Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shards of War’ın Beta Dönemi Başlıyor

 
     Bigpoint, yeni nesil askeri MOBA oyunu Shards of War’ın, 2-3-4 Eylül tarihlerinde düzenlenecek BETA Festivali kapsamında birçok fırsat ve etkinliğe sahne olacağını duyurdu. Shards of War, Eylül ayı itibariyle ülkemizdeki oyunseverleri Türkçe dil desteği ile selamlamanın yanı sıra festival aracılığıyla da kullanıcılara cazip fırsatlar sunmayı hedefliyor.

     BETA Festivali boyunca her gün oyuna giriş yapan aktif kullanıcıları mağazalarda bulamayacakları, sadece bu etkinliğe özel bir kostüm bekliyor olacak. Bu özel kostümün adı ise Yeniçeri. Striker karakterine gelecek Yeniçeri kostümü ile oyunserverler rakiplerinin karşısında farklarını belli etme şansını elde edecekler.
 
     BETA Festivali boyunca oyundaki tüm sentineller ücretsiz olacak. Böylece oyuncular, diledikleri sentineli deneyip kendi oyun stillerine en yakın karakteri seçebilme ve oyuna onunla odaklanma fırsatı yakalayacak.

     Bigpoint yetkilileri Beta Festivali şerefine Shards of War’da online bir turnuva düzenleneceğini belirtirken bu turnuvanın Shards of War’un ilk e-spor içeriği olma özelliğini taşıyacağının altını çiziyorlar. Ayrıca online turnuva etkinliği, firmanın e-spor tarafında adımlar atacağının da habercisi olma niteliği taşımakta. Bigpoint böylece önümüzdeki günlerde hem e-spor takımlarını destekleyeceğinin hem de çok daha büyük turnuvaların yolda olduğunun sinyallerini veriyor.
 
     Beta Festivali’nin son günü, yani 4 Eylül Cuma günü, saat 18:00 ve 20:00 arası bir çok internet cafede aynı anda etkinlikler düzenlenecek ve oyuncular Bigpoint’ten hediyeler kazanma fırsatı yakalayacaklar.

     Shards of War betasına katılmak, oyun hakkında daha detaylı bilgi almak ve gelecek etkinlikleri takip etmek için bu adresi ziyaret edebilirsiniz.

Bu haberin bağlantısı
URL
action aksiyon moba shards shards of war shards war bsc türkçe
Gears of War: Ultimate Edition Geçtiğimiz Hafta İngiltere'nin En Çok Satan Oyunu Oldu Forza Motorsport 6'nın Çıkış Videosu Yayında

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shards of War
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız