil's Daughter tanıtım yazısı: "Sherlock Holmes: The Devil’s Daughter'da Viktorya dönemi Londra'sına dönün ve bu entrikalarla dolu kurgu dünyasının en büyük takibini yapın. Efsanevi dedektifi yönetin ve sıra dışı sonuç çıkarma yeteneklerini kullanarak kayıp bir çocuğu ararken ortaya çıkan sürprizleri aydınlatın. Londra'nın ve insan ruhunun karanlıklarındaki kötülüklerin izini sürün. Şehrin en bilinen mekânlarını serbestçe keşfedin, gizli ipuçlarını ve şüphelileri arayın ve şoke edici finalindeki gerçeği ortaya çıkarmak için bir dizi gizemi çözün. Sinirlerinizin ve zekânızın sınırlarını test edin. Ve şunu unutmayın: Her sonuç çıkarma, her hareket, hikâyenin kalanını iyi ya da kötü yönde etkileyecektir…" 

Bu haberin bağlantısı
URL
Sherlock Holmes Sherlock Holmes: The Devil's Daughter PC gizem bulmaca PlayStation 4 Xbox One
Media Create Satışları: 1/22/18 – 1/28/18 Far Cry 3: Classic Edition PS4 ve Xbox One için Duyuruldu

Nexi-Ma

6.2.2018 18:49:44

0
oyunda en sevdiğim seri. Çok sürükleyici
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sherlock Holmes: The Devil's Daughter
+ TAKİBE
AL
4 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız