Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III İkinci Kez Ertelenmeyecek Gibi Görünüyor

 
   E3 2015'te Sony'nin basın konferansı esnasında duyurulan Shenmue III Kickstarter üzerinde 6,333,296 dolar ile en çok bağış toplayan video oyun rekorunu kırmıştı. Normalde geçtiğimiz ay çıkış yapması beklenilen oyun 2018'e ertelendi ancak en azından başka bir erteleme almayacak gibi görünüyor. 
 
   Twitter üzerinden açıklama yapan Cedric Biscay, Shenmue III üzerinde çalışan ekiplerden Shibuya Productions stüdyonun kurucusu, oyuncuların yeni yılını kutladı ve 2018'in Shenmue III'ün çıkışıyla harika bir yıl olacağını belirtti.

   Ek olarak, Cedric Biscay başka sürprizlerin olacağını da ekledi. Bu sürprizler Shenmue I ve II'nin yenilenmiş sürümleri ile alakalı olabilir. Geçtiğimiz yıl Sega Avrupa ShenmueHD.com alan adını (domain) almıştı ve ayrıca Shenmue I ve II oyunlarını içeren paket dört farklı perakendecide listelenmişti.
 
   Shenmue III 2018'in ikinci yarısında çıkış yapacak. Oyunun dünya genelindeki kutulu ve dijital dağıtımını ise Deep Silver üstlenecek.

   Shenmue III PlayStation 4 ve PC için geliştiriliyor.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak PC Gamer Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Sumo Digital EVE: Valkyrie Geliştiricisini Satın Aldı Microsoft Xbox One Kinect Adaptörü Üretimini Sonlandırdı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

scooting2563

4.1.2018 00:18:29

+1
önce shenmue 1 ve 2 'yi satışa sokup eskiyi hatırlarız ve şu anda shenmue 1 ve 2 yi oynamayanlar shenmue 3 'ü oynamaları gereksiz olur,hiç bir şey anlamazlar araba yarışı gibi düz ve sade olur.dreamcast'ler artık yok ilk 2 oyunu bulamayız.1 ve 2yi çıkar ondan sonra 3 'ü çıkarki 3 ' de birşeye benzesin

# Ace #

3.1.2018 22:37:24

0
Evet arada uzun bir zaman geçtikten sonra insan daha iyi bir grafik bekler ama ben eminin ortaya kötü bir oyun çıkmayacak. Bir AAA kalitesi beklenmemeli ama emin olun ortaya kötü bir çalışma böyle efsane isimlerden gelmez. Sorun yapıcı eleştiri ile dalga geçmeyi ayıra bilmek firma arada gelişmeleri bildiriyor video sunuyor, jp üstünden sohbet içerikli yayınlara çıkıyor ama yurt dışı oyuncu kısmı durmadan ps2 oyunu, bu ne biçim tasarım deyip lafı sokup gidiyor. İşte bu ergen kafasıdır az firmaya güvenmek lazım yılların efsanesini geri dönüyor az sabır ve yapıcı olmaktan bir zarar gelmez. Varsa eleştirilecek kısımları bunu da düzgünce yapmak lazım. Şak diye ps2 oyunu, çıkmasa da olur, bu nedir diyen ergenler yüzünden eski efsane oyunlara saygıda kalmadı.

BSC Misafiri

3.1.2018 22:25:03

0
quote:

Orjinalden alıntı: # Ace # Shenmue serisi zamanının efsaneleri arasındadır şimdi ki nesil burun kıvırabilir ama benim gibi belirli bir yaşa ulaşmış oyuncuların, bundan grafik vs. değil o güzel hikayesi ve sunduğu içeriği için bile yıllarca beklemesini bilir yeter ki çıksın. Şimdi arada bakıyorum youtube üstünden oyunun tanıtım ve geliştirme amaçlı videoları geliyor ve altta bu ne biçim yüz animasyonu, oyun ps2 çıkıyor herhalde vs. gibi ergen bebelerin geneli oluşturduğu bir yorum içeriği bulunmakta. Buda yeni nesil oyun kavramının ne kadar değiştiğinin bir göstergesi. Artık öncelik grafik daha sonra gelecek olan senaryo, oynanış vs. çok daha arka planda kalıyor yeter ki bu bebelere grafik verin.....
Bende Shenmue 1 ve 2'yi Dreamcast'te oynamış biriyim ve karakter tasarımı yönünden en acımasız eleştirenlerden biriyim. Haberi paylaşımında yer alan görsel eski oyuna ait iken aşağıdaki linkte gösterilen 17 yıldır bekletilen Shenmue 3'e ait. 17 yılın teknolojik gelişmesini kastetmiyorum, yahu daha iyisini yapamıyorlarsa eski oyunlardaki karakterlerin yüz modellemelerini kullansalar daha iyi diyorum. 3 gün önce yayımlanan Ryo görselini harika buldum fakat geçen sene şu aşağıdaki görseli görünce kusacaktım. https://mms.businesswire.com/media/20150615005119/en/472284/5/title007_0605.jpg

BSC Misafiri

3.1.2018 22:24:57

0
@# Ace # Kimse öyle üst düzey grafik beklemiyor hikaye oynanış ile birlikte oyununa göre uygun bir grafik olması gerekiyor bi çevreye bak birde adamın suratına metin2 deki savaşçıdan ne farkı var sol elin sağ elinden büyük olsa uyumlu olur mu ?

# Ace #

3.1.2018 17:18:11

0
Shenmue serisi zamanının efsaneleri arasındadır şimdi ki nesil burun kıvırabilir ama benim gibi belirli bir yaşa ulaşmış oyuncuların, bundan grafik vs. değil o güzel hikayesi ve sunduğu içeriği için bile yıllarca beklemesini bilir yeter ki çıksın. Şimdi arada bakıyorum youtube üstünden oyunun tanıtım ve geliştirme amaçlı videoları geliyor ve altta bu ne biçim yüz animasyonu, oyun ps2 çıkıyor herhalde vs. gibi ergen bebelerin geneli oluşturduğu bir yorum içeriği bulunmakta. Buda yeni nesil oyun kavramının ne kadar değiştiğinin bir göstergesi. Artık öncelik grafik daha sonra gelecek olan senaryo, oynanış vs. çok daha arka planda kalıyor yeter ki bu bebelere grafik verin.....

cemecem21

3.1.2018 13:48:19

0
quote:

Orjinalden alıntı: Angel of the Lord Kickstarter rekoru star citizen'da değil mi?
Kickstarter+kendi platformlarında toplam onda. Sadece Kickstarter'da Shenmue rekorun sahibi.Star Citizen 2,134,374 dolar toplamış Kickstarter'da.

The_Rahip

3.1.2018 09:45:01

0
Erteleme falan olmasın zaten yıllardır bekliyorum.

Angel of the Lord

3.1.2018 02:34:14

0
Kickstarter rekoru star citizen'da değil mi?

Adol125

3.1.2018 01:57:23

0
Çok merak ediyorum şu oyunu ama çıkmadan 1 ay önce falan 1-2 yi remaster yapıp getirirlerse süper olur :D
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız