Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III için Üç Yeni Ekran Görüntüsü

 
 
   Ys Net, Shenmue III için üç adet yeni ekran görüntüsü paylaştı.
 
   Geliştirici, 24 Şubat'ta gerçekleştirilecek MAGIC'de (Monaco Anime Oyun Uluslararası Konferansı)  2018 esnasında Shenmue III hakkında oynanış ayrıntıları ve daha fazla ekran görüntüsü paylaşmayı planlıyor.
 
   Shenmue III 2018'in ikinci yarısında PlayStation 4 ve PC için çıkış yapacak. Oyunun dünya genelindeki kutulu ve dijital dağıtımını ise Deep Silver üstlenecek.
 
 
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Two Point Hospital PC için Duyuruldu PlayerUnknown's Battlegrounds Xbox One'da 3 Milyon Satış Rakamına Ulaştı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Nexi-Ma

6.2.2018 20:52:50

0
görüntüler ilgimi çekti

BSC Misafiri

18.1.2018 12:49:19

+3
Zamanında konsolda ilk iki oyunu oynamadıysan zaten bu durumu anlayamazsın. Bugün benzerleri bolca bulunsa dahi dönemi için yapılmış en büyük oyun projesinden bahsediyoruz. Temelinde basit başlayan bir intikam hikayesinin ne kadar dallanıp budaklanabileceğini oyuncular tahmin bile edemedi. Müziklerden, hikayesine, oynanışına, diyaloglarına, grafiklerine, sunumuna, etkileyeciliğini ve benzersizliğini geçtim. MGS tarzı gizliliği içeren oynanış kısımlarına bile sahipti. Bugünün çok iyi grafikleri olan ruhsuz sinematik oyunları gibi değildi. Shenmue 3 ilk oyunlar kadar iyi olur mu bilinmez, sırf hikaye devamı için bekleyenleri bile alsa birşeydir.

BSC Misafiri

18.1.2018 06:39:08

+3
quote:

Orjinalden alıntı: BSC Misafiri şu çöpü bekleyenin aklından şüphe ederim yok sön nö önlörsön yok yönö nösöl bölmöz masalları okumayın en fazla 1 ay konuşulur sonra unutulur
Ben beğenmiyorum veya ilgimi çekmiyor dersen senin kişisel zevkinden dolayı saygı duyarım fakat insanlara zevkleri yüzünden saygısızlık yapman senin edepsizliğindir. Bu saygısız yorumun nasıl onaydan geçmiş oldukça şaşırdım. Yazıklar olsun ne diyeyim.

BSC Misafiri

17.1.2018 21:15:29

+1
şu çöpü bekleyenin aklından şüphe ederim yok sön nö önlörsön yok yönö nösöl bölmöz masalları okumayın en fazla 1 ay konuşulur sonra unutulur

BSC Misafiri

17.1.2018 09:37:45

0
Buraya yazıyorum. Ertelenecek.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız