Gizle
Kullanmakta olduğunuz tarayıcı güncelliğini yitirmiştir. Bölüm Sonu Canavarı, sorunsuz bir gezinti için tercih ettiğiniz tarayıcının en güncel sürümünü kullanmanızı önerir.
Mobil Sürümü Görüntüle »

Shakedown: Hawaii Wii U için Derecelendirildi

 
Shakedown: Hawaii, ESRB (Eğlence Yazılımı Derecelendirme Kurulu) tarafından Wii U platformu için derecelendirildi.

Retro City Rampage'in devam oyunu olan 16-bit açık dünya macera oyunu Shakedown: Hawaii PlayStation 4, PS Vita, Switch, 3DS ve PC için çıkmıştı. Görünüşe göre Wii U versiyonu da yolda.

Oyunun tanıtım yazısı ve fragmanı:
 

Kurumsal imparatorluğunu kur ve rekabeti yok et.
 
Shakedown: Hawaii, ana gorevler, yan görevler, arcade mücadeleleri ve imparatorluk inşası ile dolu 16-bitlik açık bir dünyada üç kahramanın hikayesini takip ediyor. Adayı yürüyerek, arabayla veya tekneyle keşfet. Her bir karesi alışveriş yapmak için dükkanlar, hırsızlık yapmak için evler, etkileşimde bulunmak için siviller ve keşfedilecek sırlarla dolu.
 
Sen... batmak üzere olan bir şirketin CEO'susun. Online alışverişler perakende mağazaların, ortak araba kullanımı taksilerin ve İnternet yayınları da videocuların sonunu getirdi. Şirketini kurtarmak için 'modern işletme' yöntemlerini öğrenmen gerek.

Misyonları tamamlayarak, işletmeleri satın alarak, rakipleri sabote ederek, araziyi 'yeniden imar ederek' ve koruma parası için dükkanları haraca bağlayarak kendi 'meşru' şirketini kur.

Bu haberin bağlantısı
URL
Kaynak ESRB Shakedown: Hawaii Vblank Entertainment Retro City Rampage 16-bit açık dünya macera oyunu
Nioh 2 Hikaye Fragmanı Yarın Yayınlanacak Half-Life: Alyx Geliştiricileri Reddit Üzerinden Oyuncuların Sorularını Cevaplayacak

İçeriğe ait yorum yok

Mesajınız
Üyeyim Üye Değilim

DonanımHaber üyeliğinizi kullanabilirsiniz.

E-Posta (Onay için gerekli.)

KÜNYE
Shakedown: Hawaii ÇOKLU PLATFORM
Kullanıcı Videosu Yükle ▲ Siz de video yüklemek için tıklayınız