Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shenmue III MAGIC 2019 Fragmanı

 
Yayıncı Deep Silver ve geliştirici stüdyo YS Net, MAGIC 2019 etkinliği esnasında Shenmue III için “Ryo ve Master” başlıklı iki dakika civarında yeni bir fragman yayınladı.

Oyunun Deep Silver tarafından paylaşılan kısa tanıtım yazısı:
 

Sadece birkaç oyun efsane haline gelir.
 
Bu o oyunlardan birinin hikayesi…
 
Shenmue III epik hikaye odaklı destanın devamını getiriyor. Shenmue III'te oyuncular babasının cinayetini araştıran dövüş sanatları ustası Ryo Hazuki'yi kontrol ediyor.
 
Oyuncular oyunun açık dünyasını keşfetmeli, ipuçları aramalı, nesneleri incelemeli ve bilgi almak için NPC'lerle konuşmalı ve onları düşman topraklarına, gizemin derinliklerine ve hatta kaderlerine daha da yakınlaştırmalıdır.
 
Shenmue III PlayStation 4 ve PC (Steam) için 27 Ağustos 2019'da çıkış yapacak. Shenmue III'ten önce serideki önceki oyunları oynamak isteyenler için ilk iki oyunun yenileniş sürümü Shenmue I & II şu anda PlayStation 4, Xbox One ve PC üzerinde ulaşılabilir durumda.

Fragmanı aşağıdaki oynatıcıdan izleyebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Gematsu Shenmue 3 Ys Net Yu Suzuki
Crackdown 2 Xbox One Geriye Uyumluluk Sistemine Eklendi, Ücretsiz İndirilebilir Days Gone'ın Yapımı Tamamlandı
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

Lyzard

10.3.2019 12:18:08

+1
quote:

Orjinalden alıntı: deliliktir Animasyonlar biraz hart hurt olmuş gibi. Gözüme öyle gelse de ben sevdim. Günümüze göre ortalama olacak gibi(hikaye hariç). Doğrusu ben hikayenin peşinde olduğum için pek de önemsemeyeceğim puanı falan o ayrı.
zaten bu oyunun kitlesinin en cok merak ettigi sey karakterlerin oykusunun sonu ve hikayenin nereye varacagi. yok yuz animasyonlari orta kaliteymis yok grafikler yetersizmis bunlar bir cok oyun icin onemli seyler ama soz konusu 3. oyun asla cikmaz denilirken 20 yillik bir hayalin gercek olmasi oldugu zaman bunlar onemini yitiriyor. Hicbir shenmue faninin onceligi zaten bu oyunun grafikleri degildir. O eski havayi versin, shenmue oynadigmizi hissedelim, hikaye de guzel bir final yapsin hepimiz tatmin oluruz zaten. Grafiklerle ilgili elestirileri olan liseli bebeler de gidip pubg fortnite oynamaya devam etsin

deliliktir

10.3.2019 09:57:13

0
Animasyonlar biraz hart hurt olmuş gibi. Gözüme öyle gelse de ben sevdim. Günümüze göre ortalama olacak gibi(hikaye hariç). Doğrusu ben hikayenin peşinde olduğum için pek de önemsemeyeceğim puanı falan o ayrı.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shenmue 3
+ TAKİBE
AL
7 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız