Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sherlock Holmes: Chapter One Sinematik Fragmanı Yayınlandı

 
 
Frogwares, Sherlock Holmes: Chapter One'ın resmi sinematik fragmanını yayınladı.
 
Sherlock olarak bu açık dünya dedektiflik macerasında verdiğin kararlarla namın yürüyecek. Aldatmaca, şiddet ve çıkarımlar, elinde olan yeteneklerin sadece bazıları. Gizemli yardımcın ve akıl danıştığın arkadaşın Jon da yanında.

İster sorunları çözmek için kaba kuvvet kullan, istersen de aklını kullanarak zaaflarını tespit ettiğin düşmanlarının bir adım önünde ol. Araştırmacı yeteneklerini güçlendirdikçe hangi durumun ne gerektirdiğine karar ver. Geçmişinle yüzleşerek kaderinde yazan efsaneye dönüşme zamanın geldi. 
 
Yetişkinliğe geçiş aşamasında genç bir süvari olan Sherlock ile daha önce hiçbir oyunda veya hikâyede olmayan yollarla itibar kazanacaksın. Efsane olmadan önceki genç kibrini ve saflığını hiç görmemiştik. Artık bu zamanları yaşayacaksın.
 
Bir sonraki ipucunun nereden geleceğini asla bilemezsin. Gerçeğin peşinde, ipuçlarını, dedikoduları, kılık değiştirmeyi, etiketleri ve belirlenmiş kanıtları kullanarak şehri keşfet ve aklında sağlam bir dava kur. 
 
Silahlar bir yere kadar yardımcı olur, ancak havalı tarzını korumak için yapabileceğin şeyler de var. Düşmanın zaaflarını parlak gözlem yeteneklerinle ortaya çıkar veya ortamın şartlarından faydalanarak düşmanı ellerini kirletmeden alt et. 
 
19 yüzyılda geçen, hareketli ancak cennet hariç her yere benzeyen bir Akdeniz adası. Adalıların geleneklerine bağlı olması ve yabancıları dışlaması senin işini daha da zorlaştırırken, politik yozlaşma ve suçlar tavan yapmış durumda. 
 
Sherlock Holmes: Chapter One, 2021'de PlayStation 5, Xbox Series, PlayStation 4, Xbox One ve PC için çıkacak. PC versiyonu Steam, Epic Games Store ve GOG üzerinden yayınlanacak.
 
Fragman videosu
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Sherlock Holmes: Chapter One dedektif macera
Blood Bowl III 'Elven Union' Fragmanı Yayınlandı Doki Doki Literature Club Plus! Tüm Platformlar için Duyuruldu

BSC Misafiri

12.6.2021 16:58:10

0
Xbox game pass eklese Harika olur
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız