Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings'in Çekimleri Devam Ediyor, Setten Görüntü Paylaşıldı

 
Disney'in Marvel için kurduğu sinema evreninin yeni üyesi Shang-Chi'nin yapım aşamasından yeni bir güncelleme yapıldı ve bir görüntü paylaşıldı.
 
Koronavirüs salgını sebebiyle Mart ayında çekimlerine ara verilen filmin çekimlerine geçtiğimiz gün tekrar başlanıldı. Reddit üzerinden de filmin çekimlerinin yapıldığı setten bir video paylaşıldı. Videodan da görebileceğiniz gibi oldukça büyük bir sette yapılıyor çekimler.
 
Bahsi geçen videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz. Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings ismi ile vizyona girecek olan filmin vizyon tarihi 7 Mayıs 2021. Filmin yönetmenliğini ve yazarlığını Destin Daniel Cretton üstleniyor. Oyuncu kadrosunda ise Simu Liu, Awkwafina, Tony Chiu-Wai Leung ve Fala Chen bulunuyor.
 

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak screenrant Marvel Disney Film Dizi Shang-Chi and the Legend of the Ten Rings Shang-Chi konusu oyuncular vizyon tarihi ne zaman fragman
Courteney Cox, Gale Weather Rolü ile Scream 5'te Bulunacak Fortnite'a Sürülebilir Arabalar Yarın Geliyor

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Marvel'ın Dizi ve Film Haberleri
+ TAKİBE
AL
1 kişi bu oyunu takip ediyor.
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız