Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III'ün Erken Aşamasına Ait Kısa Bir Video


      Yoğun bir oyuncu kitlesinin merakla beklediği Shenmue III'ten kısa bir video paylaşıldı. Geliştirici ekip oyunun prototip aşamasından alınma bir mekanı gözler önüne seriyor.
 
      Yayınlanan videoda Bailu Köyü'ndeki bir kulübeyi görebiliyoruz. Videoda gördüğünüz görselliğin şimdilik oyunun erken aşamasına ait olduğunu ve oyunun tam sürümünde büyük oranda değişikilik göstereceğini belirtelim.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Nintendo, Splatoon'a Ücretsiz İçerikler Getirmeye Devam Ediyor Videodaki Oyunları Bil, PS4 Oyununu Kap!
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

donetouch

26.12.2015 02:28:24

0
Acı aşk diye bi reklam çıktı farkına varamadım lan reklam olduğuna korktum bi an. Yapma böle süprizler bana bsc kaldıramıyorum

einhander

25.12.2015 13:36:07

0
gercekten kısaymıs

Kennnn

25.12.2015 01:48:56

+1
quote:

Orjinalden alıntı: cemecem21 Umarım Ryo'nun tasarımı haberun fotoğrafındaki gibi olmaz. 18 yaşındaki biri için çok yaşlı bir yüz bu. İlk iki oyunda bayağı sempatikti.
Aslında ilk iki oyunda ergen irisiydi zaten ama bu yüz konusunda orjinale daha yakın bir iş çıkartmalılar. Bu fotoğraf eski bir tasarım, muhtemelen şimdi daha farklı görünüyordur diye umuyorum yoksa karakterin ryo olduğunu kabul etmemiz zor. Bu tip ryo olmaktan ziyade, amerikan romantik komedi filmlerinden çıkmış gibi. Telefonuma dc emusu kurup tekrar başladım oyuna o günümüz için düşük poligonlu karakterin bir ağırlığı var ama şu da var ki herşey bütçe ile alakalı bu oyunda. bugün shenmue gibi bir oyunu yapmak çok zor değil ama yinede görseller ve animasyonlar için iyi bir bütçe şart.

hayansame

25.12.2015 00:59:23

0
Beni çocukluğuma götür.

cemecem21

25.12.2015 00:47:53

0
Umarım Ryo'nun tasarımı haberun fotoğrafındaki gibi olmaz. 18 yaşındaki biri için çok yaşlı bir yüz bu. İlk iki oyunda bayağı sempatikti.

RedTurkei

24.12.2015 23:02:56

+14
Video oynatıcınız çok kalitesiz görüntü sunuyo.. Hangi çalışanınız bu playeri onayladıysa işine son verilmeli berbat ötesi eskilerinden daha berbat
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız