Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Sheltered, Xbox Game Preview'in Yeni Üyesi Oldu

 
     Steam'in Erken Erişim sistemine benzeyen bir işleyişe sahip olan, Microsoft tarafından gelen açıklamalara bakılırsa daha sıkı bir denetimin gerçekleştiği Xbox Game Preview sistemine dahil olan yeni oyunumuz strateji ve hayatta kalma türünü sevenlere hitap eden Sheltered oldu.

Yapımı ücretsiz deneyebileceğiniz gibi beğenirseniz erken erişim aşamasında, TR fiyatıyla 33.40 TL'ye alabilirsiniz.

Sheltered aslında geçtiğimiz yıl PC platformu için duyurulmuş ve nükleer savaştan kaçarak bir sığınağa yerleşen ailenin hikayesini anlatıyor. Aile reisi olarak vereceğiniz kararlarla hayatta kalma mücadelesini devam ettireceğiniz bu sığınak haricinde zaman zaman ailemiz bireylerini dış dünyaya göndermeniz gerekecek. Yapımın tam sürümü için ise henüz bir tarih verilmiş değil.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak Xbox.com post-apocaliptic Sheltered Simülasyon bağımsız indie strateji unicube xbox one
YouTube Gaming Mobil Uygulamasıyla Tanışın! Yıldızlararası Yolculuk İmkanı Sunan Stellaris Duyuruldu
Yorumlar yeniden eskiye doğru listelenmektedir. Sıralamayı değiştirmek için sağdaki menüyü kullanabilirsiniz.

ankara

7.8.2015 13:05:10

0
quote:

Orjinalden alıntı: AttackHane Microsoft'tan doğru hamleler gelmeye başladı.Şuan PS4'e göre alınması için artıları var artık.Böyle giderse 1 tane şart olacak özelliklede exc oyunları ve geriye uyumluluk gibi avantajlarıyla. Kısaca PS4 şuan savaşın kesin galibi değil.Eğer avantaj kazanacak hamleler gelmezse MS farkı kapamaya başlayacak satış anlamında.
Sony'nin kendi politikasını uyguluyor,Ps3 zamanında sony'de şuan microsoft gibi çalışıyordu, XboxOne Ps4'e göre biraz daha sağlam grafikle oynansaydı şuan sony bitmişti. Sony'nin yeni nesil namına hiç bişey yapmadığını görmek, fan yada kör olmak demek, ama Microsoft gerçekten sağlam işler yapıyor

AttackHane

7.8.2015 12:32:43

+2
Microsoft'tan doğru hamleler gelmeye başladı.Şuan PS4'e göre alınması için artıları var artık.Böyle giderse 1 tane şart olacak özelliklede exc oyunları ve geriye uyumluluk gibi avantajlarıyla. Kısaca PS4 şuan savaşın kesin galibi değil.Eğer avantaj kazanacak hamleler gelmezse MS farkı kapamaya başlayacak satış anlamında.
    Siz de aşağıdaki form aracılığıyla yorum yapabilirsiniz.
Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Sheltered
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız